הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי hcg

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
יש לי אבקה ומים בקטרוסיאלים שזה בא איתם
האם חייבים אלכוהול בנזיל?
מה יקרה אם לא אשתמש באלכוהול בנזיל?
טיפים?
האם אפשר ביחד עם הhcg באותו הזדמנות להזריק פפטידים כמו bpc 157 tb500
או שצריך מזרק אחר?

איך זה עובד עם השומן בטני?

הייתי מזריק בעבר את הזריקות האלה שעושות כדוריות דם לבנות אז מכיר את הפרוצדורה של ההזרקה, שואל לגבי הערבוב חומרים ומה קורה אם אין אלכוהול בנזיל
בנוסף, הייתי בבית מרקחת ולא הבינו מה אני רוצה מהם ואמרו לי שלא מזריקים בנזיל אלכוהול, ושאלו אם אני מתכוון לחיטוי של המזרק
לא היה להם מושג, גם לא היה להם בנזיל אלכוהול

אבל מה החשיבות שלו?

בנוסף, הייתי בבית מרקחת ולא הבינו מה אני רוצה מהם ואמרו לי שלא מזריקים בנזיל אלכוהול, ושאלו אם אני מתכוון לחיטוי של המזרק
לא היה להם מושג, גם לא היה להם בנזיל אלכוהול
אין את זה באמת בבית מרקחת ואף אחד מעולם השפוי לא מכין לעצמו תמיסות להזרקה 🤣
לגבי שומן, עקרונית יש מחטים באורך שונה תלוי כמה שכבת שומן יש. אבל תכלס זה לא כזה עקרוני

• פותח/ת השרשור
אין את זה באמת בבית מרקחת ואף אחד מעולם השפוי לא מכין לעצמו תמיסות להזרקה 🤣
לגבי שומן, עקרונית יש מחטים באורך שונה תלוי כמה שכבת שומן יש. אבל תכלס זה לא כזה עקרוני
אבל היה כתוב בשאלות ותשובות שצריך לערבב את התמיסה עם בנזיל אלכוהול וחשבתי ללכת לפי הספר, בהמשך היום אצרף תמונות תגידו לע אם בסדר
והאם אפשר לערבב חומרים במזרקי אינסולין?

אין לך מה לעשות בלי מים בקטריוסטטים, אגב הפרגניל מגיע אליך מהשטחים אי אפשר לדעת מה האיכות והאם זה עובד כמו שצריך, תנסה להשיג אוביטרל בבית מרקחת, ראש שקט הן מבחינת איכות והן מבחינת הכנת החומר, אין צורך במים בקטריוסטטים

• פותח/ת השרשור
אין לך מה לעשות בלי מים בקטריוסטטים, אגב הפרגניל מגיע אליך מהשטחים אי אפשר לדעת מה האיכות והאם זה עובד כמו שצריך, תנסה להשיג אוביטרל בבית מרקחת, ראש שקט הן מבחינת איכות והן מבחינת הכנת החומר, אין צורך במים בקטריוסטטים
הפרגניל אני מביא מהאינטרנט
איזה שטחים מה אתה רוצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית