סרטון סקוואט לטכניקה

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
טוב זה הסיפור שלי.
מאז ומתמיד הייתה לי טכניקה גרוע בסקוואט.
הגעתי ל150 לחמישיות והורדתי ל130 לשפר טכניקה, ולא רק זה אלה שהיום חזרתי מהפסקה של שבוע מאימונים, ואני שבוע על מאזן נייטרלי.
בקיצור הנה סקוואט 130.
איך הטכניקה?
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3584433
כמו שאתם רואים חזרה חמישית יצאה גרועה.

זה נראה יותר טוב מהסקוואטים הקודמים אבל זה עדיין לא זה.
קודם כל, אתה מסתכל למטה ובגלל זה אתה עושה גוד מורנינג וייתכן שבגלל זה גם אתה לא מצליח להחזיק את הגב.
לדעתי, תנסה להסתכל יותר למעלה או אפילו קדימה ותוריד מרפקים למטה בירידה (כן, אני יודע שאתה עושה לואו באר) אבל אל תשכח להוציא את התחת בירידה.
אני לא רואה איך בוקס סקוואט יפתור את הבעיות האלה.

קודם כל, אתה מסתכל למטה ובגלל זה אתה עושה גוד מורנינג וייתכן שבגלל זה גם אתה לא מצליח להחזיק את הגב.
לדעתי, תנסה להסתכל יותר למעלה או אפילו קדימה ותוריד מרפקים למטה בירידה (כן, אני יודע שאתה עושה לואו באר) אבל אל תשכח להוציא את התחת בירידה.
למה להוריד מרפקים בירידה?

• פותח/ת השרשור
טוב תודה גבר.

לי נראה שהמוט לא ישב ממש טוב מרגע שהרמת אותו, אולי אני טועה אבל זה חשוב מאוד שתיהיה מכווץ ושהמוט יהיה מקובע, כל הסקוואט יכול להידפק אם המוט לא יושב ב100%. רואים שיפור די משמעותי מהפעמים הקודמות אבל אתה צריך לעבוד על מה שאחרים כבר אמרו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית