הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיינר עם 7 גרם סוכר

• פותח/ת השרשור Amit77
  • פורסם בתאריך

Amit77

משתמש מתחיל
29
1
נק' מוניטין:
1
29
1
אני מעוניין לקנות גיינר שלמנה יש 7 גרם סוכר האם זה הרבה סוכר או שזה גיינר טוב
גיינר של חברת optimum nutrition

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך לדאוג מכמויות סוכר, במיוחד לא 7 גרם
בדוק??
כי אני רוצה לעלות כמה שיותר נקי ואני כבר 5 חודשים במסה עליתי רק 5 קילו צריך לפחות עוד 4 קילו לעלות ועוד מעט צריך להכנס לחיטוב

אם אתה מחפש כמה שפחות קלוריות, תקנה אבקת חלבון ולא גיינר. ואם אתה בכל זאת רוצה גיינר, תסתכל על הקלוריות ולא על הסוכר.

מה שחשוב זה כמה קלוריות אתה אוכל לעומת כמה אתה מוציא. לא משנה אם אתה מכניס מסוכר.

סוכר בגדול פחות משביע לעומת מקורות אחרים אבל 7 גרם זה באמת זניח.

חודשיים במסה 5 קילו זה לא נקי בכלל ☝️.

עלייה "נקייה" במסת השריר יכולה לקרות גם אם אתה אוכל סוכר לבן בקוביות בלבד ביחד עם תוספי חלבון וכל מיני ויטמינים ומינרלים חיוניים.
העניין נגד סוכר וחבריו הוא יותר בריאותי, וכאן הגיינר נופל. אבל לא בגלל ה-7 גרם סוכר אלא בגלל שהוא מחליף מזונות אחרים בתפריט שעשירים בויטמינים או מינרלים חיוניים וכך בצריכה לא מבוקרת של גיינר לאורך זמן יכול להיווצר חוסר מהם.
אם אתה מעוניין לבצע מסה "נקייה" תדבוק בעודף קלורי של בערך 10% מהמאזן הנייטרלי ובעלייה של 0.5%-1% ממשקל גופך בחודש.

נ"ב: עוד מעט צריך להיכנס לחיטוב? לאן אתה ממהר?
חודשיים-שלושה במסה זה בזבוז מוחלט.
עדיף לפחות חצי שנה עד שנה על מנת לראות תוצאות משמעותיות.

אני בכללי מעדיף אוכל ״איכותי״ יותר ופחות מתחבר לאבקות
אני מעוניין לקנות גיינר שלמנה יש 7 גרם סוכר האם זה הרבה סוכר או שזה גיינר טוב
גיינר של חברת optimum nutrition
לדעתי לפחות אם אין לך איזה תחרות להתכונן או לא יודע מה עדיף לך לעשות תהליך איכותי מבוקר ואיטי עם פלוס קלורי שבין 300-500 קלוריות אימונים טובים אוכל כמה שפחות מעובד וסוכרים וכל זה , התוצאות יהיו בהתאם ויהיה לך יותר קל בחיטוב , זה עצה שלי תעשה איך שבא לך אני אישית חושב שהדרך הזאת עדיפה .

בדוק??
כי אני רוצה לעלות כמה שיותר נקי ואני כבר 5 חודשים במסה עליתי רק 5 קילו צריך לפחות עוד 4 קילו לעלות ועוד מעט צריך להכנס לחיטוב
סוכר לא משמין, עודף קלורי מוגזם משמין, ולדעתי שם אתה נופל

אופס 😅.
כנראה שפיספסתי את המספר 5 וחשבתי שהוא מדבר על חודשיים.
(תרחמו עליי, אני עייף מדי.)
קילו בחודש זה קצב בסדר. תמשיך ככה.
קצב יותר גבוה מזה מיותר.

• פותח/ת השרשור
אופס 😅.
כנראה שפיספסתי את המספר 5 וחשבתי שהוא מדבר על חודשיים.
(תרחמו עליי, אני עייף מדי.)
קילו בחודש זה קצב בסדר. תמשיך ככה.
קצב יותר גבוה מזה מיותר.
לא פיספסת עליתי קילו כל חודש
בחמישה חודשים חמש קילו זה בול מה שרשמתי

פחות ממה שנהוג לחשוב.
בעיקר עניין של חוסרים תזונתיים במצב שבו רוב התזונה מבוססת על סוכר.
כלומר, אם אני רוצה 'מסה מלוכלכת', ומכניס מספיק מכל מה שצריך, אין שום משמעות בריאותית להשלים עוד קלוריות עם הרבה סוכר?

כלומר, אם אני רוצה 'מסה מלוכלכת', ומכניס מספיק מכל מה שצריך, אין שום משמעות בריאותית להשלים עוד קלוריות עם הרבה סוכר?
יש נזק בריאותי עצום כשמדובר בהשמנה.
אם אתה רוצה 'מסה מלוכלכת' זה מראש דבר שיפגע בבריאותך.
אם אתה שומר על אחוזי שומן סבירים וצורך סוכר בכמות שלא גורעת מצריכת הויטמינים והמינרלים מהמזון זה לא יוביל לנזק משמעותי. ההמלצה היא שעד 10% מסך הקלוריות יגיעו מסוכר.
השמנה תפגע בבריאות שלך, לא משנה אם אתה משמין מסוכר או מחזה עוף וירקות.

אין משמעות בריאותית לצריכת סוכר?
בלי קשר לזה שזה רק 7 גרם. בכללי.

בטח שיש משמעות בריאותית לסוכר. אני זוכר לפני כמה זמן רצו להציע חוק שעל כל מזון שמכיל סוכר שתופיע אזהרה, מסוג האזהרות שמופיעות על הסיגריות.
אבל זה לא משהו שה-7 גרם של הגיינר שלך ידגדג

בטח שיש משמעות בריאותית לסוכר. אני זוכר לפני כמה זמן רצו להציע חוק שעל כל מזון שמכיל סוכר שתופיע אזהרה, מסוג האזהרות שמופיעות על הסיגריות.
אבל זה לא משהו שה-7 גרם של הגיינר שלך ידגדג
הצעות החוק האלה לא בעלות משמעות קלינית, הן פופוליזם בעיקרן, ובשאר יעילות יחסית לאוכלוסיה הכללית שלא דואגת למה שהיא אוכלת.
ע"י חיסול סוכר מהתפריט, יותר סיכוי שהאדם המומצע יצרוך פחות קלוריות, זה הכל

הצעות החוק האלה לא בעלות משמעות קלינית, הן פופוליזם בעיקרן, ובשאר יעילות יחסית לאוכלוסיה הכללית שלא דואגת למה שהיא אוכלת.

בדיוק בגלל זה אני בעד, אגב.
זאת איזושהי תקנה של משרד הבריאות שכבר נכנסה לתוקף, בסוף החליטו לסמן על גבי מוצרים, יצא לי כבר לראות הרבה בסופר / מכולת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית