הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Rad 140 ובעיות בכבד?

• פותח/ת השרשור Amitoz
  • פורסם בתאריך

Amitoz

משתמש מתחיל
33
2
נק' מוניטין:
9
33
2
היי לכולם לפני כיומיים התחלתי סייקל ראשון עם sarms
Rad 140 כרגע סולו שוקל אם להכניס טסט כי לפני כחצי שנה סיימתי סייקל רוצה לתת לגוף
להתאושש בכל מקרה התחילו לי כאבים מטורפים לאחר בליעת הקפסולות בצד שמאל של הבטן עכשיו לפי מה שידוע לי הכבד הוא בצד ימין מה זה הכאב הזה?
זה לא צירוף מקרים זה בטוח בגלל הכדורים כי לפני זה לא היה לי ודבר שני לאחר הלקיחה של sarms הרגשתי עייפות ענקית מישו יודע מה זהההכאב בצד שמאל והאם rad 140 ידוע בתופעות לוואי האלו?

לא בוודאות קשור, אבל תפסיק. ואכן, צלם את האריזה. זה לא משהו שאמור לקרות עם ראד, אבל שוב, גם לא בהכרח שזאת הסיבה

• פותח/ת השרשור
צלם את האריזה
וברור שתפסיק כרגע לגמריי .. כן 🙄

אין לי אריזה אני מעלה תמונה של הקפסולה הביא לי חבר מאוד ותיק בפיתוח גוף בארץ הוא טוען שזה כנראה כיס המרה
אין לי אריזה אני מעלה תמונה של הקפסולה הביא לי מכר מאוד ותיק בפיתוח גוף בארץ הוא טוען שזה כנראה כיס המרה
תגידו ולגבי השימוש ביומיים זה ממש פוגע בציר הטסט הטבעי ? מחייב אותי ב pct?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 54.7 · צפיות: 196
אין לי אריזה אני מעלה תמונה של הקפסולה הביא לי חבר מאוד ותיק בפיתוח גוף בארץ הוא טוען שזה כנראה כיס המרה
" מביא לי חבר מאוד ותיק בפיתוח גוף "
זרוק את זה לפח ואל תתקרב אליו יותר .
תגיד תודה למה שכאב לך בצד שהציל אותך מדברים יותר קשים .

• פותח/ת השרשור
שמעו אני לא יודע למה זה ככה תודה רבה. בכל מקרה הייתי שמח לדעת אם זה קרה לעוד אנשים

כל מי שיקנה מהמר. אולימפי הזה , זה יקרה לו .
ואם לא יאותת לו הצד אז יקרה לו משהו יותר גרוע .
תיזהר מהכדורים האלה שמכינים בבית ואומרים לך זה Rad140 .
תתעסק עם מישהו אחר .

טחול נמצא בצד שמאל יותר לכיוון הגב.
בכל מקרה כמו שאמרו לך שום סארמ לא גורם לכאב פתאומי ישר אחרי נטילה. כנראה יש בתוך הקפסולה משהו שגורם לתגובה חריפה במערכת עיכול

נערך לאחרונה:
חחחח לא
אני מתכוון שאני והוא לקחנו מאותו בן אדם
ולי לא קרה שום תופעות לוואי
אז לא מחייב שזה דווקא מהכדורים

חחחח לא
אני מתכוון שאני והוא לקחנו מאותו בן אדם
ולי לא קרה שום תופעות לוואי
אז לא מחייב שזה דווקא מהכדורים
אף אחד לא אמר שמחייב.

בלי קשר ישיר, לא חכם לקחת סתם ׳כדורים׳ מאדם מסוים שלך תדע מהם. בטח גם גוזר קופון הבחור. סארמס מאוד קל להשיג ממקור טוב בעצמך

דברו יפה .
יכול להיות שזה הדילר עצמו .
הוא אמר לו שמתלכלכים בפורום הזה והזה . והוא הגיע משתמש חדש . להגן על מוצריו 😉

היי לכולם לפני כיומיים התחלתי סייקל ראשון עם sarms
Rad 140 כרגע סולו שוקל אם להכניס טסט כי לפני כחצי שנה סיימתי סייקל רוצה לתת לגוף
להתאושש בכל מקרה התחילו לי כאבים מטורפים לאחר בליעת הקפסולות בצד שמאל של הבטן עכשיו לפי מה שידוע לי הכבד הוא בצד ימין מה זה הכאב הזה?
זה לא צירוף מקרים זה בטוח בגלל הכדורים כי לפני זה לא היה לי ודבר שני לאחר הלקיחה של sarms הרגשתי עייפות ענקית מישו יודע מה זהההכאב בצד שמאל והאם rad 140 ידוע בתופעות לוואי האלו?
הכבד בצד ימין מתחת לצלעות, כבד זה איבר שאי אפשר להרגיש בו כאבים. רק בדיקות דם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית