הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

AB או FBW ?

NIKONGUY

משתמש מתחיל
67
6
נק' מוניטין:
6
67
6
היי ,
אני מתלבט כרגע אם לחזור לFBW ,
העניין הוא שאני יכול להתאמן 3 פעמים בשבוע בלבד ולא יכול להגיע ל4 בגלל העבודה .
אז יוצא מצב שאני עושה ABA ואז BAB וכאילו בעיקרון יוצא ששבוע אני עובד על קבוצת שרירים פעם אחת כל השבוע .
מה הייתם עושים במצב שלי ?
אני משהו כמה חודשיים -3 נמצא בAB והייתי לפני בFBW

תודה !

ממליץ לך לעבוד ב-FBW.
כל עוד אתה יכול להתאמן רק 3 פעמים בשבוע עדיף שתעבוד על כל הגוף באימון (יותר טוב מבחינת תדירות עבודה וגם קל יותר להגיע לנפח השבועי הדרוש) וברגע שתוכל להתאמן 4 אימונים בשבוע תוכל לעבור ל-AB אם תרצה.

• פותח/ת השרשור
ממליץ לך לעבוד ב-FBW.
כל עוד אתה יכול להתאמן רק 3 פעמים בשבוע עדיף שתעבוד על כל הגוף באימון (יותר טוב מבחינת תדירות עבודה וגם קל יותר להגיע לנפח השבועי הדרוש) וברגע שתוכל להתאמן 4 אימונים בשבוע תוכל לעבור ל-AB אם תרצה.
כרגע אני לא אוכל להתאמן 4 פעמים ,זה אומר תכלס שבשלב מסוים אני לא אתקדם ככה ? כאילו בעיקרון אי אפשר להגיע למטרות עם שלוש אימונים בשבוע ?

הייתי ממשיך עם FBW ועושה רוטציה מסויימת בין תרגילים (FBW1, FBW2, FBW3)

מה הכוונה רוטציה ?

כרגע אני לא אוכל להתאמן 4 פעמים ,זה אומר תכלס שבשלב מסוים אני לא אתקדם ככה ? כאילו בעיקרון אי אפשר להגיע למטרות עם שלוש אימונים בשבוע ?

מה הכוונה רוטציה ?

יום שני - רגליים
לג פרס
סקוואט

יום רביעי - רגליים
דדליפט

יום שישי - רגליים
לאנג'ים
סקוואט

וכו' לשאר קבוצות שריר... לתת מגוון בתוך FBW

אז תעשה FBW. אל תסתבך עם AB שלוש פעמים בשבוע. זה משמעותית הרבה פחות טוב מלבצע FBW.

תראה, AB נועד ל-4 פעמים בשבוע.
לא הייתי מנסה להכריח את התוכנית להיות משהו שהיא לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית