הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדריך לאוביטרל

• פותח/ת השרשור renne
  • פורסם בתאריך

renne

משתמש פעיל
662
524
נק' מוניטין:
1,069
662
524
אוביטרל היא התחליף לפרגניל המוכר לנו, אוביטרל זה בקצרה פרגניל סינטטי תקראו לזה ככה
מזרק אוביטרל שווה 6500 יחידות ומכיל חצי מ"ל חומר (250 מקג)
אוביטרל יכול להחזיק בקירור עד שפג תוקפו (מופיע על האריזה)
ועד חודש בטמפרטורת חדר(25 מעלות בערך) ללא קירור, יתרון אדיר ביחס לפרגניל הוותיק שמצריך קירור תמידי
אופן שימוש
אוביטרל מגיע חצי מל וכדי לקבל 500 יחידות בשבוע שזה יהיה שווה ערך לפרגניל צריך לחלק ב12,
הבעיה היא שמאוד קשה לחלק חצי מל ל 12 ולהזריק טיפות בודדות עם מזרק
לכן!
אנחנו נפתח את האוביטרל, נשאב ממנו את החומר, נשים בויאל ונוסיף 9.5 מ"ל מים בקטריוסטטים
שימו לב! כדאי לקרר לפני זה את המים כדי לא לגרום לחצי מ"ל חומר להתחמם על ידי ערבוב עם מים בטמפרטורת חדר!
לאחר מכן יש לנו ויאל שנשמר במקרר עם 10 מל ולוקחים כל זריקה 0.8 מל במזרק אינסולין בזריקה תת עורית בבטן בצד הימני או השמאלי של הטבור תוך כדי צביטה קלה של הבשר,
0.8 מ"ל אוביטרל = 500 יחידות פרגניל
זאת אומרת יש לכם 12 שבועות של 500 יחידות, שבועיים יותר מהפרגניל הוותיק,
למטה,
תמונה מספר 1-החומר נמצא בין הגומי השחור לסוף של המזרק, המזרק מגיע עם מחט בנפרד ואז מחברים ומזריקים, במקרה שלנו שואבים, המחט מיותרת
תמונה מספר 2-החור שממנו שואבים, עשוי מאותו גומי כמו בויאל רגיל, החור מאוד קטן אך אפשר למשוך את החומר ללא בעיה משם
מקווה שעזרתי למי שהיה ספק בכל מה שקשור לאוביטרל
תודה רבה ל @Pharmacist
על השיתוף ידע והטיפים

קבצים מצורפים

• IMG_20200120_193741.jpg
    IMG_20200120_193741.jpg
    KB 96.6 · צפיות: 1,200
  • IMG_20200120_193816.jpg
    IMG_20200120_193816.jpg
    KB 71.9 · צפיות: 370
נערך לאחרונה:
אישית (לא לקחת דוגמא ממני) מזריק מהעט של אוביטרל בלי להוציא לויאל...ומשתמש באותה מחט כול פעם,שוב זה לא אידיאלי לכן לא לקחת דוגמא ממני 😃
זה מחטי lancet תשקיע ותקנה
בשביל כמה שקלים לא שווה לחטוף זיהום ובלגנים
תחליף מחט כפרה עליך הבריאות שלך שווה יותר

אופן שימוש
אוביטרל מגיע חצי מל וכדי לקבל 500 יחידות בשבוע שזה יהיה שווה ערך לפרגניל צריך לחלק ב12,
הבעיה היא שמאוד קשה לחלק חצי מל ל 12 ולהזריק טיפות בודדות עם מזרק
לכן!
אנחנו נפתח את האוביטרל, נשאב ממנו את החומר, נשים בויאל ונוסיף 9.5 מ"ל מים בקטריוסטטים
שימו לב! כדאי לקרר לפני זה את המים כדי לא לגרום לחצי מ"ל חומר להתחמם על ידי ערבוב עם מים בטמפרטורת חדר!
לאחר מכן יש לנו ויאל שנשמר במקרר עם 10 מל ולוקחים כל זריקה 0.8 מל במזרק אינסולין בזריקה תת עורית בבטן בצד הימני או השמאלי של הטבור תוך כדי צביטה קלה של הבשר,
0.8 מ"ל אוביטרל = 500 יחידות פרגניל
זאת אומרת יש לכם 12 שבועות של 500 יחידות, שבועיים יותר מהפרגניל הוותיק,
אני יודע שזה שרשור עתיק אבל אני בכל זאת מגיב פה כי אני רואה שעדיין מפנים אליו לפעמים בפורום כי הוא עוד רלוונטי.
נראה לי שיש פה טעות בחשבון. כדי להגיע מ-6500 יחידות (מה שיש בעט אוביטרל) ל-500 יחידות (שווה ערך לזריקה שבועית של פרגניל) צריך לחלק ב-13, לא ב-12. לכן המינונים שכתובים פה הם לא מדויקים. נראה לי שנכון יותר למהול את התוכן של העט ב-12.5 מ"ל מים בקטריוסטטיים, כדי להגיע לויאל של 13 מ"ל סה"כ, ומתוכו כל 1 מ"ל יכיל 500 יחידות.
אני מפספס משהו? אני עוד לא עשיתי סייקל אף פעם, מישהו מנוסה יכול לתת דעה?

אני יודע שזה שרשור עתיק אבל אני בכל זאת מגיב פה כי אני רואה שעדיין מפנים אליו לפעמים בפורום כי הוא עוד רלוונטי.
נראה לי שיש פה טעות בחשבון. כדי להגיע מ-6500 יחידות (מה שיש בעט אוביטרל) ל-500 יחידות (שווה ערך לזריקה שבועית של פרגניל) צריך לחלק ב-13, לא ב-12. לכן המינונים שכתובים פה הם לא מדויקים. נראה לי שנכון יותר למהול את התוכן של העט ב-12.5 מ"ל מים בקטריוסטטיים, כדי להגיע לויאל של 13 מ"ל סה"כ, ומתוכו כל 1 מ"ל יכיל 500 יחידות.
אני מפספס משהו? אני עוד לא עשיתי סייקל אף פעם, מישהו מנוסה יכול לתת דעה?
יש 2 אפשרויות.
העט עצמו עובד על תקתוקים, יש 25 תקתוקים עד שמגיעים לסוף העט, אז כל תקתוק זה כ 260iu.
אז פשוט לקנות מחטים מתאימים ולעבוד עם העט עצמו.

אפשרות שניה היא למהול במים בקטריוסטטים לפי איזה חישוב שנח לך.
אני אישית מוהל ב10 מ"ל ואז 0.4 זה 250iu.

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית