הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שלום לכל החברים ,בקשה לעזרה והמלצה לסייקל טוב לחיטוב

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
שלום לכולם ,

אני מעוניין להתחיל סייקל טוב לחיטוב אני כמובן אתן את הנתוני גוף שלי ככה שתוכלו לעזור לי בעיניין הזה . בעברי הייתי כבר בכמה סייקלים של גודל וגם חיטוב
השנה אני מעוניין רק בחיטוב וסייקל טוב ומומלץ, ואני אשמח לקבל המלצות לחומרים ושמות החומרים
וגם באיזה מינון לקחת אותם , אני רוצה סייקל ארוך וטוב, אני מעוניין להתחיל אותו כבר בזמן הקרוב , ולסיים לקראת יולי , ככה שישאר לי הגוף להמשך הקיץ ולא יעלם לי מהר

אני בן 30 , גובהה 185 , משקל גוף 94 קילו מבנה גוף רחב ובנוי,,,,
אני מתאמן 10 שנים בחדר כושר ורואים את זה עלי ,אני לא בקטגוריה של שמן או מלא , אני מעוצב לא רע בכלל ,כמובן שאחוזי השמון בגוף שלי לא קטנים אבל אני לא עם בטן או משהו כזה ,

והשנה אני רוצה ללכת על סייקל של חיטוב , משהו טוב וארוך, סייקל שיתן לי להוציא את השריר כמו שצריך

מה ההמלצות שלכם , עד כמה זמן כדאי להמשיך את הסייקל , באיזה חומרים כדאי להשתמש במה להתחיל ואיך , ושוב הכיוון שלי שאני אהיה בתוך הסייקל עד לכיוון יולי סוף יוני

תודה רבה לכולם מחכה לשמוע ................😃

ספר מה היו הסייקלים שכבר עשית, לפחות האחרון שבהם, אחרי זה אפשר יהיה לעזור לך בצורה טובה יותר..

• פותח/ת השרשור
עשיתי בסה"כ 2 סייקלים בחיים שלי , הראשון היה לפני 4 שנים בערך והשני לפני שנתיים
בסייקלים האלה עשיתי גם מסה וגודל ואחרי זה חיטוב,

בשנתיים האחרונות לא הייתי בשום סייקל, אני לא זוכר את שם החומרים שהישתמשתי בהם או את המינון,
התמקדתי יותר בגודל זה מה שאני זוכר , וגם חיטוב אבל לא משהו רציני

והפעם אני מעוניין יותר בחיטוב טוב וארוך שישחזיק לי לאורך הקייץ או לפחות עד לקראת הסוף

תודה רבה על העזרה

6‏ שבועות של טרן אצטט 100מג + פרופיונט 100 מג פעם ביומיים, 50 מג אורל וינסטרול ביום. עם עוד לא סגרת את הבסטה עם הילדים,טרן תחליף במאסטרון באותו מינון. אפשר לשלב קלן,אפדרה או שורפי שומן חוקיים. זה בעצם סייקל אחרון שעשיתי.
כמובן תוכנית אימון בהתאם,דיאטה לא קטלנית במיוחד,בהתאם לחילוף חומרים.
עם יש שאלות,אני פה.

• פותח/ת השרשור
וואלה תודה רבה , אם יש עוד הצעות לסייקלים דומים ואני מתכוון לחיטוב אני אשמח לשמוע
אני מתכוון לסייקל של לפחות חודשיים ככה שאני אמשוך איתו את רוב הקייץ אני מתכוון להתחיל בסוף אפריל תחילת מאי את הסייקל ,
ושוב תודה קלינה .......

לדעתי מספיק לך לקחת טסט פרופ או אננתת, אני הייתי לוקח אננתת, גם בחיטוב.. במינון של 500 מ"ג לשבוע למשך 12 שבועות,
אם כסף זה לא בעיה אז אנאבר 60-80 מ"ג ליום למשך 8 שבועות משבוע 4-5, אופציה זולה יותר ווינסטרול 50 מ"ג ליום מהשבוע ה6 וקלן ישר בסוף הסייקל ולמשך כל הPCT עם קטוטיפן.

בסייקל כזה אתה אמור לסיים עם מראה איכותי מאוד והקלן יעזור לך לשמור על התוצאות שהשגת למשך כל הקיץ..

• פותח/ת השרשור
סבבה , תודה לכם , זה עוזר לי מאוד

---------- התגובה התווספה ב 16:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:47 ----------

אני לא יודע אם מותר לשאול את זה כאן בפורום , אבל כמה בערך סייקל בסגנון הזה אמור לעלות בערך פלוס מינוס , ואם אי אפשר לענות על זה כאן אז אני מבין וסליחה על השאלה
והאם זה סייקל שנחשב איכותי וטוב
תודה .

היי נועם,

אין אפשרות לשאול דבר כזה בפורום, לא מפרסמים מחירים או מקבלים ייעוץ כמה עולה כל דבר.

אני לא מבין מה הכוונה שלך לסייקל איכותי וטוב ??
אתה יכול לעשות סייקל הכי מינימליסטי שיש, מה שלא תיקח אם התזונה שלך טובה והאימונים שלך טובים אז השמיים הם הגבול...

• פותח/ת השרשור
הווכנה שלי לסייקל איכותי וטוב זה בחומרים , איזה חומירם טוב וכדאי לקחת , באיזה מינון
זאת הייתה הכוונה שלי באיכות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית