הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דם במזרק

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לכל חברי הפורום, בתקופה האחרונה אני מתקשה מאוד להזריק, כל מקום שאני מכניס את המחט נכנס דם כשאני מבצע שאיבה, הרבה פעמים בהתחלה אין דם ורק אחרי כמה פעמים שאני מבצע שאיבה נכנס דם (אני עושה כמה פעמים כדי להיות בטוח), בקיצור אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים בנושא הנ"ל כי זה נהיה פשוט סיוט להזריק כל פעם מחדש

עצה שלי תזריק בישבן ,
מצא איזור כמו שכתבו כאן ללא ורידים מיותרים הישבן באופן כללי אחלה איזור להזרקה ,
יש מצב שאתה פשוט מושך את המחט יותר מדיי ולכן אתה שואב דם תשתדל למשוך ממש מעט את המחט
הבעיה שלרוב מזריקים שם נמוך מדי ואז יש עצבובים ובלגנים אני דווקא פחדתי בהתחלה אבל הקוואדס נראה נוצץ, בישבן לפעמים יש בעיה של חוסר גמישות ואתה מוצא את עצמך מכניס את המחט ואז מסתבך עם להחזיק אותה וגם להזריק בלי שהיא תזוז ובנתיים הספקת לעשות פלקס בישבן ובלגנים, סיפור אמיתי, קרה לי לא מזמן

הבעיה שלרוב מזריקים שם נמוך מדי ואז יש עצבובים ובלגנים אני דווקא פחדתי בהתחלה אבל הקוואדס נראה נוצץ, בישבן לפעמים יש בעיה של חוסר גמישות ואתה מוצא את עצמך מכניס את המחט ואז מסתבך עם להחזיק אותה וגם להזריק בלי שהיא תזוז ובנתיים הספקת לעשות פלקס בישבן ובלגנים, סיפור אמיתי, קרה לי לא מזמן
אני חושב שזה עניין אינדיווידואלי כל אחד ומה שנוח לו העיקר שלא להזריק בטעות עם דם במזרק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית