הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה ביטוח יש לכם?

אני=]

משתמש משקיע
4,022
3,085
נק' מוניטין:
4,104
4,022
3,085
ספייס רשל"צ
ממש הרגע סיימתי שיחה עם נציג של חברת ביטוח שניסה לשכנע אותי לעשות ביטוח מחלות, למקרה ואחלה בסרטן / צהבת / דלקת קרום המוח, או אם ייכרת לי איבר, או יצמח איבר חדש אומשו כזה.
בגדול כבר יש לי ביטוח תאונות אישיות שאני משלמת עליו 80 שח לחודש. ת'אמת, עשיתי אותו בגלל שאני די פעילה ביומיום, (אופנייםלאחשמליים) ואני דיי שלומיאלית. (סוגשל כרתתי לעצמי שלושימית-זרת כשניסיתי לפרוס חציל במנדולינה. לאמדבריםעלזה. הזרת בסדר ב"ה.)
80 שח זה מלא בשבילי מאחר שאני סטודנטית. להוסיף על זה ביטוח נוסף בשווי 80 ש"ח (או אפילו 40) למקרה ויצמח לי ראש נוסף משורש כף היד, זה.... איך לומר.... דבילי.
או שלא?....
אוף.
אני שונאת אנשי מכירות. הם מסבנים לך את המוח.

אם אחיה עד גיל 80 בע"ה, יוצא שאשלם כ60,000 ש"ח על הביטוח שיש לי עכשיו. (בהנחה וזה בכלל תקף עד גיל 80, כי חברות ביטוח אלופות ב"השליכני לעת זקנה") אם אני מוסיפה לזה 40 ש"ח לחודש זה יוצא בערך 90,000, ב60 שנה.
אמא שלי אומרת שעדיף למלא לוטו, כי הסיכוי שתראה כסף לא כרוך בכך שתינזק גופנית....

בקיצור, אני רוצה להעלות כאן את השאלה, ההתלבטות, התסכול, האיבה כלפי אנשי המכירות וחברות הביטוח, ולשמוע את דעתכם 😃
מה אתם אומרים, שווה לעשות ביטוח? איזה ביטוחים יש לכם? האם זה נחשב לזרוק כסף לפח, או שהסכום קטן ביחס ל"ביטחון" שזה נותן לך?

לא יודע אם לקחת את זה בחשבון או לא אבל ביטוח לסרטן בד"כ עולה עם הגיל. כל שנה המחיר יהיה יותר יקר משנה לפני. מניח שזה ככה עם רוב הביטוחים

בתור סטודנט לא הייתי עושה שום ביטוח ולוקח את הריזיקה רק כי הייתי מסכן וכל שקל היה עוזר לי מאוד. לאחר מכן הייתי עושה ביטוח מקיף ולא מתפשר בנושא. לצערי הרפואה בישראל מבחינת זמינות אינה טובה (מבחינת איכות כן) וביטוח רפואי פרטי מביא לך את הזמינות הזו.

• פותח/ת השרשור
לא יודע אם לקחת את זה בחשבון או לא אבל ביטוח לסרטן בד"כ עולה על הגיל. כל שנה המחיר יהיה יותר יקר משנה לפני. מניח שזה ככה עם רוב הביטוחים

מה הכוונה?
סרטן היה אחד מהמחלות שכללות בביטוח הזה (ביקשתי ממנו שיקריא לי את כל הרשימה חחח...)

בתור סטודנט לא הייתי עושה שום ביטוח ולוקח את הריזיקה רק כי הייתי מסכן וכל שקל היה עוזר לי מאוד. לאחר מכן הייתי עושה ביטוח מקיף ולא מתפשר בנושא. לצערי הרפואה בישראל מבחינת זמינות אינה טובה (מבחינת איכות כן) וביטוח רפואי פרטי מביא לך את הזמינות הזו.
בעיקרון אני לא סופר-ענייה. יש לי קצת חסכונות ומלגות וכאלה, ואני די מחושבת בהוצאות שלי. אני יכולה להרשות לעצמי לעשות את הביטוח הזה, השאלה היא אם זה באמת כדאי. כי חברות ביטוח עושים את כל הכסף שלהם על להפחיד אנשים.
טוב שלא עושים ביטוח למקרה של פלישת חייזרים ואפוקליפסה, בחיי.

יש הבדל בין ביטוח בריאות לתאונות אישיות. 2 דברים שונים לחלוטין
את יכולה להקטין את סכום הפרמיה של הביטוח תאונות אישיות בכפוף להקטנת הפיצוי במקרה של תביעה.

• פותח/ת השרשור
יש הבדל בין ביטוח בריאות לתאונות אישיות. 2 דברים שונים לחלוטין
את יכולה להקטין את סכום הפרמיה של הביטוח תאונות אישיות בכפוף להקטנת הפיצוי במקרה של תביעה.

ברור. באיזשהו שלב אמרתי לו שאני מוכנה לעשות אם אני מקטינה את ביטוח התאונות ל40 ועושה את הבריאות 40. ואז בעצם אני מחלקת את הביטוח ל2 ונשארת עם אותו הסכום של סביבות 80 של לחודש.
מיותר לציין שהוא שיחק אותה מטומטם ולא מבין, למרות שהסברתי לו 3 פעמים כמו לילד קטן.

ברור. באיזשהו שלב אמרתי לו שאני מוכנה לעשות אם אני מקטינה את ביטוח התאונות ל40 ועושה את הבריאות 40. ואז בעצם אני מחלקת את הביטוח ל2 ונשארת עם אותו הסכום של סביבות 80 של לחודש.
מיותר לציין שהוא שיחק אותה מטומטם ולא מבין, למרות שהסברתי לו 3 פעמים כמו לילד קטן.

בתור אחד שבא מהתחום - שניהם ביטוחים חשובים, במקרה שלך שאת סטודנטית ואת מודעת לשלומיאליות שלך אז הייתי משאיר את זה, כי יש לך שם גם אובדן כושר עבודה ופיצוים וכו וכו.

עם הביטוח בריאות את יכולה לחכות שנה שנתיים עד שתסיימי את הלימודים ותהיה לך הכנסה גבוהה, אבל ללא ספק ביטוח בריאות במיוחד במדינה שלנו זה חשוב מאוד, זה מכסה לך מחלות קשות, הטסות, השתלות וכו וכו (שלא נדע)

אם את רוצה תבקשי את הפוליסה של הביטוח תאונות אישיות שלך ותשלחי אליי למייל ואני אראה אם אני יכול להוזיל לך את הפרמיה בחברת ביטוח אחרת.

יואו רק עכשיו אני מבינה איזה מסכנה אני,איזה ביטוח ואיזה נעליים???
אני באתי מבית מרוקאי, אמא שלי נתנה לי ללכת יחפה כל העיר בטענה שזה מחזק את המערכת חיסונית וזרקה עליי נעליים מעץ שאצרף תמונה בדיוק עכשיו:
FCFB3813-1D41-491B-AA9C-A623849FE42C.jpeg
שאין לי מושג מאיפה זה הגיע,זה כנראה מוענק דורי דורות קדימה כדי לחזק לי את היצר של ההגנה העצמית ולהתרגל למקרה שיחטפו אותי לשבי ואצטרך לעבור עינויים:lol:

• פותח/ת השרשור
יואו רק עכשיו אני מבינה איזה מסכנה אני,איזה ביטוח ואיזה נעליים???
אני באתי מבית מרוקאי, אמא שלי נתנה לי ללכת יחפה כל העיר בטענה שזה מחזק את המערכת חיסונית וזרקה עליי נעליים מעץ שאצרף תמונה בדיוק עכשיו:
צפה בקובץ המצורף 52849
שאין לי מושג מאיפה זה הגיע,זה כנראה מוענק דורי דורות קדימה כדי לחזק לי את היצר של ההגנה העצמית ולהתרגל למקרה שיחטפו אותי לשבי ואצטרך לעבור עינויים:lol:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמאאאא איזה הורסתתתת
נראלי זה כפכף הולנדי חחח

מה הכוונה?
סרטן היה אחד מהמחלות שכללות בביטוח הזה (ביקשתי ממנו שיקריא לי את כל הרשימה חחח...)
לא לזה התכוונתי
התכוונתי שהיום את בת 23 עולה לך X בחודש, בגיל 24 יעלה x+משהו בחודש וכל שנה הסכום החודשי של הביטוח יעלה בגלל הגיל שלך.

אני מן הסתם לא יודע מה תנאי הביטוח שלך אבל ככה זה אצלי וככה עושים בדכ

הרעיון הוא שהסיכוי שלך לחלות בגיל מבוגר גבוה יותר מבחינתם אז הביטוח יקר יותר בהתאם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית