הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון

Kobicenter

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
היי אני חדש בעניין וכרגע על סייקל ראשון של 1cc טסט ו2 cc דקה אשמח להבין יותר את העניין..
4 שבועות עליה של 5 קג.. הסייקל הוא ל10 שבועות ואחכ ניקוי עם טימוקסיפן..השאלה היא אם המצב הוא סביר ומה מומלץ להמשיך סייקל מסה או חיטוב? וכמובן אם הסייקל הזה הוא רגוע או שפשוט להוסיף עוד משהו.. תודה

אחי אתה על פאקינ טסט ודקה זה החומרים בין הכי חזקים שיש, שאתה איתם תנסה לצבור כמה שיותר שריר, מה הקשר חיטוב עכשיו, למרות שאם התחלת מסה שכזאת באחוז שומן גבוה אז בלגנים חחחחח

חיטוב תעשה אחר כך בתקופת הניקוי frozen סורי הייתי חייב שבמילא יירד לך התיאבון דרסטית

מקווה שאתה דואג גם לארומטזתיה נכונה שלא יהיה גינו ושלא יהיה פרוקלטין או אסטרוגן בשמיים וכל זה

בנוסף מה זה 1cc ומה זה 2cc מה המינונים פר שבוע, תסתכל בשאלות ותשובות איך מפרטים סייקל מינונים במ"גים פר שבוע

מה הגובה ומשקל שלך ואחוז שומן שהתחלת איתם, ה5 ק"ג הזה לא מספק לנו שום מידע

ממליץ לך לעבור על השאלות ותשובות בלמעלה של הפורום לקבל רשמים והבנה מי נגד מי או שיש לך מושג לגבי הכל ופשוט כתבת את הפוסט הזה בחצי נשימה, מוזר לי לא להיות חלק מהמקהלה פה שזורקים דעה והולכים למרות שזה קרץ לי אבל הייתי חייב לעשות c - c- c combo breaker

• פותח/ת השרשור
טוב לא הייתי מוכן לכל זה..
אז ככה חברה אולי אתם נופלים עליי וזה טוב כי זה יעורר אותי לאן נכנסתי אבל אשמח להסברים כדי ללמוד יותר .ועל זה אני חייב לכם תודה
אני עם אחוזי שומן גבוהים ואין לי מושג כמה
אני שוקל 110 גובה 191..
תשתדלו להסביר רגוע יותר תודה רבה רבה

קובי,יש עשרות פוסטים כאלה בדיוק עם הסברים ארוכים מאוד ומשכנעים שלי,פשוט נשבר לי להיות ביטוח לאומי ולהציל את כולם. אתה מוזמן לחפש בפורום ואתה תמצא המון טיעונים בעד ונגד

האם בצעת בדיקות דם לפני הסייקל של הורמוני מין?
יש לך AI כדי להוריד אסטרדיול שטסט מעלה וקברגולין כדי להוריד פרולקטין מדקה? כי אם לא, בשילוב עם אחוז שומן גבוה אתה הולך לחטוף גינקומסטיה בקרוב.
אנשים "נופלים" עליך כי מאוד חבל לראות מישהו שמתחיל סייקל ראשון עם שילוב של חומרים לא פשוטים,בלי ידע מקדים.
אבל אם יש לך שאלות פרטניות, אתה תמיד מוזמן לשאול

יש בדיוק עכשיו אשכול של @CycleTelephohe שהוא הוא עושה סייקל כמעט כמו שלך, וזה גם הראשון שלו, חפרנו לו הרבה מאוד שם. תעבור עליו בנוסף לכל מה שיש לך בנעוצים

• פותח/ת השרשור
טוב לא עשיתי בדיקות וכן אני על אחוזי שומן גבוהים
אז דבר ראשון שאני עושה כרגע זה לעצור עם הסייקל..
ואשמח להמלצה על סייקל ראשון במה להתחיל ואיך לעשות את זה. תודה על הכל חברים

נראה
אז דבר ראשון שאני עושה כרגע זה לעצור עם הסייקל..
אם כבר היית 4 שבועות בתוך הסייקל, יש לבצע PCT רגיל. לאחר מכן להתאושש, להוריד קצת שומן ולחשוב על מה עושים הלאה.
בגדול סייקל ראשון וגם אולי השני זה טסטוסטרון אננטט 300-400 בשבוע, מחולק לשני מנות סולו. בנוסף להצטייד באנסטרוזול או לטרוזול להורדת אסטרדיול בסייקל.
ממליץ לך לקרוא את כל מה שיש בנעוצים - יש שם המון מידע אמין. פרטים שלא יהיו ברורים לך משם אתה מוזמן לשאול בפורום.

פשוט תתייחס טיפה יותר ברצינות לתהליך, זה הבריאות שלך בסופו של דבר.

אתה לא יכול להתחיל PCT מיד, יש לך עוד טסט חיצוני בדם. מחכים שבועיים בדרך כלל, תלוי איזה חומרים השתמשת (תרשום פה בדיוק את האסטרים). אבל כן טמוקסיפן מתאים לPCT.

כאשר עובדים חכם אפשר לעשות חיטוב עם כל חומר, אם כי יש חומרים שפחות עוזרים לך במסת שריר, אלא יותר להיות יותר יבש - מסטרון, וויני וכו'
פה יש לך אחלה חומר לקריאה פרופילים של סטרואידים/גורמי צמיחה ותרופות שיקום/אסטרים לגבי זה

טסטוסטרון תמיד יהיה מועדף - כי זה מה שאשכים שלך מייצרים רק בכמות הרבה יותר גדולה

וגם PCT זה תרפיה לאחר סייקל, מטרתו להפעיל מחדש את מערכת הורמונלית שלך. את ה"ניקוי" הכבד שלך יעשה בעצמו 😃

את ה"ניקוי" הכבד שלך יעשה בעצמו 😃
אתה יודע,שמתי לב שאנשים מאוד מזלזלים ולא בקיאים ביכולות השיקום של בלוטת התריס והכבד .
צריך לעשות משהו בנידון .. כל אחד חושב שאחרי חודש ציטומל/טירומל הוא יהיה עם דלקות כבד והיפו-תיאורידזם

• פותח/ת השרשור
טסט ודקה
אז כרגע אני מפסיק סייקל מחכה שבועיים עד שאני מתחיל pct ובנתיים עושה חיטוב להורדת אחוזי שומן..
אגב כמה זמן צריך לעשות pct?

אגב כמה זמן צריך לעשות pct?
למה את שואל דברים כאלה בפורום אנונימי? אתה באמת סומך על תשובה של נער מאחורי מקלדת?
זה דברים בסיסיים שאתה צריך לחקור,לקרוא מאמרים,ולהבין מה עומד מאחורי הזה.

איך אתה מסוגל להפקיד את הבריאות שלך בידיים של מישהו מפורום?

בגלל שלקחת דקה .. מהזריקה האחרונה תחכה 3 שבועות ואז תתחיל טמוקסיפן כדור ליום .. אם ההרגשה לא טובה בשבוע הראשון תעלה ל2 כדורים אבל איך שאתה מרגיש יותר "סבבה" תרד לכדור .

▫️כדי להגיע למצב סייקל ראשון אחריי ימיי הטמוקסיפן שזה בערך חודש :
תן בראש באימונים תרד לבד באחוזיי שומן כשתיראה שהגעת לשיא המשקלים שאתה יכול להרים ו - חודשים אתה לא מצליח להתקדם
סייקל ראשון וגם אולי השני זה טסטוסטרון אננטט 300-400 בשבוע
זה סייקל שיעיף אותך קדימה גם בחיטוב וגם במסת שריר , אין לך למה להתעסק ביותר מהמינונים האלה בעין לא מזויינת לא תיראה הבדל אם תוסיף דקה או כל דבר אחר , את ההבדל תוכל להבין רק בתופעות לוואי שתקבל אם תוסיף .

תעדכן בשבועיים 3 אחריי הזריקה האחרונה בהרגשה אם אתה מרגיש משהו מוזר , וגם אם הכל בסדר , תן תגובה שהכל מרגיש טוב 🤩

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית