עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדוק??אתה לא צריך לדאוג מכמויות סוכר, במיוחד לא 7 גרם
חודשיים במסה 5 קילו זה לא נקי בכלל
אני כבר 5 חודשים במסה עליתי רק 5 קילו
לדעתי לפחות אם אין לך איזה תחרות להתכונן או לא יודע מה עדיף לך לעשות תהליך איכותי מבוקר ואיטי עם פלוס קלורי שבין 300-500 קלוריות אימונים טובים אוכל כמה שפחות מעובד וסוכרים וכל זה , התוצאות יהיו בהתאם ויהיה לך יותר קל בחיטוב , זה עצה שלי תעשה איך שבא לך אני אישית חושב שהדרך הזאת עדיפה .אני מעוניין לקנות גיינר שלמנה יש 7 גרם סוכר האם זה הרבה סוכר או שזה גיינר טוב
גיינר של חברת optimum nutrition
סוכר לא משמין, עודף קלורי מוגזם משמין, ולדעתי שם אתה נופלבדוק??
כי אני רוצה לעלות כמה שיותר נקי ואני כבר 5 חודשים במסה עליתי רק 5 קילו צריך לפחות עוד 4 קילו לעלות ועוד מעט צריך להכנס לחיטוב
למה נופל? הוא עולה בקצב של קילו בחודש, לא נראה עודף קלורי מוגזםסוכר לא משמין, עודף קלורי מוגזם משמין, ולדעתי שם אתה נופל
נופל בקטע של לא עושה נכוןלמה נופל? הוא עולה בקצב של קילו בחודש, לא נראה עודף קלורי מוגזם
לא פיספסת עליתי קילו כל חודשאופס 😅.
כנראה שפיספסתי את המספר 5 וחשבתי שהוא מדבר על חודשיים.
(תרחמו עליי, אני עייף מדי.)
קילו בחודש זה קצב בסדר. תמשיך ככה.
קצב יותר גבוה מזה מיותר.
פחות ממה שנהוג לחשוב.אין משמעות בריאותית לצריכת סוכר?
בלי קשר לזה שזה רק 7 גרם. בכללי.
כלומר, אם אני רוצה 'מסה מלוכלכת', ומכניס מספיק מכל מה שצריך, אין שום משמעות בריאותית להשלים עוד קלוריות עם הרבה סוכר?פחות ממה שנהוג לחשוב.
בעיקר עניין של חוסרים תזונתיים במצב שבו רוב התזונה מבוססת על סוכר.
יש נזק בריאותי עצום כשמדובר בהשמנה.כלומר, אם אני רוצה 'מסה מלוכלכת', ומכניס מספיק מכל מה שצריך, אין שום משמעות בריאותית להשלים עוד קלוריות עם הרבה סוכר?
אין משמעות בריאותית לצריכת סוכר?
בלי קשר לזה שזה רק 7 גרם. בכללי.
הצעות החוק האלה לא בעלות משמעות קלינית, הן פופוליזם בעיקרן, ובשאר יעילות יחסית לאוכלוסיה הכללית שלא דואגת למה שהיא אוכלת.בטח שיש משמעות בריאותית לסוכר. אני זוכר לפני כמה זמן רצו להציע חוק שעל כל מזון שמכיל סוכר שתופיע אזהרה, מסוג האזהרות שמופיעות על הסיגריות.
אבל זה לא משהו שה-7 גרם של הגיינר שלך ידגדג
הצעות החוק האלה לא בעלות משמעות קלינית, הן פופוליזם בעיקרן, ובשאר יעילות יחסית לאוכלוסיה הכללית שלא דואגת למה שהיא אוכלת.