הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חמודות עדינות

• פותח/ת השרשור שים
  • פורסם בתאריך
משיכה זה בכלל עניין של רמות הורמונליות מעבר לאופי ויופי..
תלוי איזו משיכה... יש גם משיכה שמגיעה לקנה מידה מטאפיזי, אבל משום מה בתרבות של המאה ה-21 אין הרבה אזכורים לזה... עד כדי כך שאני חושש שאם אני אנסה להסביר אף אחד לא יבין על מה אני מדבר (הסיכויים הם שאיבדתי את רוב הקוראים במילה "מטאפיזי").

אתה מדכא את הרווקים 😆
למה מדכא?
חחחחחח נותן להם רוח גבית אם בכלל חחח
תלוי איזו משיכה... יש גם משיכה שמגיעה לקנה מידה מטאפיזי, אבל משום מה בתרבות של המאה ה-21 אין הרבה אזכורים לזה... עד כדי כך שאני חושש שאם אני אנסה להסביר אף אחד לא יבין על מה אני מדבר (הסיכויים הם שאיבדתי את רוב הקוראים במילה "מטאפיזי").
סקרנת אותי עם המטאפיזי למרות שלא הבנתי מה זה אומר
יאללה שוט, תסביר, ננסה להחזיק ראש אח יקר

אני חושבת שאחרי החתונה והילדים יש פשוט סוג שונה של אהבה, שהיא לא האהבה הרומנטית מלאת התשוקה והפרפרים שיש בהתחלה, אלא אהבה של נתינה, עזרה הדדית ושותפות. בן/בת הזוג הופכ/ת להיות החבר/ה הכי טוב/ה, שנמצא שם לא משנה מה...
ברור שהשגרה שוחקת, והיומיום הופך להרגל, אבל חברות זה משהו שצריך לתחזק, וצריך לוותר/לתת אחד לשני ולא להיות ראש בקיר.
ברגע שכל אחד מהצדדים חושב על עצמו - הזוגיות תראה פח. ברגע שכל אחד ישוב על טובת השני הזוגיות תפרח. זה דורש תקשורת טובה, מילולית ומעשית,אחרת הכל מתפרק...
חחחח הרגע שמתי לב שיצא לי חרוז חחחח

אני חושבת שאחרי החתונה והילדים יש פשוט סוג שונה של אהבה, שהיא לא האהבה הרומנטית מלאת התשוקה והפרפרים שיש בהתחלה, אלא אהבה של נתינה, עזרה הדדית ושותפות. בן/בת הזוג הופכ/ת להיות החבר/ה הכי טוב/ה, שנמצא שם לא משנה מה...
ברור שהשגרה שוחקת, והיומיום הופך להרגל, אבל חברות זה משהו שצריך לתחזק, וצריך לוותר/לתת אחד לשני ולא להיות ראש בקיר.
ברגע שכל אחד מהצדדים חושב על עצמו - הזוגיות תראה פח. ברגע שכל אחד ישוב על טובת השני הזוגיות תפרח. זה דורש תקשורת טובה, מילולית ומעשית,אחרת הכל מתפרק...
חחחח הרגע שמתי לב שיצא לי חרוז חחחח

מה קורה גברת?

יש גם משיכה מפולי, מה זה קשור 😣

למה מדכא?
חחחחחח נותן להם רוח גבית אם בכלל חחח

סקרנת אותי עם המטאפיזי למרות שלא הבנתי מה זה אומר
יאללה שוט, תסביר, ננסה להחזיק ראש אח יקר
נתחיל עם ההסבר הפשטני של "הורמונים"...

למה לבחור מסוים יש תגובה כימית (נקרא לזה ככה בינתיים, הורמונים הם כימיקלים שהגוף מייצר הלא כן?) מטורפת עם מישהי אחת אבל לא עם מאות או אלפים (אני לא יודע מה המספר האמיתי כאן) אחרות? המראה שלה, הדיבור שלה, הקול שלה, שפת הגוף שלה, נושאי השיחה איתה...

שילוב מסוים של גנים (ונסיבות חיים, אבל נגיע לזה אחר כך)? מניין מגיעים הגנים? עוברים בתורשה מאז היווצרות החיים על פני כדור הארץ (?), ומניין זה הגיע? חוקי הפיזיקה? המפץ הגדול? תחילת הזמן? סיבת הסיבות?

ואם קרה שאותו בחור בהדרגה מגלה עליה עוד ועוד דברים עד שזה נראה כאילו החיים שלו ושלה הם השתקפויות מנוגדות כמו היין והיאנג? איך דבר כזה קורה? ומאיפה זה בא?

ולצורך הגדרה, מטאפיזיקה זה "תחום" שעוסק בנושא הקיום עצמו.

מה קורה גברת?

יש גם משיכה מפולי, מה זה קשור 😣

אתה שואל אותי מה הקשר למשיכה בפולי? אני לא יודע. אני הגבתי לתיאור הפשטני ש-"מעבר לאופי ויופי" זה עניין של רמות הורמונליות.

לא הבנתי את זה ככה, הבנתי שמשום מה השוות את מידת הרלוונטיות של התגובה שלי למה שנאמר למידת הרלוונטיות של משיכה בפולי לנושא, אז הגבתי בהתאם.

הכל בסדר, הבנת נכון, בסה"כ הבאת דוגמה שהיא טיפ-טיפונת קיצונית לנושא... לא ידעתי שמטאפיזיקה זה נושא כזה רגיש 🙄

נתחיל עם ההסבר הפשטני של "הורמונים"...

למה לבחור מסוים יש תגובה כימית (נקרא לזה ככה בינתיים, הורמונים הם כימיקלים שהגוף מייצר הלא כן?) מטורפת עם מישהי אחת אבל לא עם מאות או אלפים (אני לא יודע מה המספר האמיתי כאן) אחרות? המראה שלה, הדיבור שלה, הקול שלה, שפת הגוף שלה, נושאי השיחה איתה...

שילוב מסוים של גנים (ונסיבות חיים, אבל נגיע לזה אחר כך)? מניין מגיעים הגנים? עוברים בתורשה מאז היווצרות החיים על פני כדור הארץ (?), ומניין זה הגיע? חוקי הפיזיקה? המפץ הגדול? תחילת הזמן? סיבת הסיבות?

ואם קרה שאותו בחור בהדרגה מגלה עליה עוד ועוד דברים עד שזה נראה כאילו החיים שלו ושלה הם השתקפויות מנוגדות כמו היין והיאנג? איך דבר כזה קורה? ומאיפה זה בא?

ולצורך הגדרה, מטאפיזיקה זה "תחום" שעוסק בנושא הקיום עצמו.

אתה שואל אותי מה הקשר למשיכה בפולי? אני לא יודע. אני הגבתי לתיאור הפשטני ש-"מעבר לאופי ויופי" זה עניין של רמות הורמונליות.
מאוד מעניינת הבחירה שלך לקרוא לזה משיכה מטאפיזית.. 🙄

אהבה רומנטית זה שקר .
זה נגמר מהר
וגם אם לא אנחנו יצורים מינים ולשכב עם אותו בנאדם במשך שנים זה כמו להחתים כרטיס בעבודה .
מהיום שויתרתי על זוגיות וילדים אני הרבה יותר מאושר.

(מה שאני שמעתי הוא משהו כזה: "כל בחורה תנצל כל גבר שהיא יוצאת איתו והוא לא בוודאות גבר חייה, כי אם זה לא גבר חייה אז היא תשים עליו *** ולמה לא לנצל. וגם אני אם הייתי בחורה הייתי מתנהג ככה").
וואלה יפה יחסית לשיכורה .. תיקון קטן אבל הכל בוול הבנת נכון .
תיקון קטן לא רציתי להגיד את זה ככה וגם לא אמרתי - כל בחורה תנצל כל גבר שהיא יוצאת איתו והוא לא בוודאות גבר חייה,
הפוך - בחורות ב'גילאים פחות לחוצים' יוצאות נהנות בוודאות עם גבר לא חייהם ומתנהגות בואי נגיד בלי השורש נ.צ.ל , מתנהגות לא כמו אהבת חייהם (תיכון צבא ומעלה..) . אז אני אמרתי לך וזאת כבר דעה אישית שתוכלי להתנהג כמו רוב האנושות ו"לנצל" את המצב הזה בעולמנו . (יכולה גם לא) .
צביעות בעולמנו זה מעלה . או שתלמדי להיות צבועה או שתפסידי רווחים מהחברה שאת חייה בה .
מה שכן את צודקת - שאני כתבתי מעל ה90% שחיים ככה . את תיקנת שיש במודע ולא במודע .
אז עדיין ה90% מהחברה כזאת מתוכם יש מודע ולא מודע, ואני מודה שהרוב חיים ככה לא במודע , כי זה מה שהם רואים מסביבם וחושבים/ות שזה המצב וככה זה צריך להיות . מי שמצליח לראות את האמת ולהיות צבוע מנצל את החברה הזאת . מי שלא מצליח להצבע נשאר בפחות 10% שמחכים או אפילו מצליחים להגיע לאהבת אמת שלהם 😘 . בלי לנהות מכל הדרך לשם . 🤩

הכל בסדר, הבנת נכון, בסה"כ הבאת דוגמה שהיא טיפ-טיפונת קיצונית לנושא... לא ידעתי שמטאפיזיקה זה נושא כזה רגיש 🙄
אם לוקחים בחשבון שזה התחיל בתור אשכול על נשים עם יותר טסט' ממני אז יש מצב. הכל אצלי נושא רגיש כשאני ממורמר. אבל לי דווקא נראה היה שהתחיל לרחף כאן הנושא של "שחיקה מוסרית" באינטרקציה בין המינים אז ניסיתי להפנות את תשומת הלב אל המגמה הכללית שהתופעה הזאת היא חלק ממנה (על פי תפיסתי).

מאוד מעניינת הבחירה שלך לקרוא לזה משיכה מטאפיזית.. 🙄

לא רואה איפה השתמשתי במונח הזה. הסיטואציה הזאת מזכירה לי איזה משפט... אני אתאפק, כמו שכנראה הייתי צריך להתאפק מלכתחילה (אולי גם האינטואיציה דיברה ולא שמעתי).

לא רואה איפה השתמשתי במונח הזה. הסיטואציה הזאת מזכירה לי איזה משפט... אני אתאפק, כמו שכנראה הייתי צריך להתאפק מלכתחילה (אולי גם האינטואיציה דיברה ולא שמעתי).
חח.. צודק.
נראלי זה אות לפרוש.

אניווי היה מעניין לקרוא

את יכולה להיות כזו ,
וכל אחת כזו וגם אני אם הייתי בחורה הייתי כזו , עם בן אדם שאת שמה עליו _ _ _ , ככה עושים , לא על מישהו שאוהבים , על מישהו שיודעים שהוא כאן רק לניצול, כל אחת עושה את זה עד לגבר חייה , אם בכלל היא פוגשת את גבר חייה .
לא מסכים. האקסית שלי הייתה הרבה דברים רעים, אבל היא לא שמה עלי זין ולא ניצלה אותי. היא גדלה עם אורח חיים בזבזני ולא גרה אף פעם לבד, בגלל זה לא יכלה לצמצם הוצאות שפתאום צריך לשלם שכ״ד וחשבונות. זה לא היה מרוע.

בחורות רוצות לנצל ושאין מה לנצל אז לחפש משהו או מישהו אחר לנצל
וזה כדי שלא יצטרכו להתמודד עם רגשות
אח יקר אתה חי באשליה קשה. ממליץ לך להפסיק ולהכליל על בחורות, כמו שלא כל הגברים מחפשים רק לזיין כוסיות ולזרוק. אין ספק שכסף והצלחה עוזרת עם בחורות, אבל זה בעיקר כי זה מקרין בטחון ויציבות בחיים. אני לצערי רחוק מלהיות מסודר ובשנים האחרונות מדשדש בפן הכלכלי בלשון המעטה, ועדיין לא הרגשתי שזה פגע לי בסיכויים עם בחורות.

אבל היא לא שמה עלי זין ולא ניצלה אותי. היא גדלה עם אורח חיים בזבזני
נו .. אז מה יש לא להסכים איתי האקסית שלך אהבה אותך אהבת אמת והיא חייה ברמה גבוה .. מה זה סותר את כל מה שאמרתי ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית