הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל למתחיל

Kobicenter

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
היי אני בן 34 גובה 1.91 שוקל 107 קג לא שמן ובנוי טוב אני רוצה להתחיל סייקל...
שתי שאלות יש לי
1. על כמה אחוזי שומן צריך להיות(המלצה) בתחילת סייקל?
2. איזה סייקל מומלץ בתור התחלה?
אגב אין לי מושג על כמה אחוזי שומן אני עומד כרגע

סייקל להתחלה יהיה רק טסט אנטט ובגג לשלב עם זה סארמים, אין סיבה לקחת משהו מעבר לזה בסייקל ראשון, בזבוז כסף והתמודדות עם תופעות לוואי לא רצוניות.

עדיף להגיע למקס טבעי או לפחות לרדת בשומן כמה שאפשר כדי שההמרה מטסט לאסטרוגן לא תהיה כ"כ גבוהה ותרוויח בכך יותר מהסייקל.

אם הייתי אתה, ולא יודע מה זה אומר לא שמן ובנוי טוב לא הייתי מתחיל סייקל עד שיורד מה100 ק"ג לכל הפחות

חוץ מזה, נראלי שהאשכול הזה
Q&A חומרים אנבוליים
יסגור לך המון פינות לפני שאתה שואל עוד ועוד ועוד שאלות, מסבירים שם דברים נורא יפה.

כמה שפחות שומן טוב יותר. 12 אחוז זה אופטימלי. גם עם תתחיל ב-14-16 ותעבוד נכון אתה תצבור שריר ותוריד שומן.
רוב ההמלצות שתשמע זה להתחיל בעיקר עם טסט אננטט או סיפיונאט 2 זריקות בשבוע 500 מלגרם. אני תמיד ממליץ לשלב עוד חומר לקיק ראשוני בעיקר. עם אתה מתאמן כבר מעל 4 שנים רציני עם השקעה בתזונה אימונים ומנוחה אתה יודע לעבוד נכון אתה מוכן לסייקל. תקרא בנושא על חומרים סייקלים על PCT על איך למנוע תופעות לוואי ועוד.

1. לא משנה, במידה ואתה שולט על רמות אסטרדיול
2. 8 שבועות של טסטוסטרון פרופיאנט, 100מג כל יומיים. PCT ובדיקות דם לפני הסייקל ואחרי הPCT.

ההמלצה ברורה - כמה שתגיע פחות שומן בטבעי שלך יותר טוב . תנצל את הטבעי שלך לרדת כמה שיותר וההתרגשות לסייקל שבשבילו אתה מתאמץ יעזור לך לתת עוד פוש .
החובה - מתחת ל15% . מעל אל תכנס ❕❗

וסייקל ראשון גם נתנו לך כאן וגם תוכל לרשום בחיפוש פורום - סייקל ראשון 🤩 מומלץ לחטט ולקרוא .

• פותח/ת השרשור
תקשיבו חברים אני כל כך מעריך את העזרה אתם פשוט אלופים תודה רבה על העזרה אני על זה...
אגב איך בודקים אחוזי שומן ברמה הכי טובה שיש
20191223_132352.jpg

טוב תשמע אתה באמת לא רחוק 15% שומן
גג גג אתה 19% .. אתה קל תגיע למתחת 15% .
אבל לפני האחוזים . תתחיל להתאמן . אחריי זה דבר על חומרים .

🙄
וואלה איפה הבנת שזה מעודד ?%$#!

אם לא הבנת - מה שאני אומר בתגובה זה שאתה אפילו לא מתאמן . איך אתה מדבר על חומרים ?$$@%!?
מפה יש לך שנה וחצי שנתיים לתת אימונים טבעי (וזה שזה בלי תקופות שאתה נשבר , נשבר הלאה - שנתיים 3 ) ולהגיע לרמה שאתה לא מצליח להתקדם , חודש אחריי חודש אין התקדמות .. שמה תחזור תקפיץ את הפוסט הזה בפורום 🤩 ביי

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן בסביבות השנתיים אחי ויש מצב שאחוזי שומן אצלי גבוהים אבל אני מתאמן 3 פעמים בשבוע
עכשיו ממש הורדת אותי אחי

אני מתאמן בסביבות השנתיים אחי ויש מצב שאחוזי שומן אצלי גבוהים אבל אני מתאמן 3 פעמים בשבוע
עכשיו ממש הורדת אותי אחי

המטרה שלו היא לא להוריד / לעודד אותך. יש פה חבר׳ה מאוד מנוסים והם מעבירים את הידע שלהם לאנשים כמוך ללא ניסיון גדול.
בלי שום קשר, שים צודק. אתה יכול להתפתח יופי בשנתיים שלוש הקרובות בלי חומרים. אם אתה אומר שאתה מתאמן שנתיים וזה התוצאות שהגעת אליהן תבדוק את התזונה שלך.

• פותח/ת השרשור
סקווט 100 קג 4 סטים 8 חזרות
דדליפט 100 קג 4 סטים 8 חזרות
חזה 75 קג 4 סטים 8 חזרות בסט האחרון מוריד ל60 ועושה סטטי 30 שניות
יד קידמית 15 קג בכל יד
כתפיים אני משלב טריפל של 10 קג הנפות לצד
15 קג בכל יד ארנולד פרס ו25 קג הנפה לכיוון הסנטר עם כיפוף הידיים לכתף קידמית
4 סטים 8 חזרות
יד אחורית 4 סטים מעל הראש ופשיטה של היד כלפי מטה
אני מאוד אשמח לשמוע הערות תיקונים וגם מילה טובה אם יש תודה חברים

סקווט 100 קג 4 סטים 8 חזרות
דדליפט 100 קג 4 סטים 8 חזרות
חזה 75 קג 4 סטים 8 חזרות בסט האחרון מוריד ל60
אתה אומר שאתה מתאמן שנתיים? המספרים בתרגילים האלו היו צריכים להיות הרבה יותר גבוהים..
וזה אומר עבורך דבר מאוד פשוט ומשמח,יש המון לאן להתקדם *בטבעיות* בשנה הקרובה.. בעשרות קילוגרמים לכל אחד מהתרגילים האלה.

תעשה חושבים ותנסה להבין מה עשית לא נכון עד עכשיו. ושתעלה על הנוסחה הנכונה אתה תראה שתתחיל לעוף במשקלים.
סטרואידים זה לא פתרון זמני ולא קפיצת מדרגה,זה דרך חיים,זה למידה וזה מעל הכל סיכון מול תועלת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית