טרן ואירובי, הולך ביחד?

Tomer0194

מושעה
727
413
נק' מוניטין:
727
727
413
במידה ורוצים לבצע סייקל חיטוב מתקדם שכולל טסט אנתת , טרן אנתת ואולי ווינסטרול, האם הטרן יכול לפגוע ביכולת האירובית בפעילויות כמו ריצה/שחייה/כל ספורט אירובי ממושך? מדובר על מינון של 300-400 מג שבועי טרן , 600 טסט ולגבי האוראלי 40-50 במידה וישולב.
חושב על תכנון סייקל עתידי ובכללי לדעת .

איזה מקום בת"א שכל הקחבות שם חולות מין נימפומניות וכו, הולכות לקבל הצלפות ומה לא זה בסדר, גם אני לא ידעתי עד לפני כמה שנים מזה, מזל שניצלתי בנס ממנה ללא פגע:badtaste14:😆
אני בגובה של 1.90 96 ק"ג בדרך ל100 ק"ג חטוב עם הסייקל שאני עליו

שלח אלי את הבחורות הבעייתיות האלה לסיבוב...
יהיה לי ולהם כיף

הבעיה זה אם הם רוצות יותר מדי סמאל טוק ואתה עושה לפעמים את הטעות ומקשיב יותר מדי ומשחק אותה נחמד ואז אתה נתקע בפרנדזון בגללההתדמית של הנחמד ובאלך לקבור את עצמך באדמה מרוב פספוס למרות שהחבר שלך שם למטה בהיכון אבל חונכת לא לאנוס למרות שמתי שאתה על חומרים... חחחחחח תמיד יש הפתעות 😣🙌

📢📢

אני בגובה של 1.90 96 ק"ג בדרך ל100 ק"ג חטוב עם הסייקל שאני עליו

שלח אלי את הבחורות הבעייתיות האלה לסיבוב...
יהיה לי ולהם כיף

הבעיה זה אם הם רוצות יותר מדי סמאל טוק ואתה עושה לפעמים את הטעות ומקשיב יותר מדי ומשחק אותה נחמד ואז אתה נתקע בפרנדזון בגללההתדמית של הנחמד ובאלך לקבור את עצמך באדמה מרוב פספוס למרות שהחבר שלך שם למטה בהיכון אבל חונכת לא לאנוס למרות שמתי שאתה על חומרים... חחחחחח תמיד יש הפתעות 😣🙌

📢📢

אם אתה באמת מטר תשעים ב100 קילו חיטוב אתה פועל על מצב אל
טרן היה עוזר לי בעיקר עם נשים מעל ל-50 דק מספר 1 באמצע היו פורשות , עד שנפלתי על מישהי במקרה שהיית יוצאת לדוג'אן ומאז אני מרגיש שניצלו אותי מינית החלטתי להתנזר 😆🤤🤭

אז אם בטבעיות אני צריך 50 בשביל לסיים טרן יקח אותי לשעתיים? אוי ויי..

אם אתה באמת מטר תשעים ב100 קילו חיטוב אתה פועל על מצב אל

אז אם בטבעיות אני צריך 50 בשביל לסיים טרן יקח אותי לשעתיים? אוי ויי..
מה זה מצב אל?
וקח בחשבון שבגובה גבוה יש לך הרבה פריים למלאות ומלא אוכל לאכול, יש יתרונות וגם חסרונות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית