עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אתה חושב שזה ידחה את החיטוב שלך ?
מה ההבדל בין קורנפלקס או לחם ,לעוגיות ?
תגיד עידן,
אולי לא הבנתי אותך נכון, אבל ממה שהבנתי אתה לא מעוניין לעלות במשקל
יש סיבה כלשהי?
אתה מחכה להתקע במשקל עבודה ואז לעלות בכמות הקלוריות?
ועוד שאלה, אתה מתקדם בשאר ההרמות?
עידן אתה עוד פעם יהיר לגבי נושאים שאתה בעצמך מודה שאתה לא מבין בהם ואני לא מבין את הגישה שלך. אתה אולי רוצה שאני אתווכח איתך לאורך כמה עמודים על טקטיקות בפוטבול?
לביצועים זה כנראה לא יותר מדי משנה, בטח שלכאלה שמסוגלים לסבול כמויות סבירות של סוכר (בדרך כלל ספורטאים הם כאלה עם רקע בריאותי וגנטי טוב). אבל יש כל מיני יתרונות שרלוונטיים גם לאימונים בתזונה כזו כמו רגישות משופרת לאינסולין, העדפה של חומצות שומן על פני גליקוגן כמקור אנרגיה, הרבה פחות השמנה ועוד כל מיני יתרונות בריאותיים כמו כולסטרול לחץ דם וכו'. תזכור שספורטאים צעירים היא לא האוכלוסייה היחידה שקיימת בעולם ויש לאנשים עוד דברים בחיים חוץ מביצועים. ואם יש צורה של תזונה שבה אתה גם יכול לצמצם נזק, גם לתת לך את מה שאתה צריך לאימון וגם בכלליות להרגיש יותר טוב איתה אז למה לא. הדיון המקורי לא היה לשווק את הAD ואף אחד לא אמר שכולם חייבים לאכול ככה, שכל אחד יעשה מה שטוב לו. זה התחיל מכמה חבר'ה פה שאמרו שאי אפשר לאכול ככה ולהתקדם (מה שאין לו שום ביסוס)
אני אשמח גם לדעת מה קורה באימון של 5 חזרות שדורש כל כך הרבה פחמימות
מבחינת מראה עודד צודק, ולפי מה שהוא אומר , אז הוא מצליח להתקדם מצויין גם בביצועים באימון אז למה בעצם לא לעשות את התוכנית?
(והתירוץ של קשה להכניס כל כך הרבה קלוריות "מאוכל נקי" לא תופס כי יש דרכים)
מבחינת מראה עודד צודק, ולפי מה שהוא אומר , אז הוא מצליח להתקדם מצויין גם בביצועים באימון אז למה בעצם לא לעשות את התוכנית?
איפה הוא אמר שהוא מצליח להתקדם מצוין בביצועים באימון?
אני חושב שיוותרו לו על סרטונים אם הוא יספר על ההתקדמות.
אחי, ישנם לוגים של אנשים בחו"ל שבהם הם הוסיפו תוך שנה כ-5 ק"ג על הסקוואט שלהם וירדו באחוז השומן!but you cant, its good only in paper.
try squat heavy 3 times a weak with no carbs.
but you cant, its good only in paper.
אתה טועה, תלך לדיון הקודם, תעבור על תגובות שלי ובעיקר של מורן ושמישהו ייתן תשובה למען השם למה אתה צריך פחמימות בכל רגע נתון ביום בשביל לעשות 5 חזרות. (עידן אני מצפה ממך מתשובה כי מרן הדמגוג אני לא אקבל משהו רציני וכל השאר שמנסים להרשים אותך גם לא)but you cant, its good only in paper.
הפרופסור הגיעשטויות של בילדרים
לא משהו שישפר אותך מבחינת כוח או יקדם אותך כספורטאי
עוד דרך להשאר יבש ושהקוביות יבצבצו
ועודד ספורט זה לא דבר בריא