הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

peptides בזמן סייקל טסט ראשון?

ImCarryGG

משתמש קבוע
1,096
235
נק' מוניטין:
473
1,096
235
בן 26, כ3 שנים של נסיון אימונים רציני טבעי, רוצה לעשות סייקל-2 השנה כדי להגיע קרוב למקסימום הגנטי שהגוף שלי יכול להחזיק עליו עם טסט טבעי(וכמובן אימונים בעצימות גבוהה-נפח נמוך כדי לתחזק את השריר), חשוב לי כמובן לשקם את הטסט הטבעי אחרי הסייקלים אז מעדיף איזון תמורה מול סיכון בצד השמרני יותר, כרגע שוקל לעשות 10-12 שבועות של 300-500מג טסט אנטט שבועי(כמובן עם hCG בזמן הסייקל ו PCT של טמוקסיפן וכלומיד לפי הפרוטוקול בנעוץ ובדיקות דם לפני, בזמן ואחרי)

נחשפתי לעולם הפפטידס בזמן קריאה על סארמס ואנאבולים ונשמע שהיחס תמורה מול סיכון/עלות מאוד טוב(בטח ביחס לסארמס ממה שנראה), אשמח לשמוע אם יש למישהו עם נסיון איתם בשילוב של טסט נקי והאם זה רעיון טוב בכלל בסייקל ראשון שאני לא יודע איך הגוף יגיב רק לטסט?
כרגע חשבתי על שילוב של פפטיד של ציר GH כמו CJC-1295, Ipamorelin, פפטידס לשיקום וחיזוק הגידים למנוע פציעות בסייקל(וגם אחרי כדי לשמר כוח בעיקר בסקווטים שחשובים לי להמשך) כמו BPC-157, TB-500 ואולי פפטידס שמשפרים אינסולין/ספיגת שומן לסוף הסייקל.

תודה מראש על הפיידבק.

נערך לאחרונה:
י והאם זה רעיון טוב בכלל בסייקל ראשון שאני לא יודע איך הגוף יגיב רק לטסט?
בד"כ זה לא רעיון טוב. בסייקל ראשון הטסט בפני עצמו מאוד אנאבולי ואין צורך לשלב דבר. הגוף שלך "בתול" וככל שתוסיף לו יותר דברים, תצטרך כנראה להגביר מינונים/להוסיף עוד דברים בהמשך הדרך ומשם מתחילות תופעות הלוואי.

בלי קשר, אין כמעט מחקר על הפפטידים הללו על בני אדם. זה הרבה על מכרסמים ולכן ההשפעה האמיתית שלהם על גוף האדם לא באמת ידועה (גם בקרב משתמשים חובבים, אין להם הרבה היסטוריה/פידבק).

• פותח/ת השרשור
ומשם מתחילות תופעות הלוואי.
זה בהחלט משהו שאני מעדיף להמנע ממנו(כמה שניתן כמובן, ידוע לי שתמיד יש סיכוי לדברים), מנסיונך והידע שלך ידוע לך בערך באיזה שלב הכמות תופעות לוואי ברק טסט מתחילות להיות גדולות והיחס תועלת לעומת מינון מתחיל להיות "פחות שווה"? ביקשתי מצאט שיסכם לי את המחקרים שנעשו על טסט על גברים ונראה מהמידע שסיכם שמעל 300מג טסט/שבוע הכמות תופעות לוואי אצל האנשים עלתה אך ההבדל בכמות מסת השריר שצברו התחיל להיות קטן יותר, לדעתך הרף של טווח ה"אופטימום" הוא באזור ה300-400מג או שאפילו יותר גבוה בקרב גברים צעירים עם גנטיקת תגובה לאימונים מעל הממוצע?

בלי קשר, אין כמעט מחקר על הפפטידים הללו על בני אדם. זה הרבה על מכרסמים ולכן ההשפעה האמיתית שלהם על גוף האדם לא באמת ידועה (גם בקרב משתמשים חובבים, אין להם הרבה היסטוריה/פידבק).
לדעתך ההשפעה אצל בני האדם היא נמוכה יותר מאשר מה שראו אצל מכרסמים או שיש הגיון ביולוגי שזה יהיה דומה באחוזים אצל בני האדם?

מעריך מאוד את התשובה שלך ותודה על זה שהפורום הזה קיים עדיין

זה בהחלט משהו שאני מעדיף להמנע ממנו(כמה שניתן כמובן, ידוע לי שתמיד יש סיכוי לדברים), מנסיונך והידע שלך ידוע לך בערך באיזה שלב הכמות תופעות לוואי ברק טסט מתחילות להיות גדולות והיחס תועלת לעומת מינון מתחיל להיות "פחות שווה"? ביקשתי מצאט שיסכם לי את המחקרים שנעשו על טסט על גברים ונראה מהמידע שסיכם שמעל 300מג טסט/שבוע הכמות תופעות לוואי אצל האנשים עלתה אך ההבדל בכמות מסת השריר שצברו התחיל להיות קטן יותר, לדעתך הרף של טווח ה"אופטימום" הוא באזור ה300-400מג או שאפילו יותר גבוה בקרב גברים צעירים עם גנטיקת תגובה לאימונים מעל הממוצע?
אין על זה הרבה מחקר. נהוג לקחת 500 מ"ג/שבוע, בהנחה שמה שאתה מזריק הוא באמת 500 ולא 300 (תשתמש רק ברפואי אחרת סיכוי טוב שתקבל under-dose).

טכנית זה תמיד תמורה פוחתת. המאות מ"ג הראשונים נותנים את רוב התמורה. כל 100 מ"ג מעל לכך כבר לא יוסיף כמו המאות הקודמים. זה נכון בהרבה דברים, כולל נפח אימונים שבועי. אם תתאמן פעמיים בשבוע תקבל 70-80% מהתמורה. כל אימון נוסף בשבוע יוסיף לך רק עוד 5-10% לתוצאה הסופית. אם זה משתלם לך או לא זו כבר בחירה אינדבידואלית.

לגבי תופעות לוואי מטסט, אפשר לראות את זה דיי מהר על פני השטח ואתה יכול גם לעשות בדיקות דם כדי לאשש את זה. תמיד אפשר לרדת במינונים תוך כדי הסייקל. זה פחות מומלץ, אבל עדיף מאשר לחוות תופעות לוואי לא נעימות. האם לקחת 300 או 500 תלוי גם בעיקר ברמות הפיזיולוגיות שלך מאיפה אתה מתחיל בביסליין. אם אתה רוצה לעשות ניסויים אתה יכול להתחיל 300 ואז אחרי חודש לעשות בדיקות דם ולראות איפה אתה נמצא

לדעתך ההשפעה אצל בני האדם היא נמוכה יותר מאשר מה שראו אצל מכרסמים או שיש הגיון ביולוגי שזה יהיה דומה באחוזים אצל בני האדם?
אי אפשר לדעת. למכרסמים בד"כ מזריקים כמויות מסחריות כדי לבדוק רעילות אז גם קשה להשוות לבני אדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית