הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון 220 קילו חמש חזרות .

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך

temp

משתמש משקיע
6,236
8
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
38,506
6,236
8
סך הכל סבבה , הרביעית ממש פספסתי , כנראה בגלל שאכלתי פחמימות .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
למה אתה חושב שזה ידחה את החיטוב שלך ?
מה ההבדל בין קורנפלקס או לחם ,לעוגיות ?

אתה אולי לא יודע, אבל למאכלים יש אינדקס גליקמי ואם האינדקס גבוה חס וחלילה זה גורם לאגירת שומן מטורפת.

האמת שאף פעם לא התעמקתי בעניין הפחמימות מורכבות/סוכר/פחמימות פשוטות.
התרגלתי לאכול ככה מהתקופה שהייתי ליצן BB ופשוט המשכתי ככה כי זה נוח.

תגיד עידן,
אולי לא הבנתי אותך נכון, אבל ממה שהבנתי אתה לא מעוניין לעלות במשקל
יש סיבה כלשהי?
אתה מחכה להתקע במשקל עבודה ואז לעלות בכמות הקלוריות?
ועוד שאלה, אתה מתקדם בשאר ההרמות?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תגיד עידן,
אולי לא הבנתי אותך נכון, אבל ממה שהבנתי אתה לא מעוניין לעלות במשקל
יש סיבה כלשהי?
אתה מחכה להתקע במשקל עבודה ואז לעלות בכמות הקלוריות?
ועוד שאלה, אתה מתקדם בשאר ההרמות?

המשקל לא כזה מעניין אותי .
שאר ההרמות מתקדמות גם כן , הלחיצות קצת פחות מהר כי הן צריכות יותר נפח
מהכמות שאני יכול לתת כרגע .

עידן אתה עוד פעם יהיר לגבי נושאים שאתה בעצמך מודה שאתה לא מבין בהם ואני לא מבין את הגישה שלך. אתה אולי רוצה שאני אתווכח איתך לאורך כמה עמודים על טקטיקות בפוטבול?

• פותח/ת השרשור
עידן אתה עוד פעם יהיר לגבי נושאים שאתה בעצמך מודה שאתה לא מבין בהם ואני לא מבין את הגישה שלך. אתה אולי רוצה שאני אתווכח איתך לאורך כמה עמודים על טקטיקות בפוטבול?

אני חושב שזה לא כזה חשוב, ואמרתי את זה יותר מפעם אחת.
אני אשמח אם תגיד פעם אחת ולתמיד,איך תזונה בסגנון הזה תשפר את התוצאות של
המשתמש שלה.

לביצועים זה כנראה לא יותר מדי משנה, בטח שלכאלה שמסוגלים לסבול כמויות סבירות של סוכר (בדרך כלל ספורטאים הם כאלה עם רקע בריאותי וגנטי טוב). אבל יש כל מיני יתרונות שרלוונטיים גם לאימונים בתזונה כזו כמו רגישות משופרת לאינסולין, העדפה של חומצות שומן על פני גליקוגן כמקור אנרגיה, הרבה פחות השמנה ועוד כל מיני יתרונות בריאותיים כמו כולסטרול לחץ דם וכו'. תזכור שספורטאים צעירים היא לא האוכלוסייה היחידה שקיימת בעולם ויש לאנשים עוד דברים בחיים חוץ מביצועים. ואם יש צורה של תזונה שבה אתה גם יכול לצמצם נזק, גם לתת לך את מה שאתה צריך לאימון וגם בכלליות להרגיש יותר טוב איתה אז למה לא. הדיון המקורי לא היה לשווק את הAD ואף אחד לא אמר שכולם חייבים לאכול ככה, שכל אחד יעשה מה שטוב לו. זה התחיל מכמה חבר'ה פה שאמרו שאי אפשר לאכול ככה ולהתקדם (מה שאין לו שום ביסוס)

אני אשמח גם לדעת מה קורה באימון של 5 חזרות שדורש כל כך הרבה פחמימות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אבל אתה עוסק בדיוק ההפך בתחום בריא.
הרמת משקלים כבדים מאוד, דייאטות קיצוניות(מעט מאוד קלוריות או הרבה מאוד קלוריות).
זה לא משהוא שמשפר את הבריאות.

אני באמת לא חושב שאני אוכל לאכול ככה ולהתקדם, כי אין מצב בחיים לצרוך כל כך הרבה קלוריות בלי פחמימות עבור בן אדם נורמלי.

אני לא רואה את זה ככה, עוד לא ראיתי שום עדות שמראה שעומס במכון זה דבר לא בריא, בינתיים רק מגלים כמה אימוני כוח זה דבר טוב להרבה דברים מצפיפות עצם וערכים בבדיקות דם עד להרגשה פיזית ומה לא. נניח וההגיון הזה נכון, ואתה עוסק בתחום לא בריא, אז לא עדיף שלפחות יהיה לך בסיס תזונתי סביר שיצמצם את הנזק?

והרבה מאוד או מעט מאוד קלוריות זה באמת כנראה לא מדהים לגוף אבל כמה בפורום הזה כבר עושים את זה? יש כמה חבר'ה ששוקלים 100+ שצריכים 5K רק כדי לשמור על המשקל כמו שהוא, אז כנראה שזה לא כמות מטורפת של אוכל. מהכיוון השני יש כמה שמחטבים על 2-3 אלף קלוריות. אני באמת לא רואה מי פה בדיאטה קיצונית (אולי חוץ מההוא ששוקל 48 קילו אבל זה סיפור אחר)

לביצועים זה כנראה לא יותר מדי משנה, בטח שלכאלה שמסוגלים לסבול כמויות סבירות של סוכר (בדרך כלל ספורטאים הם כאלה עם רקע בריאותי וגנטי טוב). אבל יש כל מיני יתרונות שרלוונטיים גם לאימונים בתזונה כזו כמו רגישות משופרת לאינסולין, העדפה של חומצות שומן על פני גליקוגן כמקור אנרגיה, הרבה פחות השמנה ועוד כל מיני יתרונות בריאותיים כמו כולסטרול לחץ דם וכו'. תזכור שספורטאים צעירים היא לא האוכלוסייה היחידה שקיימת בעולם ויש לאנשים עוד דברים בחיים חוץ מביצועים. ואם יש צורה של תזונה שבה אתה גם יכול לצמצם נזק, גם לתת לך את מה שאתה צריך לאימון וגם בכלליות להרגיש יותר טוב איתה אז למה לא. הדיון המקורי לא היה לשווק את הAD ואף אחד לא אמר שכולם חייבים לאכול ככה, שכל אחד יעשה מה שטוב לו. זה התחיל מכמה חבר'ה פה שאמרו שאי אפשר לאכול ככה ולהתקדם (מה שאין לו שום ביסוס)

אני אשמח גם לדעת מה קורה באימון של 5 חזרות שדורש כל כך הרבה פחמימות

שטויות של בילדרים

לא משהו שישפר אותך מבחינת כוח או יקדם אותך כספורטאי
עוד דרך להשאר יבש ושהקוביות יבצבצו

ועודד ספורט זה לא דבר בריא

מבחינת מראה עודד צודק, ולפי מה שהוא אומר , אז הוא מצליח להתקדם מצויין גם בביצועים באימון אז למה בעצם לא לעשות את התוכנית?
(והתירוץ של קשה להכניס כל כך הרבה קלוריות "מאוכל נקי" לא תופס כי יש דרכים)

מבחינת מראה עודד צודק, ולפי מה שהוא אומר , אז הוא מצליח להתקדם מצויין גם בביצועים באימון אז למה בעצם לא לעשות את התוכנית?

איפה הוא אמר שהוא מצליח להתקדם מצוין בביצועים באימון?
אני חושב שיוותרו לו על סרטונים אם הוא יספר על ההתקדמות.

• פותח/ת השרשור

but you cant, its good only in paper.
try squat heavy 3 times a weak with no carbs.

איפה הוא אמר שהוא מצליח להתקדם מצוין בביצועים באימון?
אני חושב שיוותרו לו על סרטונים אם הוא יספר על ההתקדמות.

אני זוכר באחד הפוסטים הוא אמר(אני כמעט בטוח שהוא אמר את זה איפושהו), שהוא יראה את ההודעה הוא יגיב בקשר לזה.

אי אפשר להתקדם ככה בצורה יעילה ואופטימאלית

עם דיאטות כאלה מתאמן מתחיל הופך להיות מתקדם מבחינת התקדמות...

לפי מה שאני יודע הפחמימות באמת חיוניות לאנשים שעוסקים בפעילות אירובית, מה גם שAD זה סוג של תכנון שבועי ולא יומי, כי בהעמסה אתה מכניס כמויות מאוד גדולות של פחמימות.

ואני מאמין שאם אתה מתאמן שכבר עבר את השלב של המתחיל , ומתקדם פעם בשבוע במשקלים, העניין של הפחמימות לא חייב להשפיע, זה דיבורים באוויר כי אף פעם לא ניסיתי את העניין,אני הולך לתת לזה הזדמנות במאסה הקרובה.

אתה טועה, תלך לדיון הקודם, תעבור על תגובות שלי ובעיקר של מורן ושמישהו ייתן תשובה למען השם למה אתה צריך פחמימות בכל רגע נתון ביום בשביל לעשות 5 חזרות. (עידן אני מצפה ממך מתשובה כי מרן הדמגוג אני לא אקבל משהו רציני וכל השאר שמנסים להרשים אותך גם לא)

בקשר לתוצאות אישיות שלי, כמובן שאי אפשר להיות בוגרים ולהבין שמחקרים של בנאדם אחד לא ממש אומרים כלום, ובזה שאתם מייחסים לזה חשיבות אתם לא יותר טובים מהאלה שרצו משיקו תמונה של בייספס אחרת הם לא יעשו SS כי זה לא טוב להיפרטרופיה. אבל אם אתם מתעקשים, אז כרגע אני בטקסס אחרי פציעה קלה בגב מתקדם ליניארית, יותר חזק ממה שהייתי על 10 קילו יותר במשקל גוף לפני כמה חודשים (אני עכשיו 100 וקצת) ובינתיים עושה 3 פעמים סקוואט בשבוע כשיום הנפח בא תמיד אחרי העמסה. אכלתי בלי פחמימה, אכלתי עם פחמימה ולא ראיתי יותר מדי הבדל. אולי בלי פחמימה מרגישים קצת יותר טוב, פחות עייפים וכבדים ויותר קל לעבוד כבד.
בטח שאין את התופעות שאתם משום מה חוששים מהם מאיזושהי סיבה שמ5-6 אלף קלוריות בלי פחמימה הגוף כנראה עשוי לשכוח את הקלוריות שבטח התנדפו ולהתפרק באמצע סט של 3 חזרות (מאמץ שלא מבוסס-סוכר/גליקוגן בכל מקרה)

---------- התגובה התווספה ב 14:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:17 ----------

שטויות של בילדרים

לא משהו שישפר אותך מבחינת כוח או יקדם אותך כספורטאי
עוד דרך להשאר יבש ושהקוביות יבצבצו

ועודד ספורט זה לא דבר בריא
הפרופסור הגיע

ביסוס או כרגיל דיבורים באוויר? אגב להגיד "אני סוס" זה לא מספיק, אלא אם אתה עדיין בלב ילד מישראלבודי שעושה מה שהסוסים עושים בלי יכולת לעבד מידע בעצמך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית