הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מולטי ויטמין בזמן הסייקל

john_sh

משתמש מתחיל
74
0
נק' מוניטין:
0
74
0
היי,
קניתי אנימל פאק של יוניברסל.
על האריזה כתוב לקחת פעמיים ביום במידה והאימונים אינטנסיביים,
האם להסתפק בשקית אחת ליום?
תודה ושבת שלום

זה לא מכסה אותך מבחינת ויטמינים
גם לא 2 שקיות

והאנימאל סתם יקר

תקנה ויטמין C ואמגה 3 בנפרד
מגנזיום ואבץ

לא הבנתי מה הקשר בין המולטי ויטמין והסייקל ?
אתה עכשיו בסייקל ולוקח את האנימל כמולטי ויטמין ?
אני לא אגיד לך מה דעתי על האנימל פאק מעבר לזה שהוא יקר...
אני מניח שיש לך את החבילה של ה-44... אם תיקח שניים ביום, זה לא יחזיק לך אפילו חודש וזה חבל, תנצל את זה בתבונה, למרות שעל האריזה רשום ששתי שקיות=מנת הגשה, כך שהנתונים שמופיעים בגב האריזה מתקצצים ב-50%, פעם הבאה קנה מולטי הגיוני שלא ירושש אותך, אין ליוניברסל כזה יתרון מעבר לפוזה.
כל הערכים שם הם מינימאליים ביותר... (תתייעץ לפני שאתה רוכש מוצרים עם שם מפוצץ)

• פותח/ת השרשור
כבר קניתי ולפי מה שהבנתי זה אחד הטובים...השאלה מה לעשות עם מה שכבר יש?

---------- התגובה התווספה ב 15:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:43 ----------

ואללה...האמת שניסיתי להשיג את האופטי-מן ופשוט לא היה. וכן אני בסייקל, בגלל זה רציתי לדעת אם בגלל שהדרישה של הגוף עולה, צריך להוסיף עוד שקית. אין ספק שזה לא משתלם מבחינה כלכלית, אבל גם לעשות חצי עבודה זה לא מי-יודע-מה. השאלה אם שקית אחת תספיק או שצריך להוסיף אולי ויטמינים ספציפיים למנה שנייה (אולי ככה זה כן ייצא משתלם יותר)

קנה עוד מולטיויטמין פשוט + ויטמין C 1000, מגנזיום, אבץ (לא חובה), אומגה 3

קח שקית מהאנימאל + 1-2 מהמולטי (שהאנימאל יגמר תקח 2-3 מהמולטי הרגיל)
2 ויטמין C1000
6 אומגה 3
מגנזיום תגיע ל 400 מ"ג ממגנזיום ציטראט
אבץ 30 מ"ג מהאבץ
יש לך במולטי כבר חלק מהם המינון לא כולל את מה שיש ממולטי

יש לי 2 שאלות
אתה מתכנן סייקל דואג לחלבון ופחמימות ולסייקל עצמו
אבל שומן, ויטמינים ומינרלים לא איכפת לך ?

מה הנתונים שלך וכמה אתה מרים ?

יש שם יותר מדי רעש רקע...
אם אתה חושש ממחסור בוויטמינים קח 2 ביום, ברגע שנגמרת החבילה תקנה ויטמין C, מולטי, אבץ ומגנזיום, זה יעשה את העבודה מעל ומעבר ביחד עם תזונה טובה.

• פותח/ת השרשור
אני היום מסיים את השבוע השני לסייקל, האמת שעד עכשיו לקחתי מולטיויטמין אחר של חברת תוספים לא מוכרת,
עם מנות יותר גבוהות, ברגע שהוא נגמר היה לי הזדמנות לקנות את האנימאל במחיר ממש טוב אז קניתי.
אני בן 29, 180 ס"מ, 85 ק"ג. סיימתי בדיוק תק' חיטוב עם 10% שומן,אני מעריך שאני עליתי באחוזים כי הדפינשן קצת ירד. כרגע (עוד לא הרגשתי עלייה של ממש במשקלים) אני עומד על דחיקת חזה, סקואט בסמיט מאשין ודד ליפט, כולם 110 קג על 6 חזרות.

נערך לאחרונה:
אני היום מסיים את השבוע השני לסייקל, האמת שעד עכשיו לקחתי מולטיויטמין אחר של חברת תוספים לא מוכרת,
עם מנות יותר גבוהות, ברגע שהוא נגמר היה לי הזדמנות לקנות את האנימאל במחיר ממש טוב אז קניתי.
אני בן 29, 180 ס"מ, 85 ק"ג. סיימתי בדיוק תק' חיטוב עם 10% שומן,אני מעריך שאני עליתי באחוזים כי הדפינשן קצת ירד. כרגע (עוד לא הרגשתי עלייה של ממש במשקלים) אני עומד על דחיקת חזה, סקואט בסמיט מאשין ודד ליפט, כולם 110 קג על 6 חזרות.

אתה לא יודע להתאמן:s59:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית