הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרגניל לאחר סייקל ארוך.

Yotamgti

משתמש מתחיל
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
שלום
סיימתי סייקל של חצי שנה לפני שבועיים , של טסט אנטט בלבד.
יש לי חבילה אחת של פרגניל
אך אני אמור לקחת את הפרגניל,(תדירות,מינון) לפני הכלומיד וטמוקסיפן.
שאלה שנייה
את הכלומיד אני לוקח 100מג שבועיים כל יום,50 מג שבועיים נוספים.
טמוקסיפן 40מג שבועיים כל יום ,20מג שבועיים נוספים.
את הכלומיד והטמוקסיפן אפשר לקחת ביחד כל יום?

מה המינון שהיה לך במהלך סייקל?
עקרונית פרגניל צריך לשים במהלך סייקל ארוך או בסוף שלו, כדי להאט ניוון של אשכים שלך. פרגניל מהווה תחליף מלאכותי לLH שהיפופיזה שלך מפרישה. בדרך כלל מזריקים 250-500 יחידות בשבוע במהלך חודש אחרון של סייקל, ברגע שחומר הכי ארוך שלך (אנטט זה משהו 3-3.5 שבועות מזריקה אחרונה) יצא מהדם מפסיקים עם פרגניל ומתחילים בPCT. כל עוד טסטוסטרון שלך גבוה בגלל חומר חיצוני (גם אם זה רמות של 10-15 ) pct לא יעבוד

אין בעיה לקחת את שני התרופות ביחד, רק לדעתי אתה מתכננן מינונים גבוהים מידי לתקופה קצרה מידי. אבל אלו כבר החלטות שלך אחי, בכל מקרה אחרי שאתה מסיים PCT תעשה בדיקות דם לבדוק שאתה התאוששת.

נערך לאחרונה:
אם כבר יש לך פרגניל תנסה לסדר ממנו מינון ממש קטן של 250iu .
בגלל שעשית חצי שנה סייקל ..
נזרום איתך על המינונים הגבוהים של הPCT .
אבל תתכונן לחודש שאחריי הpct להיות עם טמוקסיפן ביד ..או/ו אפילו להמשיך טמוקסיפן 20 מ"ג בימים שאחריי החודש של הPCT . כבר לקראת השבוע האחרון בPCT שאתה נימצא על 50 כלומיד ו20 טמוקסיפן תסדר לעצמך בדיקת דם . גג בשבוע שאחריי הPCT שכללתי בו 20 מ"ג טמוקסיפן - הולך לבדיקת דם ורואה אם הציר הטבעי הסתדר .
הסתדר - מפסיק את הכדורים .
לא הסתדר ממשיך טמוקסיפן 20 מ"ג ליום . עד הבדיקת דם הבאה שאתה רואה שהיא טובה ✌️

אגלה לך סוד 🤫 כל הPCT אתה נותן אימונים ברמה שהייתה בסייקל 🏋️ אתה לא אומר לעצמך "ירדתי חומרים אז אין לי כוח לא צריך"
אני לא רוצה לכתוב את המילה "תנסה" פשוט תשאר על המשקלים ולאינטנסיביות של האימונים שהיית בסייקל זה הPCT האמיתי 🏋️😅

• פותח/ת השרשור
המינון היה( 500-60)
ולפי מה שאני מבין, אם עברו שבועיים ואת הpct אני אמור להתחיל עוד שבוע ( לאחר 3 שבועות מזריקה אחרונה)
אז אין טעם לקחת פרגניל ?

אז אין טעם לקחת פרגניל ?
במקרה של חצי שנה .. אין מישו שיכול להגיד לך חד משמעי .
תלמד מהר לדלל פרגניל עם מים בקטריוסטטים שתוכל לקחת מינון קטן של 250iu שבועיים כאלה ותעיף את מה שנשאר אל תמשיך .
תמשיך עם הPCT של כלומיד וטמוקסיפן .

• פותח/ת השרשור
לא יודע מאיפה להשיג מים bac
אלו המים שהצלחתי להשיג ,האם הפרגניל ישמר, ל 10 ימים עם המים שבתמונה המצורפת?
אותם המים שמגיעים עם הפרגניל

במידה ולא אני חושב להזריק מינון של 750 יחידות כל יום במשך שבוע מאחר והיתה השבתה ארוכה
ואז להתחיל pct

קבצים מצורפים

• 20191220_115019.jpg
    20191220_115019.jpg
    KB 58.3 · צפיות: 414
אבל אין מצב שאני מתאמן באותה אינטנסיביות כל יום
זה הPCT האמיתי .
כמה שאתה נשאר על המשקלים והאימונים שהיו בסייקל ככה אתה ניראה אחריי הPCT .
אם אתה אומר לעצמך "אני כבר שבועות בPCT מצליח להגיע רק ל90% מהמשקלים שהייתי בסייקל" השריר שנשאר לך מהסייקל הוא בערך ב90% מהסייקל .
מה קורה למתאמנים בPCT מרחמים על עצמם ואומרים " טוב עכשיו ירדתי מסייקל קצת דיכאון וזה זה מובן שאני לא יכול לתת כמו בסייקל " , אז מחסיר כמה ימים עושה אימונים רחוקים מהסייקל . וככה הוא ניראה רחוק מהסייקל.

זה הPCT האמיתי .
כמה שאתה נשאר על המשקלים והאימונים שהיו בסייקל ככה אתה ניראה אחריי הPCT .
אם אתה אומר לעצמך "אני כבר שבועות בPCT מצליח להגיע רק ל90% מהמשקלים שהייתי בסייקל" השריר שנשאר לך מהסייקל הוא בערך ב90% מהסייקל .
מה קורה למתאמנים בPCT מרחמים על עצמם ואומרים " טוב עכשיו ירדתי מסייקל קצת דיכאון וזה זה מובן שאני לא יכול לתת כמו בסייקל " , אז מחסיר כמה ימים עושה אימונים רחוקים מהסייקל . וככה הוא ניראה רחוק מהסייקל.
אתה לא יכול לעשות אותו עומס אם כן זה יהיה לכמה שבועות אחרי זה הסיכוים להפצע יותר גדולים
אתהתלא מצליח לבנות אותה כמות שריר וכוח

אם כבר יש לך פרגניל תנסה לסדר ממנו מינון ממש קטן של 250iu .
בגלל שעשית חצי שנה סייקל ..
נזרום איתך על המינונים הגבוהים של הPCT .
אבל תתכונן לחודש שאחריי הpct להיות עם טמוקסיפן ביד ..או/ו אפילו להמשיך טמוקסיפן 20 מ"ג בימים שאחריי החודש של הPCT . כבר לקראת השבוע האחרון בPCT שאתה נימצא על 50 כלומיד ו20 טמוקסיפן תסדר לעצמך בדיקת דם . גג בשבוע שאחריי הPCT שכללתי בו 20 מ"ג טמוקסיפן - הולך לבדיקת דם ורואה אם הציר הטבעי הסתדר .
הסתדר - מפסיק את הכדורים .
לא הסתדר ממשיך טמוקסיפן 20 מ"ג ליום . עד הבדיקת דם הבאה שאתה רואה שהיא טובה ✌️

אגלה לך סוד 🤫 כל הPCT אתה נותן אימונים ברמה שהייתה בסייקל 🏋️ אתה לא אומר לעצמך "ירדתי חומרים אז אין לי כוח לא צריך"
אני לא רוצה לכתוב את המילה "תנסה" פשוט תשאר על המשקלים ולאינטנסיביות של האימונים שהיית בסייקל זה הPCT האמיתי 🏋️😅
אבל
השריר שצמח בזמן סייקל יוכל להתמודד עם העומס
העצמות והגידים והטונדום, שאתה בPCT המשקלים יורדים, לא?
כאילו, אתה בלי חומרים, איך תרים באותו עצימות, לא מבין

אבל
השריר שצמח בזמן סייקל יוכל להתמודד עם העומס
העצמות והגידים והטונדום, שאתה בPCT המשקלים יורדים, לא?
כאילו, אתה בלי חומרים, איך תרים באותו עצימות, לא מבין
אתה לא יכול לעשות אותו עומס אם כן זה יהיה לכמה שבועות אחרי זה הסיכוים להפצע יותר גדולים
אתהתלא מצליח לבנות אותה כמות שריר וכוח
זה מה שקורה פסיכולוגית כבר מוותרים , ומרגישים שהויתור הדאון והדיכאון זה בסדר זה נורמלי , "אז מה אם בPCT לא היה בא לי ללכת לאימון 3-4 ימים זה רגיל לכולם קורה" .
וזה "המכות" שמקבלים אחריי סייקל בPCT זה הירידה במראה .
אל תתחכמו - תזכרו במה שהיה באימונים בסייקל במשקלים בכאסח ותנסו לתת אותו דבר . בלי לשקוע , בלי דאונים .
פסיכולוגית זה יהרוס מה שאני הולך להגיד אבל אני רואה אתם לא זורמים ..
למתאמנים שלי אני לא אומר את זה - אז בשביל שתירגעו ותבינו את הראש :
אתם לא יכולים להשאר ברמת אימון כמו בסייקל , לא במשקלים ולא ברוד רייג' שיש , ואני אומר להשאר זה כדי לא להגיד - לנסות להשאר - לרצות לתת כמה שיותר להצמד לאימונים שהיו בסייקל . ואז הירידה תהיה בין 90%-80% , ולא שקיע כמו כולם 50%-40% רחוק מהסייקל גם במראה.
כי מה קורה שמאמינים שזהו 😭 אני לא בסייקל - בקושי באים , אימונים של גמור , הולך אחריי 40 דקות הביתה .. לא בא שבוע שבועיים . ומאמינים שזה בסדר זה אחריי סייקל יש דאון כולם ככה . זה הטעות בPCT . תעזרו לתרופות כלומיד וטמקוסיפן ותנו בראש באימונים והתרופות יעזרו לכם . 🤩

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית