הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש מידע על קצב התקדמות ביחס לוותק

Homemade

משתמש מתחיל
79
18
נק' מוניטין:
95
79
18
אני מחפש מידע שיוכל להעריך לי קצב התקדמות של מתאמן.
הצבתי לי מטרה ואני רוצה להגיע אליה אך אני לא יודע להעריך את וותק האימונים הנדרש.

אני מניח שישנם הבדלים בין מתאמנים שונים אך כרגע אני מנסה להבין בערך כמה אני רחוק מהיעד.

המטרה:
דדליפט פי 3.5
סקוואט פי 3
חזה פי 2.5
פרס 1.5 ואולי נסחפתי כאן.

האם יש מידע ממתאמן מתחיל ועד למה שציינתי?

תודה רבה!

תודה אני שוקל פחות אבל מבחינת רטיו עברתי את זה לצערי יש לי בעיה להוסיף משקל גוף
רק חבר'ה ששוקלים מעט יגיעו לאיזור הפי 4 משקל גוף בדדליפט לצורך העניין, זו הסיבה שרטיו זה רטיו

רק חבר'ה ששוקלים מעט יגיעו לאיזור הפי 4 משקל גוף בדדליפט לצורך העניין, זו הסיבה שרטיו זה רטיו
המטרה שלי זה לעלות ל80 ולעשות 101 בפרס מקווה שאני אצליח דדליפט פי 4 כרגע זה לא נראה לי בכלל אפשרות

נערך לאחרונה:
המטרה שלי זה לעלות ל80 ולעשות 101 בפרס מקווה שאני יצליח דדליפט פי 4 כרגע זה לא נראה לי בכלל אפשרות
יאללה בהצלחה, גם אני רציתי פעם 110 פרס... עבר לי לטובת דברים אחרים

אני מתחרה כבר כמעט 7 שנים, וזה כשהתחלתי פווארליפטינג עם סקוואט ודדליפט של 130-135 לשישיות ובנץ' 85 לשישיות.
השיא שלי מבחינת רטיו זה:
2.85 משקל גוף דדליפט
3 משקל גוף סקוואט עם רצועות
1.65 משקל גוף בנץ'
פרס אני לא עושה כבד מאז הצבא אבל היה לי בערך 1 מ.ג ל5X5.

העניין הוא ששום תשובה פה לא באמת תהיה רלוונטית לך. אנדי בולטון משך 272.5 קילו דדליפט בפעם הראשונה אי פעם שהוא ניסה ואני לעומת זאת התקשתי עם מוט ריק.
אגב המספרים שציינת מאד גבוהים.
אם נניח שתעלה לפחות למ.ג של 90 במשך השנים האלה מדובר על לתת טוטאל של 810 במשקל גוף 90. זה שווה ערך לטוטאל ה29 הכי גבוה בהיסטוריה בעד 90, ואם להסתכל רק על טוטאלים שהתחרו עם בדיקות סמים (שכמובן לא אומר בלי סמים) מדובר על מקום 6 בהיסטוריה.
במשקל גוף של 100 קילו אגב, מדובר כבר על טוטאל 900 שזה שיא העולם עם בדיקות סמים ומקום שמיני בלי קשר לבדיקות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית