סרטון חלש,60 סקוואט ל 21 חזרות

Benpi93

משתמש קבוע
1,119
4
נק' מוניטין:
787
1,119
4
בעקרון תכננתי להתאמן היום בחדר כושר אבל שכחתי שהוא יסגר,אז עשיתי אימון בבית (גם מחר הוא סגור,אז חבל לדחות יומיים),יש לי עד 60 קילו בבית,אז ניסיתי לראות כמה אני יכול
חשבתי שעשיתי 20,אבל זה 21,היה דיי קל (למרות שצעקתי,אני תמיד צועק)
בעקרון אני רוצה לדעת איך הטכניקה

דרך אגב אני חלש מאוד ברגליים,אבל חודש חודשיים ואני יתחזק (בתקווה)
בכל מקרה אני עושה סקוואט קצת פחות מחודש,והתחלתי מכלום,ואימון שעבר עשיתי XX ל5 במכון,לא רוצה להגיד משקל כי אתם מפחידים אותי עם ההתחייבויות שלכם חחח
(אני אצלם את ה 100 בקרוב,אם אניאגיע לזה 🖕)

מוט שוקל 10,יש לי כל צד : 15,5,1,1,1,1,0.5,0.5

---------- התגובה התווספה ב 20:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:42 ----------

חחחחחחחחחחחחח עכשיו כשאני מסתכל שוב זה נראה כאילו אני מתפלל לישו,אז לא התפללתי,עשיתי קליקים במפרקים חחחח

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
מפחיד,אני פווארליפטר מוסמך אה? :(

מה שנראה מוזר גם זה שעשיתי עם זה פרס,חחח כן זה נכון,הלחיצות שלי יותר חזקות מהסקוואט נראה לי :nono:

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עד עכשיו עבדתי HB,ניסיתי לעשות פה LB אבל,אני עוד בשלבי למידה,קרוב מרחוק להיות טוב אני יודע

LB כמעט בלתי אפשרי לבצע בלי כלוב.
בסירטון המוט ניראה גובה מידי ל-LB, אתה יורד מאוד עמוק אבל אתה לא מספיק אנכי בשביל HB.
תחליט איזה סקוואט אתה עושה ותתמקד בו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני התאמנתי חד פעמי בבית כמו שאמרתי,חוץ מזה שהמשקל קל לי אז אני לא יודע מה הכלוב קשור כל כך במשקל הזה.
הייתי צריך לשים את המוט קצת יותר נמוך אני יודע,ולקחת את המרפקים אחורה,אני צודק?

• פותח/ת השרשור
מובן,תודה
אני אנסה לעשות כמו שצריך במכון ביום חמישי ואצלם,למרות שזה יהיה PR אני ינסה לשמור על הטכניקה

• פותח/ת השרשור
בכיף אור הייתי בטוח שהוא יהיה סגור לגמרי,לא נראה לי שאני יתאמן מחר אחרי מה שיהיה היום בערב אבל,חח

• פותח/ת השרשור
לא הסתכלתי על התקרה בכלל,גם אני חושב שקצת חסר הוצאת ברכיים,אבל אני לא חושב שזה היה רציני בסרטון פה,נתקן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית