הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עייפותת באימונים

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
בזמן האחרון אני עייף באימונים, ממש אבל.
אני יושן הכי הרבה שאני יכול ונח גם אבל אני עושה הרבה דברים מעייפים ביום [לימודים,עבודה וכו']
אני בא לחדר כושר דווקא בשעות סבירות אבל אין לי כזה "אנדרנלין" או משהו כזה.
ד"א
לא יודע למה אבל כל המשקאות אנרגיה,קפה לא עובדים עליי..
אני פעם שתיתי איזה 2-3 XL אחרי שעה הלכתי לישון 0.0
מה לעשות? גם לכם זה קורה?

תאכל לפני
תשתה יותר קפה/קפאין
אם אתה ממש עייף תנסה לישון איזה שעה שאתה מגיע הביתה ואחר כך ללכת להתאמן (לי זה עוזר, יש כאלה שזה דווקא מרדים אותם עוד יותר)

• פותח/ת השרשור
תאכל לפני
תשתה יותר קפה/קפאין
אם אתה ממש עייף תנסה לישון איזה שעה שאתה מגיע הביתה ואחר כך ללכת להתאמן (לי זה עוזר, יש כאלה שזה דווקא מרדים אותם עוד יותר)
אני אוכל, ושותה קפה וכמו שאמרתי זה לא משפיע עלי משום מה...
אצלי זה תלוי הקטע של השינה לפעמים אני קם עם הרבה מרץ ולפעמים זה עושה אותי עוד יותר עייף

אולי תנסה להוסיף קלוריות, יעזור לך להתאושש.
תאמין לי שיש לי הרבבבהה אני מפוצץ תמידד חח
אולי אתה בהתחלה של OT? משקלים שהיו קלים נעשים כבדים?
מזה OT?
ולא, אני אין לי בעיה של משקלים..אני מעלה משקלים [לא נתקעתי או משהו תודה לאל]

אצלי זה תלוי הקטע של השינה לפעמים אני קם עם הרבה מרץ ולפעמים זה עושה אותי עוד יותר עייף

מזה OT?

תנסה קפאין או גק לפני אימון

OT=OVER TRAINING

בזמן האחרון הוסיפו שעה לשעון,גם השעות יום-לילה משתנות,יכול להיות שזה משפיע.
אני לדוג' מתי שהימים מתקצרים אני מתחיל להיות ישנוני בטירוף.

שימי ניסית ג'ק ?
תמליץ מה שיש לך נסיון איתו

הבעיה יכולה להיות פסיכולוגית
לחצים והמוןןן רגשות יכולים להשפיע בלי שתשים לב בכלל (עברתי שבוע כזה ממש לא מזמן, עכשיו בסדר גמור סוף סוף)
ושים לב לכמות שאתה ישן, לא בהכרח תרגיש יותר טוב אם תישן יותר מ9 שעות (התוצאה תהיה הפוכה)

מזה OT?

כמו ששימי אמר OT = OVER TRAINING. אם אתה מעלה משקלים אז סביר להניח שאתה לא ב-OT.

כמה קלוריות אתה אוכל ביום ומה התוכנית אימונים שלך?

אולי תפסיק לשבוע לצרוך קפאין בכל צורה ואחר כך תחזור לצרוך

חחח אני הבן אדם הכי רגיש בעולם לקפאין אם אני שותה תה ב-6 בערב אני יירדם רק באמצע הלילה XL זה כמו אקסאזי בשבילי מעניין מה יקרה אם אני ישתה jacked וכדורי קפאין או משהו כזה:sarcastic:

אני מתכנן להזמין גם קפאין בהזמנה מויטה קוסט, הבעיה שאני יודע שגם אם אני ייקח את זה בצהריים מוקדם לפני האימון אני לא יירדם כל הלילה:s59:

• פותח/ת השרשור
לקחת ג'ק כבר בגיל 16? ראיתי איפשהו פה שאמרו שמי שמשתמש בזה הוא לא טבעי, מזה סטרואידים? חח
---------
וניסיתי פעם לא לצרוך כמה ימים ואז וזה לא קשור... גם בכללי אני התחלתי לשתות קפה שחור רק בשביל אימונים [וזה לא הכי משפיע]
---------
טבליות קפאין עדיין לא ניסיתי ותאמת שלא כ"כ באלי, אני זוכר שראיתי שזה לא הכי בריא למתבגרים לקחת את זה.

---------- התגובה התווספה 16-04-2010 ב 18:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה 15-04-2010 ב 21:50 ----------

לקחת ג'ק כבר בגיל 16? ראיתי איפשהו פה שאמרו שמי שמשתמש בזה הוא לא טבעי, מזה סטרואידים? חח
?..

תאכל יותר , מבטיח שיפתור לך את הכל .
ולאנשי הOT , זה דבר שמאוד קשה להגיע אליו .

תוריד במינון הקפאין
אני שותה קפה רק לפני אימון וזה מרגיש יופי לפעמים גם אני עושה הפסקות כל חודש מפסיק איזה שבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית