הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי חישוב הRMR

Omrikush044

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
אני רוצה לחשב כמה קלוריות אני צריך לאכול ביום כדי להיכנס לגירעון קלורי ויש שם משתנה מאוד משמעותי, והוא הפעילות היומיומית שלי והאימונים, שאני לא בטוח מה לכתוב שם.
אני עובד טבח בבית קפה, ככה שאני לא יושב כל היום..
ולגבי אימונים אני כמעט כל יום עושה אימון HIIT אינטנסיבי של לא יותר מ15 דקות.
אז השאלה שלי היא כזאת..
האם אימוני HIIT של רבע שעה נחשבים לאימונים של "פעילות יומיומית 3-5 פעמים בשבוע"?
אם כן, אני צריך לאכול 2500 קלוריות בשביל לרדת 0.5 קילו בשבוע.
ואם לא אני צריך לאכול 2100

נערך לאחרונה:
אף אחד לא באמת יודע מה הניטרלי שלו לפי נוסחא.
גם אף אחד מאיתנו לא יודע כמה פעיל אתה.
תיקח כמות קלוריות מסויימת. נניח 2500 קלוריות. תעשה ממוצע שבועי ותראה מה הגרף אומר, אתה יורד במשקל? אתה בגירעון מזל טוב, תקוע? תוריד קצת קלוריות.

בנוסף למה שנאמר, אתה כמובן יכול להתבסס על אחת הנוסחאות בתור ערך התחלתי ומשם לשפר לפי הממצאים. אבל תבין שהנוסחאות האלה הם לא יותר מהערכה גסה, כי כל אדם הוא שונה וגם 2 אנשים עם פרמטרים זהים יכולים לשרוף כמות קלוריות שונה.
לכן, זה גם לא כלכך משנה אם תכניס בנתונים של הנוסחה "פעיל" או "פעיל מאוד".

• פותח/ת השרשור
הבנתי אתכם.
האמת שבשנים האחרונות לא הייתי פעיל כמעט בכלל, הייתי סקיני פאט, בקושי הייתי אוכל ולא יכולתי לאכול כי כמעט לא היה לי תיאבון, כל הליכה מהירה הייתה גורמת לי לדופק וזיעה, הייתי מחרבן פעם ביומיים שלוש - מכל זה הסקתי שחילוף החומרים שלי זוועתי

בחודשים האחרונים התחלתי להתאמן הרבה HIIT, התיאבון גדל, מחרבן יותר, פעיל יותר.. מכאן הסקתי שחילוף החומרים שלי נהיה מהיר יותר.

מה שאני רוצה לומר זה שאתם צודקים, על הנייר הנתונים היו אותם נתונים ועדיין הייתה לי בטן מגעילה ומותניים.
עכשיו התחלתי לרדת

הבנתי אתכם.
האמת שבשנים האחרונות לא הייתי פעיל כמעט בכלל, הייתי סקיני פאט, בקושי הייתי אוכל ולא יכולתי לאכול כי כמעט לא היה לי תיאבון, כל הליכה מהירה הייתה גורמת לי לדופק וזיעה, הייתי מחרבן פעם ביומיים שלוש - מכל זה הסקתי שחילוף החומרים שלי זוועתי

בחודשים האחרונים התחלתי להתאמן הרבה HIIT, התיאבון גדל, מחרבן יותר, פעיל יותר.. מכאן הסקתי שחילוף החומרים שלי נהיה מהיר יותר.

מה שאני רוצה לומר זה שאתם צודקים, על הנייר הנתונים היו אותם נתונים ועדיין הייתה לי בטן מגעילה ומותניים.
עכשיו התחלתי לרדת
אין שום קשר בין הוצאה קלוריות יומית לבין כמות הפעמים שאתה הולך לשירותים ביום.
זה מיתוס שמסרב למות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית