הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Glutes לגבר

elrameinii

משתמש מתחיל
69
14
נק' מוניטין:
49
69
14
מה החשיבות לאמן glutes לגבר ?
אני מרים סקוואט כבד פעם-פעמיים בשבוע ואני רואה שינוי גם אבל אמרו לי שאם אני אוסיף היפ טראסט אני אצליח לשפר את הסקוואט יותר

אין שום צורך אם אתה כבר מאמן סקוואט ודדליפט.
היפ טראסט מתורגם רע מאוד לסקוואט, ככה שזה די חסר תועלת

אין שום צורך אם אתה כבר מאמן סקוואט ודדליפט.
היפ טראסט מתורגם רע מאוד לסקוואט, ככה שזה די חסר תועלת

מתי לדעתך זה כן חשוב להוסיף היפ טראסט?

בדיוק בניתי תכנית לחברה שלי והיא התעקשה לעשות היפ טראסט כי היא אוהבת את התרגיל הזה... אז זרמתי איתה.

מה החשיבות לאמן glutes לגבר ?
אני מרים סקוואט כבד פעם-פעמיים בשבוע ואני רואה שינוי גם אבל אמרו לי שאם אני אוסיף היפ טראסט אני אצליח לשפר את הסקוואט יותר

הכל תלוי אם אתה מתקדם כמו שצריך. ברגע שיש איזושהי בעיה או חסרון בתנועה / חוליה חלשה - אז אפשר לחשוב למה.

• פותח/ת השרשור
השאלה היותר מדוייקת היא האם גלוטס מפותחים יתרמו להתפתחות הרגליים בצורה כלשהיא או שאפשר להזניח את השריר הזה

מתי לדעתך זה כן חשוב להוסיף היפ טראסט?

בדיוק בניתי תכנית לחברה שלי והיא התעקשה לעשות היפ טראסט כי היא אוהבת את התרגיל הזה... אז זרמתי איתה.
חשוב הייתי אומר רק במצב שבו מדובר על מתאמן או מתאמנת שרוצים לעבוד יחסית הרבה על הגלוטס בלי לקרוע את עצמם בסקוואט ודדליפט, או מישהו שקפיצה למרחק היא חלק משמעותי מהספורט שלו, אחרת זה כבר נהיה עניין של העדפה אישית

לא ברור מה אתה שואל. אם אתה רוצה לשפר את הסקווט תעשה סקווט. אם אתה רוצה לפתח יותר את הגלוטס אז תתחיל לעשות היפ טראסט.

אני לא מבין מה הקטע של בנות לעבוד על התחת. זה כאילו הן רוצות שיסתכלו להן על התחת. לא יודע, אולי זה רק אני - אבל אף פעם לא פגשתי מתאמנת בחדר כושר שלא ראיתי אותה מנסה "לעצב" את הישבן.

אני לא מבין מה הקטע של בנות לעבוד על התחת. זה כאילו הן רוצות שיסתכלו להן על התחת. לא יודע, אולי זה רק אני - אבל אף פעם לא פגשתי מתאמנת בחדר כושר שלא ראיתי אותה מנסה "לעצב" את הישבן.
פעם ראית מתאמן חדש שלא ניסה לפתח את היד הקדמית בהגזמה?

חדש לך שרוב האוכלוסיה לא יודעים להתאמן? 90% באים לעשות יד קדמית או משהו לטוסיק בתקווה להתקדם לאנשהו
זה לא משנה את העובדה שאני רואה באופן קבוע מתאמנים חדשים שנכנסים לחד"כ והם לא מגזימים בתרגילי לבידוד ליד הקדמית (השאלה ב @Cigano שאל אותי).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית