הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיגריות.

conquest

משתמש מתחיל
162
1
נק' מוניטין:
656
162
1
שקלתי אם להכניס את זה לאשכול השאלות המפגרות אבל פחדתי שיתעלמו מהשאלה...
אז אני שואל פה.
אני מעשן איזה 4-5 סיגריות ליום ויכול בימים לחוצים בעבודה לעשן גם 10.
מלבד ההשפעות הבריאותיות ושאני מודע להם,איזה השפעה יכולה להיות לעישון על היפותרפיה וצמיחה בתקופת המסה?
שאלה שנייה למרות שהבנתי שאתם לא מעודדים אוכל חד גוני ומשעמם או קטעים של שמירה על אחוזי שומן נמוכים שבאים על חשבון התקדמות במסה.
נניח שאני מתחיל עוד מעט ss אבל מקפיד לצרוך 3000 קלוריות מתזונה 'נקייה'
ולא עתירה בג'אנק.יש מצב שזה יפריע להתקדמות או אפילו ימנע אותה?
תודה חבר'ה.

לגבי השאלה הראשונה הייתי ממליץ לך בשבילך לזרוק את הסיגריות.... ולא נירא לי שזה יפגע בגדילה..
ולגבי הקלוריות לא משנה מאיפוה תביאי 3000 קלוריות העיקר שתביאי 3000 ק'ל לא משנה אם הם יגיעו מלחם מלא או מפיתה העיקר תגיעה ל3000.

3000 קלוריות זה ממש לא הרבה. יש סיכוי טוב שזה יגביל אותך בהתקדמות ב- SS.
אתה יכול להתחיל עם 3000 ולראות אם אתה מתקדם במשקל גוף ובמשקל על המוט. אם אתה לא רואה התקדמות במשקל גוף לאורך זמן (ויש לך הרבה להתקדם אם אתה שוקל 68 קילו), אז אתה צריך יותר אוכל.

ולהפסיק לעשן זה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות בשביל הבריאות שלך. הרבה יותר טוב מלאכול נכון או להתאמן.

• פותח/ת השרשור
הבעיה איתי זה שאני סופר אנדומורף,אמא ואבא הגיעו מאיזור סיביר ושניהם אנשים עבים ומצופים יפה בשומן,כנראה גנטית השומן ממש אוהב להידבק אליוכל חיטוב מבחינתי זה גיהנום עלי אדמות אז אני ממש ממש מנסה לצמצם נזקים.לוקח לי 5 חודשים +אירובי לרדת 8 ק'ג שומן.
בנוגע לעישון,אתה כמובן צודק 1000% עובד על זה אבל זה לא קל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית