הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יום השואה והגבורה

• פותח/ת השרשור roteml
  • פורסם בתאריך

roteml

משתמש מתחיל
185
2
נק' מוניטין:
-264
185
2
היום יום השואה והגבורה

נכנסתי היום לאתר בודיבילדינג וקצת צרם לי לראות את המספר 6 מיליון שם.

בדקתי במחשבון כמה זה 40000*150 וקצת צרם לי לראות שם את המספר 6 מיליון.

• פותח/ת השרשור
משעשע אבל עדיין קצת עצוב :(

זה מספר עם קונוטציות לא קלות שנה שעברה יצא לי באיזה מבחן תשובה כזאת אז כתבתי 5999999.99
המרצה נתן את כול הנקודות אני בא ממשפחה שחצי ממנה נספו בשואה.

נערך לאחרונה:
לציין את היום בו ראית 6,000,000 באתר בודיבילדינג ?
דקה אני כותב את זה בספרי ההיסטוריה

אחי, זה מספר. אתה יודע מה, זה יותר מזה, זה האדרת מספר.
מציע לך לקרוא את "מיתוס השיבה הנצחית" של מירצ'ה אליאדה (יש בתרגום זוועתי לעברית).

• פותח/ת השרשור
לא רציתי לציין את יום השואה יא ליצן 😃

זה מספר לא נעים

אותי מעניין איזה מבחן עשית, רותם, שהתשובה בו הייתה 6 מיליון?

טוב, תרגעו. לא להפוך את זה לאשכול ליצנות. מיצינו.

שואה זה שואה. ועם השנים...זה כבר לא משפיע כמו בגיל ההתבגרות. משנה לשנה..מאבדים את הפואנטה שבדבר, וחבל.
מחפשים נושאים חדשים לדוש בהם ולדוש בהם, ומאבדים את הנקודה.
המספר לא קובע. המספר של הילדים הוא לא קובע.
הקטע, הוא שעשו מפעלים להשמדת יהודים. השמדה של מה שאנחנו עכשיו. בלי קשר לאמונה באמת באל, אלא סתם ככה. וכוסעמק....רק זה מכעיס אותי כל פעם מחדש. המספרים לא אומרים לי כלום.

אני עשיתי מבחן ששאלו על משולש שווה צלעות KKK
נו אז ?

ואו, איזה מגניבים כולם פה, נושא השואה לא מזיז לכם בכלל...

קודם כל, יש אנשים שמתמודדים עם דברים בצורה שונה, כמו למשל הומור, ככה שאני לא חושב שיש פה מקום להטיף. שנית, אף אחד לא זילזל בשואה, לחשוב שהרעיון של מישהו שכותב 5,999,999 במקום 6,000,000 במבחן, כי זה מספר הנספים בשואה, הוא מגוחך הוא לא זילזול בזכר של הנספים.

קודם כל, יש אנשים שמתמודדים עם דברים בצורה שונה, כמו למשל הומור, ככה שאני לא חושב שיש פה מקום להטיף. שנית, אף אחד לא זילזל בשואה, לחשוב שהרעיון של מישהו שכותב 5,999,999 במקום 6,000,000 במבחן, כי זה מספר הנספים בשואה, הוא מגוחך הוא לא זילזול בזכר של הנספים.
קודם כל אני לא בא להטיף פה לאף אחד, כן הדוגמה שלו שכאב לו לראות את המספר 6,000,000 או שהוא כתב במבחן 5,999,999 במקום 6,000,000 (WTF?!) היא טיפשית. אבל אני די בטוח שכולם הבינו שכל מה שפותח האשכול ניסה לעשות זה להזכיר ולציין שהיום יום השואה והוא רק רצה להעלות את הנושא (גם אם זה בדרך מאוד טיפשית).
יכול להיות שאני זה שסתם מגזים אבל ההודעות הציניות האלה באו, לפחות לפי איך שאני קראתי אותן, מתוך זלזול.

התוכנית הכי מומלצת פה באתר ואני חושב הכי מבוצעת היא SS, זה לא צורם לך? חחחח

אתמול ראיתי רשימת שינדלר בטלויזיה בשנית (כן משדרים פה גם סירטי שואה ביום השואה, דרך אגב הוא היה ב HD), סרט טוב לא זכרתי מה הלך שם כי ראיתי אותו בבית ספר וגם לא הייתי בוגר מספיק (כיתה ז' או ח').

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית