תפקודי כבד גבוהים מאד(250) לאחר לקיחת mk677

itamard

משתמש מתחיל
239
26
נק' מוניטין:
29
239
26
1573401483252.jpg
שלום חברים

בן 24 מתאמן עם הפסקות צבא וכו 5 שנים

התחלתי לקחת במשך 40 יום mk677 של חברת PureRawz 20 מילגרם כל כדור פעם ביום בנוסף קריאטין, כדורי מגנזיום ו ידי פעם כדורי קפאין . לא שותה אלכוהול.

במקרה אושפזתי בבית חולים בחשד לתוספטן

בבדיקות דם התיפקודי עבד היו בשמיים הרופאים היו בשוק ,לאחר הפסקה ה mk677 ירד טיפה התיפקודי כבד אך עדיין היו גבוהים, מוזר בעניין כל זה ,לפי מה שהבנתי mk677 לא מתפרק בכבד .

האם אפשר לחזןר שוה לקחת? יש למישהו רעיון למה תפקודי הכבד עלו בצורה כלכך גבוהה?הבדיקות   
אם צריך פירוט של הבדיקות אשמח לשתף
בתודה .
איתמר

קבצים מצורפים

• Screenshot_20191217-032532_Gallery.jpg
    Screenshot_20191217-032532_Gallery.jpg
    KB 53.6 · צפיות: 167
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא ניראלי אחי, לפי מה שהבנתי זה אתר אמין וסחורה טובה ,בנוסף היה לי את העניין של השינה החזקה, פאמפ וגם קצת רעב ,שהבנתי שאופייני לmk פשוט אחרי לאישה פה בפורום הבנתי שmk מתפרק בכלל בקיבה
יכול להיות קיבלת שם סטרואיד אורלי כלשהו במקום mk?

CRP מעל 3 מצביע על דלקת חריפה בגוף, בדרך כלל לאנשים אמור להיות 0.
אתה לוקח\אוכל עוד משהו? כי נראה שיש לך פשוט דלקת בכבד, זה יכול להיות גם לא בגלל MK.
במקומך הייתי מפסיק לגמרי את כל התוספים ותחליפי מזון, וחוזר על בדיקות תפקודי כבד עוד חודש.
בעיות בכבד יכולות להופיע גם לאנשים שלא לוקחים משהו מזיק (רוב הם כאלה), אבל כבד יודע טוב מאוד לתקן את עצמו כאשר הגורם המזיק נעלם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה לוקח\אוכל עוד משהו? כי נראה שיש לך פשוט דלקת בכבד, זה יכול להיות גם לא בגלל MK.
במקומך הייתי מפסיק לגמרי את כל התוספים ותחליפי מזון, וחוזר על בדיקות תפקודי כבד עוד חודש.
בעיות בכבד יכולות להופיע גם לאנשים שלא לוקחים משהו מזיק (רוב הם כאלה), אבל כבד יודע טוב מאוד לתקן את עצמו כאשר הגורם המזיק נעלם.
הייתי אצל רופא כבד הוא לא ידע מה זה mk הראתי לו את הערך ויקיפדיה ‍♀️
הוא שאל אם אני שותה אבקת חלבון מידי פעם אמרתי לו שכן פעמיים בשבוע לערך
הוא טוען שזה בגלל אבקת חלבון וmk למרות שmk לא מתפרק בכבד אבקת חלבון?! ‍♀️
קיצר רופא כבד שלמד בסוריה

הייתי אצל רופא כבד הוא לא ידע מה זה mk הראתי לו את הערך ויקיפדיה ‍♀️
הוא שאל אם אני שותה אבקת חלבון מידי פעם אמרתי לו שכן פעמיים בשבוע לערך
הוא טוען שזה בגלל אבקת חלבון וmk למרות שmk לא מתפרק בכבד אבקת חלבון?! ‍♀️
קיצר רופא כבד שלמד בסוריה
לא נשמע שהוא מבין יותר מדי בנושא, למרות שהוא רופא. פנה בעניין לרופא עם זיקה לתחום וניסיון כלשהי עם קהל של מתאמנים

הוא טוען שזה בגלל אבקת חלבון
טוב זה בורות.
לגבי MK, אתה לא יודע כמה נקי ואיכותי החומר שלך. גם החברה ששולחת לך את המוצר , בדרך כלל לא מסנטזת את החומר. הם קונים כמות מסינים ורק מפצלים לקופסאות. אולי נפלת על סחורה לא טובה.
יכול להיות שאכלת חומוס מקולקל בשישי או משהו, זה גם עלול לעלות מדדים של אנזימי כבד

נערך לאחרונה:
Alt שלך בשמיים, אתה לא רוצה להיות מועמד להשתלת כבד. תקשיב טוב, מאחר והרופא כבד שלך מדבר שטויות מקווה שתקשיב לי.
תבקש את הבדיקות הבאות
ספירת דם כללית תראה מה המצב hct ו-hgb
תפקודי כבד נרחבות כוללות סרולוגיה זהומית משמע כל סוגי ה-HEPATITIS
בנוסף תבקש מהרופא כבד שלך גם את הבדיקות הבאות :
BILIRUBIN TOTAL
FERRITIN
CERULOPLASMIN
ELECTROLYTES Na+K
ANTINUCLEAR Ab_(ANA)
IMMUNOGLOBULINS-BL
LIPID PROFILE
PROTEIN-ALBUMIN

אלה בדיקות הכי מקיפות שיש לכבד, בתור אחד שכבר שנתיים רואה רופאי גסטרו תבקש את כולם, הוא יהיה מופתע שאתה מבקש, תגיד שאתה רוצה לשלול כל מחלה.
כרגע תפסיק עם ה-mk וכל תוסף אחר, תחכה שבוע ותגש לעשות אותם. גם אם תקח אנדרול עם וויני לא תגיע לזה, שכח כרגע מהסייקל.

תזכור כבד זה האיבר היחיד שלא מרגישים אותו בגוף** רק בדיקות יענו על המצב. כרגע רד מהכל.
תקרא כמה פעמים. בעניינים כאלה תגיד תודה שיש אנשים שמבינים עניין בפורום ולא מגיבים סתם ללייקים.👏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית