הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 80 קילו פרס. (או incline air benchpress חח)

Hikakku

משתמש מתחיל
209
5
נק' מוניטין:
282
209
5
קיצר כמו שאמרתי שבועה שעבר לא עבד הסירטון אז צילמתי הפעם...

שוב לא הצלחתי לסיים 5 חזרות ( פעם שנייה)
למרות שהאימון בכללי היה חרא.. כנראה לא אכלתי\ישנתי מספיק, כי גם בדדליפט ששבוע שעבר היו לי 5 חזרות דיי קלות עם 180 קילו.. הפעם בקושי הצלחתי לסגור 3 חזרות עם 182.5 קילו.

אני נותן לזה ניסיון אחרון שבוע הבא ... ואז כבר רסט.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מעבר לזה שהטכניקה נראית קצת מוזרה מבחינת הגב שלך, יש סיבה לזה שאתה מתחיל כל חזרה מלמטה? יהיה לך הרבה יותר קל אם כל חזרה (חוץ מהראשונה כמובן) תתחיל ותסתיים למעלה, כלומר לקחת אוויר למעלה (מן הסתם מהר, אתה לא רוצה לעמוד עם המוט מעל הראש שלך) ולמטה להשתמש בבאונס שבא מהבית שחי כדי לעלות בחזרה.

מעבר לזה שהטכניקה נראית קצת מוזרה מבחינת הגב שלך, יש סיבה לזה שאתה מתחיל כל חזרה מלמטה? יהיה לך הרבה יותר קל אם כל חזרה (חוץ מהראשונה כמובן) תתחיל ותסתיים למעלה, כלומר לקחת אוויר למעלה (מן הסתם מהר, אתה לא רוצה לעמוד עם המוט מעל הראש שלך) ולמטה להשתמש בבאונס שבא מהבית שחי כדי לעלות בחזרה.
זה לא טיפה דומה לפרס האולימפי שפרסמו פה מאמר שביל סטאר כתב עליו?

• פותח/ת השרשור

ואו אף פעם לא חשבתי על זה ככה... 😛

אני הנסה שבוע הבא... חח מעניין איך זה ילך לי D=

ושוקל סביבות ה87-88

לא יודע אם אפשר להשתמש בבאונס בצורה שהוא עושה פרס .
אגב , למה זה טוב לעשות פרס ככה ? אם אני זוכר שריפ הגדיר את הtotal
הוא אסר על פרס בצורה הזו .

אני גם לא מבין מה טוב בפרס הזה?
המוט רחוק מהגוף , לא עולה בקו ישר, והגב לא נמצא במצב הניטרלי שלו(אני זוכר בסירטון שריפ אמר שככה הוא צריך להיות-לא מאמין שאמרתי את המשפט הזה).

לא מבין איך אפשר לקרוא לזה פרס טוב...
מילא קצת אבל אתה מגיע למצב שזה כמו בנצ שטוח באמת..
לפרס של פעם זה דומה, אבל כל הלחץ הזה לא יפעל לטובה, בסוף אתה גם תחליק קצת אחורה ותפצע בגלל זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית