הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראד 140 (?)

Tomer0194

מושעה
727
413
נק' מוניטין:
727
727
413
לפי התיאורים של הסארם הזה הוא אמור להיות עילוי,
יש חוות דעת ממי שניסה ? אם כן באיזה מינונים ובשילוב איזה חומרים.
שוקל לשלב אותו בסייקל מסה עתידי אז אני סוקר חומרים שלא התנסתי בהם.

Reddit - sarmssourcetalk - LGD vs RAD-140. Which is better

לא זוכר איפה נתקלתי בזה במשפט lgd4033 blew rad140 out of the water

הדעה הרווחת בה נתקלתי היא שלגד נותן יותר מסה וראד יותר כוח ומטרת פותח האשכול הינה מסה..

בנוסף, יש תיאורים על סיידס מוזרים עם העיניים בשימוש בראד וכמו שציינת יש נטייה יותר גדולה לזייף אותו

Lgd4033 קצת סופח יותר נוזלים אבל מביא יותר גיינז בסוף היום

Rad140 נותן אפקט יפה של כוח אבל יש גם סיכוי שתיפול על חומר אחר שם

למען גילוי נאות, הרצתי lgd יותר מפעם אחת בעבר וכעת מריץ את שניהם ועוד כמה חברים...

כמו כן, על lgd יש יותר מחקרים קליניים וכל השיט הזה בנוסף לכל

אבל שניהם חיה רעה ביחס לאוסטרין והחברה העדינים בחבורה ואני ממש לא מזלזל באוסטרין

Rad זה הסארמ האהוב עליי 30 מ"ג יומי זה המינון עבורי.
הוא מאוד אנאבולי נותן כוח טוב( פחות מlgd ) אחלה פאמפים ונוקשות שזה תמיד מבורך.
הבעיה הגדולה שלי עם סארמס זה המחיר הגבוה מאוד ופה נכנסת שאלת השאלות מה עדיף? סטרואיד אוראלי שמלווה ברעילות אבל יתן לך הרבה יותר בהרבה פחות כסף? או סארם שיהיה יקר פי כמה אבל בלי הרעילות לכבד וכל מיני תופעות לוואי ?
סטס ומישל עשו סקירת סארמס בזמנו וסטס השווה אוסטרין לאנאבר במינון של 40 מ"ג שקלירלי זאת שטות גמורה כי 40 מ"ג אנאבר יעשה עבודה הרבהההההה יותר טובה מ40מ"ג אוסטרין וזה רק מחוות דעת מאנשים סביבי חודש הבא אתנסה לראשונה באנאבר (60 מג) ואדווח אבל האינטואיציה שלי אומרת שאני הולך למות על החומר הזה .
בכלל בשנים האחרונות אני ממש לא מחפש מראה bulky אלה בדיוק להפך וחומרים כמו מאסטרון( ואנאבר בפוטנציה)שהם אמנם לא זולים בכלל אבל נותנים תוצאות אסטטיות מטורפות.

אני לוקח 20 mg ביום
הוא משפיע אבל לא שינוי קיצוני
הוא נחמד לא מעבר
אם ככה מה שאתה לוקח כנראה מדולל או אפילו לא אמיתי. אני מ5mg של lgd אחרי יום אחד כבר הבחנתי בשינוי מאוד משמעותי, ומבחינת עוצמה שניהם די זהים.

אכן הכדורים המוכנים בבית שלכם יוצאים כל מיני מינונים , וכל מיני התרחשויות . תנסו למצוא מקור אחר .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית