הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המוגלובין גבוה

דביר2

משתמש מתחיל
234
18
נק' מוניטין:
81
234
18
המוגלובין גבוה מגיע ל18.6
Hct 55 הכי גבוה שהיה
rdw 38.3
עשו לי גם בדיקת erythropoietin הכי גבוה 9.7
אבל כולם משחקים פעם עולה פעם יורד גם הברזל ובי12 שלחו אותי לבדיקת שינה ויצא תקין וגם jak2 תקין אני מיואש כבר יש מצב זה קשור לממריצים שקניתי פעם מbodybuilding
כמו animal stak וpak וbllunox וwhite food עשנתי באותו תקופה זה הגיוני שהממריצים האלה גרמו לזה ביחד עם העישון?

המוגלובין גבוה מגיע ל18.6
Hct 55 הכי גבוה שהיה
rdw 38.3
עשו לי גם בדיקת erythropoietin הכי גבוה 9.7
אבל כולם משחקים פעם עולה פעם יורד גם הברזל ובי12 שלחו אותי לבדיקת שינה ויצא תקין וגם jak2 תקין אני מיואש כבר יש מצב זה קשור לממריצים שקניתי פעם מbodybuilding
כמו animal stak וpak וbllunox וwhite food עשנתי באותו תקופה זה הגיוני שהממריצים האלה גרמו לזה ביחד עם העישון?
אתה צריך לעשות כמה הקזות דם זה יאזן לך את זה. ברגע שjak2 תקין אין לך מה לדאוג. מתי עשית זריקה אחרונה ?

תרומת דם מקבילה להקזת דם מבחינת ההשפעה?
בדרך כלל כן. אבל אין להם מה לעשות עם הדם אי אפשר לתרום אותו לרוב נזרק. בדרך כלל המטלוג מחליט על כמות ההקזה לרוב זה 400 cc. במצב כמו של הבחור רק הקזה תוריד את זה. אבל אם נתנו לו כבר jak 2 מאמין שזה הגיע מהמטלוג. B12 וברזל גבוהים כמו שהיה לי אותו סיפור. צריך לשנות את התזונה , להפסיק עם החומרים, ולעשות בדיקות מקיפות לכבד.

לבנות זה קורה באופן טבעי, עיין ערך מחזור
לבנים זה קורה באופן טבעי אם יש לך אף שיוצא ממנו דם מדי פעם, לא רלוונטי לרוב האנשים..

על כל פנים, תרומת דם והקזת דם זה אותו דבר, לקריאה בהרחבה:
האם יש יתרונות רפואיים לאיבוד דם?

אתה צריך לעשות כמה הקזות דם זה יאזן לך את זה. ברגע שjak2 תקין אין לך מה לדאוג. מתי עשית זריקה אחרונה ?

יש גם את אופציית ה DIY הביתית ..🤯✌️
הציוד יעלה בערך 4 ש"ח

*עדיפות שאח או פרמדיק יעשה לכם את זה

יש גם את אופציית ה DIY הביתית ..🤯✌️
הציוד יעלה בערך 4 ש"ח

*עדיפות שאח או פרמדיק יעשה לכם את זה
שמע אני אמיץ להזריק בחזה, בכתפיים,תאומיים,רגליים, אבל לעשות לעצמי הקזה שם אני נעצר חח.. אולי אם הייתי על חומרים פחות הייתי מפחד 🤭

נ.ב
בודק לך על הקליפר הממזר לא ענה לי , בטח מפחד שאני צריץ ואגנוב לו לקוחות 😆

אבל לעשות לעצמי הקזה שם אני נעצר חח..
פתח ווריד ושב באמבטיה כמה דקות:lol:, זה ממש פשוט.. אולי אקיז בקרוב אם לא אצליח להשתלט על הלחץ דם בעזרת תזונה

(נא לא לקחת ביותר מדי רצינות את מה שנאמר. זה לא ייעוץ רפואי)

מצורף סרטון

פתח ווריד ושב באמבטיה כמה דקות:lol:, זה ממש פשוט.. אולי אקיז בקרוב אם לא אצליח להשתלט על הלחץ דם בעזרת תזונה

(נא לא לקחת ביותר מדי רצינות את מה שנאמר. זה לא ייעוץ רפואי)

מצורף סרטון

אני אוהב לתרום דם האמתי במיוחד אחרי סייקל לנקות שאריות מהדם וכו זה מאזן את בדיקות הדם. יצא לי להזריק לעצמי הזרקה לוריד כמה פעמים זה בכלל לא מסובך (מודולטור שמחזקת את המערכת החיסונית בסייקל) ההקזה ניראת די פשוטה ולא מסובכת השאלה היא כמה מה הכמות המומלצת ואם אפשר מי מקומות אחרים כמו וריד ביד?

שאלה קצת אופטופיק
הזה שחיבר לעצמו לרגל, איך הוא יודע שיצא לו 300-400 ml כבר?
מתי זה מתחיל להיות מסוכן? איבוד הכרה, איבוד דם משמעותי וכו'?
מי שמתאמן יש לו ורידים יפים ברגל ועם כל זאת לא מומלץ לעשות לעצמך דברים כאלה עד כמה שהבנתי

העניין שלא כדי לעשות הקזות דם, כי אז הגוף מתחיל לייצר מחדש בכדי לפצות על החסר וזה יכול להוביל למלא בעיות.

הקזת דם דרך הוריד די פשוטה, מודדים לחץ דם, מכניסים מחט ארוכה מאוד לוריד ומחכים שהשקית תתמלא. הכל תלוי בערכי המטוריקט, וההמוגלובין הכי גבוה שהגעתי היה 18.9 ו55 hct , התחלתי להרגיש סחרחורות, את הידיים נרדמות, הגעתי למיון עם לחץ דם של 200 על 90 , בקיצור לא כיף, ממש לא כיף.

היום עשיתי בדיקות דם מחכה לקבל את התשובה ולחוץ , בלי חומרים על 0 טסט זה לא קל. הרבה התקפי חרדה מהמחסור בטסט 👶

בגלל זה אני בעד להקיז 200 ולא 500
אבל העניין שבסייקל הכל עולה חזרה כל זריקה בעצם. אז מכאן ניתן להסיק מסקנה שהגוף אכן יפצה, ויקבל חיצונית ואז נוצר דאבל אימפקט. אני בעד לעשות בדיקות במהלך הסייקל ולהיזהר, חבל שאין לנו רופאים צמודים כמו בחול איזה חרא זה

כסף קונה הכל חביבי.. רק תמצא את הסטאז'ר הנכון
הסטאז'ר הנכון זה לא אותו רמה כמו רופא בקליניקת trt בארה"ב שכל הלקוחות שלו הם סייקליסטים
מצד שני רופאי פוריות יש להם ידע בנושא אבל לא העמקה מקצועית ואתה צריך להסביר להם איזה חומר אתה לוקח ומה הוא עושה, הרופא המשני של כולנו זה הפורומים בחול t-nation reddit וחברים נוספים כי מה לעשות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית