בן 26, כ3 שנים של נסיון אימונים רציני טבעי, רוצה לעשות סייקל-2 השנה כדי להגיע קרוב למקסימום הגנטי שהגוף שלי יכול להחזיק עליו עם טסט טבעי(וכמובן אימונים בעצימות גבוהה-נפח נמוך כדי לתחזק את השריר), חשוב לי כמובן לשקם את הטסט הטבעי אחרי הסייקלים אז מעדיף איזון תמורה מול סיכון בצד השמרני יותר, כרגע שוקל לעשות 10-12 שבועות של 300-500מג טסט אנטט שבועי(כמובן עם hCG בזמן הסייקל ו PCT של טמוקסיפן וכלומיד לפי הפרוטוקול בנעוץ ובדיקות דם לפני, בזמן ואחרי)
נחשפתי לעולם הפפטידס בזמן קריאה על סארמס ואנאבולים ונשמע שהיחס תמורה מול סיכון/עלות מאוד טוב(בטח ביחס לסארמס ממה שנראה), אשמח לשמוע אם יש למישהו עם נסיון איתם בשילוב של טסט נקי והאם זה רעיון טוב בכלל בסייקל ראשון שאני לא יודע איך הגוף יגיב רק לטסט?
כרגע חשבתי על שילוב של פפטיד של ציר GH כמו CJC-1295, Ipamorelin, פפטידס לשיקום וחיזוק הגידים למנוע פציעות בסייקל(וגם אחרי כדי לשמר כוח בעיקר בסקווטים שחשובים לי להמשך) כמו BPC-157, TB-500 ואולי פפטידס שמשפרים אינסולין/ספיגת שומן לסוף הסייקל.
תודה מראש על הפיידבק.
נחשפתי לעולם הפפטידס בזמן קריאה על סארמס ואנאבולים ונשמע שהיחס תמורה מול סיכון/עלות מאוד טוב(בטח ביחס לסארמס ממה שנראה), אשמח לשמוע אם יש למישהו עם נסיון איתם בשילוב של טסט נקי והאם זה רעיון טוב בכלל בסייקל ראשון שאני לא יודע איך הגוף יגיב רק לטסט?
כרגע חשבתי על שילוב של פפטיד של ציר GH כמו CJC-1295, Ipamorelin, פפטידס לשיקום וחיזוק הגידים למנוע פציעות בסייקל(וגם אחרי כדי לשמר כוח בעיקר בסקווטים שחשובים לי להמשך) כמו BPC-157, TB-500 ואולי פפטידס שמשפרים אינסולין/ספיגת שומן לסוף הסייקל.
תודה מראש על הפיידבק.
נערך לאחרונה: