הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

pip אחרי זריקת טסט סוספאנשן

TheRealBearJew

משתמש מתחיל
8
2
נק' מוניטין:
2
8
2
אהלן,
אשמח לעצות על איך להקטין או להעלים את הכאב שלאחר זריקת הטסט סוספאנשן (בסיס מים חברת Black Dragon- T susp)
הכאב מגיע אחרי כמה שעות ועל גובל הבלתי נסבל.
תודה לעונים!

שאלה אחי, למה אתה משתמש בתרחיף של טסט הרי הם ידועים בכל מיני תופעות לוואי וכאב אחרי זריקה. יש לך תחרות עם בדיקות או משהו?
כדי להקל על הכאב בדרך כלל מוסיפים למזרק תמיסה של לידוקאין, שמעתי גם על ערבוב עם bedodeka (בי12 להזרקה).

טיפים של פרוזון גם יכולים לעזור (לא יודע מה רמת הניסיון שלך בכלליות).

1.
לחמם את השמן במים רותחים.
לטבול את הויאל בכוס עם מים רותחים לחצי דקה +-.
תחזיק אותו מהראש ותטבול את רוב הויאל במים רותחים אבל שהראש והמגן גומי לא יהיו במגע עם מים.

2.
רוגע וטכניקת הזרקה.
כנראה שיקח כמה זריקות טובות עד שתבין איך לעשות את זה נכון

3. להזרים דם לאיזור המוזרק בפעילות גופנית. למשל 50 סקוואטים אחרי זריקה לארבע ראשי ולהוסיף עיסויים לאיזור.
זה ייעזור לפיזור החומר

• פותח/ת השרשור
היי תודה על התשובה. כן יש לי בדיקות ולכן אני לא יכול להסתכן. הטסט הוא מיימי וניסיתי לחמם אותו ולא כל כך עזר.
לגבי הבי12, שמעתי על זה אבל אני לא בטוח כמה להוסיף. משום שאני מזריק כל יום אני לא מתכוון להזריק אמפולה שלמה של בי12 בכל יום.

הכי בטוח ויעיל יהיה להשיג כמה אמפולות של לידוקאין (זה חומר הרדמה מקומי). אם יש לך רופא שיניים, אחות או רוקח בין החברים הם יכולים לעזור לך עם זה יחסית בקלות. צריך שיהיה 0.5-1% ריכוז סופי

• פותח/ת השרשור
תודה! הכאב מגיע 5-7 שעות אחרי. לאחר הזריקה אני לא מרגיש כלום.
יש לי גישה לאמפולות של בי12 ונראה אם אצליח להשיג לידוקאין. היית ממליץ להוסיף לכל מנה בנפרד או פשוט להוסיף לבקבוקון טסט?
בסיס מים לעומת בסיס שמן זה באמת כ"כ נורא?

אין לי בעיה לסבול אבל זה ברמות שלא בא לי לקום מהספה. וצריך חימום רציני לפני כל אימון.

תודה! הכאב מגיע 5-7 שעות אחרי. לאחר הזריקה אני לא מרגיש כלום.
יש לי גישה לאמפולות של בי12 ונראה אם אצליח להשיג לידוקאין. היית ממליץ להוסיף לכל מנה בנפרד או פשוט להוסיף לבקבוקון טסט?

אין לי בעיה לסבול אבל זה ברמות שלא בא לי לקום מהספה. וצריך חימום רציני לפני כל אימון.
היה לי pip דומה אחרי טסט בבסיס שמן
אבל אחרי שאתה כבר בתוך האימון זה נהיה מהנה והכאב פחות מפריע
מיינדסט משחק פה תפקיד

• פותח/ת השרשור
היה לי pip דומה אחרי טסט בבסיס שמן
אבל אחרי שאתה כבר בתוך האימון זה נהיה מהנה והכאב פחות מפריע
מיינדסט משחק פה תפקיד

יכול להיות שאתה צודק. וגם לא עשיתי סייקל של טסט המון שנים ככה שהכל בתולי ואולי צריך זמן להתרגל.
היום ניסיתי בפעם הראשונה להזריק בירך וישר הלכתי לאימון. מקווה מחר זה יהיה יותר טוב מהזריקות בישבן.

בסיס מים לעומת בסיס שמן זה באמת כ"כ נורא?
כן זה יותר כואב משמעותית. שמן בנפח לא גדול ובאיכות טובה לא כל גל מורגשת.
היית ממליץ להוסיף לכל מנה בנפרד או פשוט להוסיף לבקבוקון טסט?
אין בעיה לערבב ביניהם מראש מבחינה כימית. בגלל ענייני סטריליות הייתי מעדיף להוסיף למזרק עם טסט כמות נדרשת של משכך, זה גם תלוי איזה אמפולות תשיג

• פותח/ת השרשור
כן זה יותר כואב משמעותית. שמן בנפח לא גדול ובאיכות טובה לא כל גל מורגשת.

אין בעיה לערבב ביניהם מראש מבחינה כימית. בגלל ענייני סטריליות הייתי מעדיף להוסיף למזרק עם טסט כמות נדרשת של משכך, זה גם תלוי איזה אמפולות תשיג
אני מבין אבל גם תהיה בעיה שלא אמפולה פתוחה שלא בשימוש, לא יהיה לי מה לעשות אם שאר האמפולה אם לא אשתמש בהכל.

• פותח/ת השרשור
בדיוק , יש אמפולות גם של 10 מל (הן הכי נפוצות נראה לי). אז אותם תערבב כבר עם הטסט וזהו
תודה על העזרה!
מקווה שזה ישתפר עם הזמן אחרת אצטרך למצוא משהו אחר.
בדיוק , יש אמפולות גם של 10 מל (הן הכי נפוצות נראה לי). אז אותם תערבב כבר עם הטסט וזהו
התעוררתי בבוקר מתוסכל חח נראה לי שאעבור לטסט Prop. היית אומר שהכאב הרבה יותר נסבל?

רק הוא יוצא מהדם יחסית הרבה יותר זמן, אז תזהר עם כל העניין של בדיקות.
אם החברה טובה אז מה שמר שים אמר 👏

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
רק אפשר הוא יוצא מהדם יחסית הרב. יותר זמן, אז תזהר עם כל העניין של בדיקות.
אם החברה טובה אז מה שמר שים אמר 👏
כן זו הייתה הבחירה המקורית שלי.
למשקל גוף 125קג- 1מל פעם ביומיים זה סבבה ?

כן זו הייתה הבחירה המקורית שלי.
למשקל גוף 125קג- 1מל פעם ביומיים זה סבבה ?
מקווה שלא תגיד עכשיו שאתה גם על איזה 8% שומן 🤬

אם מדובר על פרופ 100 מג למ״ל אז תקבל 350 מג בשבוע שזה מינון מאוד טוב לסייקל מתון עם התאוששות מהירה לאחר מכן

• פותח/ת השרשור
מקווה שלא תגיד עכשיו שאתה גם על איזה 8% שומן 🤬

אם מדובר על פרופ 100 מג למ״ל אז תקבל 350 מג בשבוע שזה מינון מאוד טוב לסייקל מתון עם התאוששות מהירה לאחר מכן
חחח לא קרוב ל8%.
מקווה שהפרופ יחזיר לי תשמחת חיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית