הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הימורים לגבי משקלי סיום חיטוב

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
רן, חיטוב קודם סיימת 78.
הציפיה שלך היא שעלית רק 5-7 קילו?

סיימתי 75 קילו
בטח עליתי 7~ ב7 חודשי מאסה
(בחיטוב לא עולים אתה יודע)
אני לא מתסעק כ"כ בכמה שריר עליתי, זה לא אחד המדדים העיקריים שלי
יש לי כמה דברים שחשובים לי

חחח רן אני צוחק. אני חושב שב-75 אני אסיים בבערך 12%, אולי ממש טיפה יותר.

זאת פחות או יותר הכוונה. נראה שאני אגיע ל-76-75. בהנחה שכרגע אני בסביבות ה-16%, 76 יספיק לי בשביל 12%.

אני גם לא מאמינה שאלכס יחטב.
עידן צודק, הוא ישבר אחרי היומיים הכי קשים בחיים שלו 😃.

חיים, בנימה אישית זו אני חייבת לציין שאתה דביל! ילדת צומי מרגיזה שלא צריכה חיטוב, אבל אוכלת סרטים. תכף תגיד לי שאתה לא רוצה לאכול צהריים כי אכלת בבוקר עוגיה. לך מהר לשתות חלב ולאכול אוריאו.
(בטח אני כותבת את ההודעה הזו וחיים ואלכס יושבים בכלל בארומה באוניברסיטה שותים קפה ומתבכיינים.)

חיים, בנימה אישית זו אני חייבת לציין שאתה דביל! ילדת צומי מרגיזה שלא צריכה חיטוב, אבל אוכלת סרטים. תכף תגיד לי שאתה לא רוצה לאכול צהריים כי אכלת בבוקר עוגיה. לך מהר לשתות חלב ולאכול אוריאו.
(בטח אני כותבת את ההודעה הזו וחיים ואלכס יושבים בכלל בארומה באוניברסיטה שותים קפה ומתבכיינים.)
LOL
ההודעה נכתבה מתוך קנאה בבחור שגונב את החבר שלך?

גבירתי, קודם כל תיזהרי לפני שאני אפרסם את השיחות שבהן את זו שמשחקת את ילדת הצומי המרגיזה שלא צריכה חיטוב אבל אוכלת סרטים, ודבר שני - הקפה עם החבר שלך נדחה לשעה חמש, והוא כלל גם סנדוויץ' רוסטביף במחיר סטודנטיאלי של 32 שקל (מה סטודנטיאלי בזה, מה??). תקנאי!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית