הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אני צריך תוכנית אימון AB - נפח נמוך (משקל מקסימלי)

ScorpionRAP

משתמש פעיל
943
0
נק' מוניטין:
731
943
0
אז ככה עבדתי לאורך כמה זמן עם תוכנית שכללה דדליפט וסקוואט
אך עם כל נאומץ לנסות שזה יעבוד זה לא עבד
בקיצור פתחתי לא מעט אשכולות על למה אני לא יכול
תעזבו
אני צריך תוכנית AB - נפח נמוך (משקל מקסימלי - מעט חזרות)
ורציתי שתמליצו לי על תוכנית טובה שלא תכלול הרבה תרגילים כי זה משקל מקסימלי ..
בגלל שאני פצוע עכשיו רציתי לעבוד יותר על התוכנית שיש לי
עד שאני מצליח להתחיל SS כמו בנאדם שזה עוד חודשיים - שלוש

פתחתי אשכול מקודם או 2 ולא עזרם לי
אז מקווה שתעזרו עכשיו :\

תודה ..

עם המצב הרפואי שלך כרגע לא חושב שיש מישהו שיכול להמליץ לך על תוכנית מבלי להכיר אותך אישית ולראות בדיוק מה הבעיה.

עם המצב הרפואי שלך כרגע לא חושב שיש מישהו שיכול להמליץ לך על תוכנית מבלי להכיר אותך אישית ולראות בדיוק מה הבעיה.

אני מצטרף לדעתו של משה - מאוד מסוכן ומאוד לא אחראי להמליץ למישהו על תוכנית כשהוא פצוע באמצעות פורום באינטרנט.

• פותח/ת השרשור
מצבי הרפואי לא מגביל אותי
וקיבלתי את האישור להתאמן ולהרים כבד
רק שאני לא יכול לעשות תרגילים מורכבים
אז מה שאני רוצה זה תוכנית אימונים טובה בלי תרגילים מורכבים
או לפחות תגידו לי כמה תרגילים צריך להיות לכל שריר וכמה סטים
כאילו עכשיו אני עושה איזה 5 תרגילים בלי מורכבים זה נורמלי ? (3 סטים, 5-6 חזרות)

שמע בין מה שאמרו לך לבין מה שאתה כותב כאן יכול להיות שמיים וארץ, אין מספר קבוע של סטים וחזרות שצריך לעשות הכל תלוי במצב קיים, אני לא מאמין שהרופאים אמרו לך להרים כבד, אני כן מאמין שהם אמרו לך להתאמן אבל הפכת את זה לכבד.

• פותח/ת השרשור
טוב נו
אני יכול להתאמן
אז למה לא תוכלו להביא לי תוכנית מסויימת,
ורשמתי את התוכנית שיש לי, ביקשתי שתחליפו את זה עם תרגילים אחרים ואמרתם שזה בלתי אפשרי
אז תביאו מדריך או משהו אני משתגע :\ ! מה אין דרך שבה אני יכול לבנות תוכנית AB

טוב נו
אני יכול להתאמן
אז למה לא תוכלו להביא לי תוכנית מסויימת,
ורשמתי את התוכנית שיש לי, ביקשתי שתחליפו את זה עם תרגילים אחרים ואמרתם שזה בלתי אפשרי
אז תביאו מדריך או משהו אני משתגע :\ ! מה אין דרך שבה אני יכול לבנות תוכנית AB
אתה יכול לבנות תוכנית אבל תעשה זאת בעצמך ותחת אחריותך, אם במילה "מדריך" התכוונת למדריך שמסביר איך לבנות תוכנית אימונים אז יש כזה, קוראים לו practical programming for strength training. אני במצבך פשוט הייתי עושה תרגילי משקל גוף כדי לנסות לשמר את מה שיש ואולי להתקדם, אני לא קראתי את הפוסט הקודם שלך אבל מהאשכול הזה אני מבין שבאמת יש משהו שמגביל אותך.

• פותח/ת השרשור
שתי הבעיות שיש לי נראה לי שיבשו אותכם !
יש את הבעייה הכללית שזאת שיש לי סקוליוזיס שבגללה אני מעדיף לא לעשות תרגילים מורכבים ואפילו אין את האפשרות לכך במכון שלי
ויש את הבעייה השנייה שזה שפצעתי את עצמי בגב תחתון באימון אחרון שזה לא קשור לבעיה הראשונה
אני מתאמן רגיל בלי הגבלות ואני מתפתח יפה ..,
אבל אחרי שניסיתי לשלב את התרגילים המורכבים ולא הצלחתי לאורך זמן מה ! חשבתי על לשנות את התוכנית כי הבנתי שהתרגילים המורכבים לוקחים חלק גדול בתוכנית שיש לי עכשיו
ומפני שאני פצוע ואני לא יכול לחזור לאימון חשבתי אולי בזמן לזה להתמקד בתוכנית שיש לי ולשפר אותה/לשנות אותה

אז אם הבנתם נכון את מה שרשמתי !
אני בסך הכל רוצה תוכנית אימונים AB שלא כוללת סקוואט ודדליפט כל שאר התרגילים אני יכול לעשות (פרס, BOR, מתח, בנץ' וכו' וכו') או שפשוט מדריך כתוב על איך לעשות תוענית אימונים.

ולא הבנתי מה זה practical programming for strength training אם אני לא טועה המדריך מכליל את התרגילים שאני לא מוכן לעשות - דדליפט וסקוואט.

נערך לאחרונה:
אני די מסכים עם משה. הפורום לא אחראי למה שיקרה לך, אם ותעשה תוכנית שימליצו לך פה. דבר עם מאמן, בעל ניסיון, שיכול לראות ולדעת מה הבעיות שלך.
אבל לא זה של החדר כושר...ידע בקאנטים. אלא אם כן..יש לך באמת מאמן טוב שאתה סומך עליו.

• פותח/ת השרשור
מאיפה אני אביא אחד כזה
ואם תקרה את ההודעה למעלה באדום התגובה שלך לא תהיה רלוונטית ממש

---------- התגובה התווספה ב 16:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:50 ----------

טוב, שאלה !
אם אני לוקח תוכנית שלא כוללת סקוואט ודדליפט
להמשיך להתאמן עם 5-6 חזרות + משקל מקסימלי
או שלשנות את זה ל 8-10
יש קשר בכלל ?

תודה !

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית