הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

וצרבות Mk677

• פותח/ת השרשור Kro
  • פורסם בתאריך

Kro

משתמש מתחיל
77
4
נק' מוניטין:
4
77
4
שאלה, האם יכול להיות שאחרי נטילת כדור mk677 צרבות במשך שעתיים וברמת כאב של התקף
לב?

תופעות לוואי נפוצות שהיו במחקר קליני על mk677 - פריחה, כאבי שרירים, עליה בתאבון, ספזמים בבטן.
מכיוון של mk677 בנוסף שהוא מדמה פעילות של הורמון גדילה, הוא גם מפעיל רצפטורים של גרלין שנמצאים במערכת עיכול מה שמזרז פעילות של המעיים, מעלה תאבון, מוריד הפרשה של אינסולין, גורם להשמנה.
יכול להיות שזה כאב של רעב קיצוני שנגרם מהפעלה מסיבית של רצפטורים של גרלין ולא של ייצור חומצה.
יכול להיות שחומר שלך מזוהם או מכיל משהו רעיל - עבודה לא סטרילית בהכנה קפסולות , חומרי גלם ירודים (תלוי במה היה מומס MK677 לפני ייבוש שלו) ואז זה פשוט מזיק לך ישירות לכיבה.

הייתי ממליץ במקרה כזה לא לקחת את הכמוסה על כיבה ריקה או להחליף ספק.

תתחיל לפרק מלפפונים, עלי חסה, סלרי פטרוזיליה וגזר או cbd אם אתה 'מקושר'
בהנחה וזה כולה צרבות זה יעזור
אם החומר בעייתי אז זה סיפור אחר

• פותח/ת השרשור
תתחיל לפרק מלפפונים, עלי חסה, סלרי פטרוזיליה וגזר או cbd אם אתה 'מקושר'
בהנחה וזה כולה צרבות זה יעזור
אם החומר בעייתי אז זה סיפור אחר

Cbd ? דהיינו קנאביס ?
אשמח להסבר
אני בעל רישיון....

Cbd ? דהיינו קנאביס ?
אשמח להסבר
אני בעל רישיון....
Cbd עוזר לדלקות וגם לצרבת, הבעיה שאם אתה מעשן זה שלעצמו יכול לגרום לך לצרבת אז תנסה לצרוך שמן או להמיר את זה לאוכל במקום..

מעבר לכך mk677 גורם לגוף בסופו של דבר להפריש הורמון גרלין שבתורו מפריש הורמון גדילה, זה שלעצמו יכול לעשות אותך יותר רגיש, בעירה טבק ועישון יכול להיות זרז לצרבת להופיע בייחוד מתי שהגוף פועל ביתר שאת בגלל הורמון גדילה, הייתי ממליץ להימנע מעישון או לכל הפחות לשתות מים בין לבין כדי לא 'לייבש' את הגרון וכל העסק

אם החומר mk677 שלך לא טוב זה כבר סיפור אחר

חוץ מזה העובדה שאתה עם רשיון לא בהכרח דבר טוב בתקופה האחרונה שכן התפרחות המוצעות בשוק הרפואי בזמן האחרון לעתים עם ענפים עלים ואף עם עובש, רצוי לנקוט משנה זהירות

• פותח/ת השרשור
זה קצת בעייתי זה הגיע ממקור מהימן ומוכר מאוד בתחום אך בתפזורת (חבר ניסה את אותו המוצר מאותו המקור ולכן הלכתי איתו)
בקשר לתפרוחת זה תלוי בקשרים שיש לך, אני מצליח להשיג פרומקאן בכול פעם ואם לא אז מקסימום ניצן

זה קצת בעייתי זה הגיע ממקור מהימן ומוכר מאוד בתחום אך בתפזורת
בתפזורת אני לא מאמין בזה .
תיזהר מזה .
תוריד מינון לרבע ולאט לאט תעלה לחצי והלאה , כמה פעמים של הרגשה לא טובה .. זרוק לפח

• פותח/ת השרשור
היום אני על 30 מג (מפוצל לשתיים), ניסיתי הבוקר את השתיים במקום הפיצול, כאשר לקחתי אחד בבוקר (ב3 שבועות הראשונים לא היה משהו חריג), אני חושב שאנסה להוריד בכמויות העשן שנכנסות לי לגוף ואיך הן נכנסות, יכול להיות שהרגישות עולה ולכן יש צורך בשינוי.

• פותח/ת השרשור
חחחחחחח לגמרי משתלט למרות שמאוד קשה, התקפי רעב מטורפים.
בקשר לעישונים זה מאוד פשוט, אל תתחיל לאכול ואז הרעב נרגע, אם נגעת במלוח או מתוק....נגמר הסיפור שלך ( אני אישית שובר את המקרר )
ואם אפשר שאלה נוספת האם מומלץ רד 140 עם ה 677?
ולכמה שבועות

הכי קרוב לסייקל זה Rad140
הראד אתה עושה אותו כסייקל גג חודשיים ומסיים .
הMK677 יכול להמשיך כל חייך .

אני בכלל לא מבין מה אנשים לוקחים MK677, לא כזה מועיל בשום דבר.
והכי קרוב לסייקל
RAD זה סייקל לכל דבר, עם לא מעט תופעות לוואי ודיכוי דומה של היפופיזה. זה שזה בלי מזרק , לא הופך SARMS לסוכריות.

• פותח/ת השרשור
ברור אני מבין את ההשלכות, ועשיתי כמה סייקלים של טרן בחיים אז יודע לשמור על עצמי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית