הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לקחתי קלן שבוע, כמה זמן צריך לחכות

• פותח/ת השרשור Gecko
  • פורסם בתאריך

Gecko

משתמש מתחיל
25
7
נק' מוניטין:
14
25
7
לקחתי קלן במשך 6 ימים, 3 ימים 40 מ״ג
ועוד 3 ימים 80 מ״ג והפסקתי בגלל חופשה ספונטנית עם מלא אלכוהול..
השאלה אם צריך עכשיו לחכות שבועיים בשביל להתחיל מהתחלה או פחות כי לא לקחתי במשך שבועיים?
תודה

העניין הזה נמצא במחלוקת
חלק טוענים שאין צורך בהפסקה ואפשר להמשיך ל6 שבועות כרגיל
וחלק טוענים שזה יתאפשר אך ורק עם קטוטיפן.. אני ממליץ להתרחק מקלן כמו מאש, קח אפדרין במקום, תסבול כנראה פחות תופעות לוואי כגון הזעה במיטה, עייפות והרגשה שדרסה אותך משאית ועוד חסרונות כהנה וכהנה
לחכות שבועיים למה ? ..
הפסקה כנראה

העניין הזה נמצא במחלוקת
חלק טוענים שאין צורך בהפסקה ואפשר להמשיך ל6 שבועות כרגיל
וחלק טוענים שזה יתאפשר אך ורק עם קטוטיפן.. אני ממליץ להתרחק מקלן כמו מאש, קח אפדרין במקום, תסבול כנראה פחות תופעות לוואי כגון הזעה במיטה, עייפות והרגשה שדרסה אותך משאית ועוד חסרונות כהנה וכהנה

תופעות הלוואי בקלן הם אינדיבידואליות בין אדם לאדם, לי באופן אישי זה עושה טיפונת רעידות בידיים וחוץ מזה אני מאוד מרוצה מהתוצאות (כמובן שבתפריט מסודר ואימונים).

• פותח/ת השרשור
לחכות שבועיים למה ? ..
בכל מקום שאני קורא כתוב שהקלן פוגע ברצפטורים ומאבד מהיעילות אחרי שבועיים וחייב לעשות הפסקה אחרי שבועיים של שימוש, אלא אם כן לוקחים קטיטופן ואני לא לוקח.

אז המקור שמוכר לך קלן שימכור לך גם קטוטיפן
לקחתי קלן במשך 6 ימים, 3 ימים 40 מ״ג
ועוד 3 ימים 80 מ״ג והפסקתי בגלל חופשה ספונטנית עם מלא אלכוהול..
השאלה אם צריך עכשיו לחכות שבועיים בשביל להתחיל מהתחלה או פחות כי לא לקחתי במשך שבועיים?
עזוב .. תמשיך ותפסיק עוד שבועיים .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית