הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיוס הקהילה

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
שלום לכל השמנמנים והשמנמנות,

אנחנו מחפשים אנשים שיתנדבו לתרגם/לרשום מאמרים בנושאים מסויימים, האם יש כאן מתנדבים לתרום קצת לאתר ולא להיות אוכלי חינם?
הפורטל לא התעדכן זמן מה, ואני חושב שהוא דורש קצת ריענון.
אם תרשמו כמה מאמרים תקבלו משתמש כבוד, אם תפציצו באמת אני אסדר לכם אבקת חלבון על חשבון הבית, אם אתם פנויים יש לכם זמן ואנגלית ברמה טובה (ואתם לא מתרגמים כמו רובוט), תגיבו בהודעה זו / שלחו לי הודעה פרטית / שלחו לי מייל ל: [email protected]

תודה.

אימונים בעיקר, למרות שיש לי מספיק אוצר מילים בשביל לתרגם תזונה אני חושב, אבל אני די פחות בקיא בנושא.

אני יכול לנסות לעזור, תשלח לי משהו לדוגמה ל(תמחק שאתה רואה) ואני איך אני בתרגום.
לא משנה תזונה או אימונים.

אני אשמח לנסות, יש לי קצת זמן פנוי השבוע והאנגלית שלי ברמה טובה.
יותר מעניין אותי תזונה (אם זה לא מסתמך על הידע הנוכחי שלי כי אני לא יודע כמה הוא ייעזור...)

נערך לאחרונה:
יאללה משה, תנדב אותי חופשי (אנגלית שפת אם) לתרגום מאמרים, מעדיף תזונה אבל גם אימוני לא אכפת לי, יש לי זמן ואני אוהב את התחום.
שלח הודעה פרטית או מייל.
אשמח לעזור לאתר הנהדר הזה

אז איך בדיוק חשבת לתרגם?
התרגום של גוגל זוועתי.

חשבתי פשוט לערוך את השגיאות של גוגל ... האמת ... זה מה שאני עושה בפורום ואף אחד לא שם לב ... אני כותב באנגלית ומעביר לגוגל 😛

I PASSED THE TURING TEST

---------- התגובה התווספה ב 17:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:16 ----------

ולא להיות אוכלי חינם?

מה אוכל חינם ... איפה אוכל חינם ... למה לא לא הזמינו אותי ? 😡

משה אם אפשר מאמר בפרטי בנושא אימונים זה יהיה אחלה, אני אראה אם הרמה שלי מספיקה.
תוך כמה זמן אתה תרצה את התירגום של אותו מאמר X?

אחרי יום ראשון הקרוב יהיה לי יותר זמן, אפשר להפיל עלי משהו בנושא אימונים (האנגלית שלי אקדמית אז אני עלול להכניס כמה משפטים בלטינית באמצע).

אני מציע לכם לראות את הסידרה The Big Bang Theory ואני מנייאק אם האנגלית לא משתפרת בצורה ניכרת
(בלי קשר זאת אחלה סידרה)

• פותח/ת השרשור
אני אשמח לנסות, יש לי קצת זמן פנוי השבוע והאנגלית שלי ברמה טובה.
יותר מעניין אותי תזונה (אם זה לא מסתמך על הידע הנוכחי שלי כי אני לא יודע כמה הוא ייעזור...)

נשלחה הודעה פרטית

יאללה משה, תנדב אותי חופשי (אנגלית שפת אם) לתרגום מאמרים, מעדיף תזונה אבל גם אימוני לא אכפת לי, יש לי זמן ואני אוהב את התחום.
שלח הודעה פרטית או מייל.
אשמח לעזור לאתר הנהדר הזה

שלחתי לך פרטית עם מאמר בנושא תזונה

מאמר על אינזימים ובריאות הלב מעניין ?

זה:

http://www.litalee.com/shopexd.asp?ccode=Cardiovascular+Health+And+Cholesterol+Fairy+Tales

אני יכול להשתמש ב GOOGLE ... ולערוך
זה מקובל ?😃

קורן עשה את זה כבר, זה לא עבד.

משה אם אפשר מאמר בפרטי בנושא אימונים זה יהיה אחלה, אני אראה אם הרמה שלי מספיקה.
תוך כמה זמן אתה תרצה את התירגום של אותו מאמר X?

אין פה מסגרת זמן, אני הולך להוציא מאמר כל שבוע בערך, גם אם יהיו לי כאלו שיסיימו ביחד, הסיבה הפשוטה היא שאני רוצה לתת זמן לאנשים לדון על המאמר בפורום + אם אני אוציא מאמר חדש כל יום אנשים לא יקראו אותו, ככה שאם יש לך בעיה של זמן, אז קח את הזמן (לא חצי שנה אבל כן?)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית