הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון לבקשת המשקולנים HB סקוואט 215

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
אתה זקוק למשקפיים ולנוזל חיטוי לשוני
משקפיים כבר יש. ואתה צודק, אני ועידן באמת הרבה יותר מדי נחמדים אחד לשני תמיד, בכל הודעה שלנו אנחנו מתקשים להסתיר את העובדה שאנחנו חברים טובים אבל אני אקח את זה לתשומת לבי.

לגבי הסקוואט אני לא מבין מה לא מלא בו. אולי אתה רוצה להעביר קו???????

יש לך סימוכין לזה???????????????
בוודאי, הרי אם יש דבר שלמדתי מכל החננ1ת בפ1ר1ם זה להוכיח כל טענה!
הרי לך, חנבץ מנוול שכמ1תך:

10epp5f.jpg

עודד - אתה או באמת עיוור, או באמת טיפש, או שניהם. הסקוואט הישן של ה180 לא מלא בשום חזרה, ואם תסתכל על החדשים עם 190-200 ומעלה תראה את ההבדל. אני ועידן חברים ובניגוד אליך אני לא מפחד לומר למישהו מה שאני חושב.

הסקוואטים שלי תמיד מלאים, שום דבר לא השתנה.
קורן זה שאתה חושב משהוא לא הופך אותו לנכון.

הסרטון ההוא לא מלא, תשווה ביניהם ותראה את ההבדל. כנראה אנשים שוכחים מה ההגדרה לסקוואט מלא כשיש הרבה פלטות על המוט.

אתה צריך שהקו בין הברך לאגן מלמעלה (איפה שהקוואדריספס) יהיה באלכסון כלפי מטה (מהברך לכיוון האגן), ולא כלפי מעלה כמו בסירטון הישן.
בכל אופן בכל הסירטונים עם 190+ הסקוואטים מלאים ולכן זה לא משנה מה היה. רק שעודד לא יודע מה הוא מצטט.

קורן אתה משליך את חרדת העומק שלך על אנשים אחרים. זה בסדר לא לשבור מקביל פעם אחת, לא צריכה להיות לך טראומה.

הסרטון ההוא לא מלא, תשווה ביניהם ותראה את ההבדל. כנראה אנשים שוכחים מה ההגדרה לסקוואט מלא כשיש הרבה פלטות על המוט.

אתה צריך שהקו בין הברך לאגן מלמעלה (איפה שהקוואדריספס) יהיה באלכסון כלפי מטה (מהברך לכיוון האגן), ולא כלפי מעלה כמו בסירטון הישן.
בכל אופן בכל הסירטונים עם 190+ הסקוואטים מלאים ולכן זה לא משנה מה היה. רק שעודד לא יודע מה הוא מצטט.

ה180 מלא בדיוק כמו כל האחרים, הזווית צילום שונה, גם לדעתי יש סקוואטים שבגלל הזווית אי אפשר לקבוע.

אבל זה לא משנה, ככל שמזיינים תשכל על הסווקאט שלי הוא רק גדל.
אני הולך להתקדם לינארית ל240 אז כולם יכולים להזדיין מראש.

ה180 מלא בדיוק כמו כל האחרים, הזווית צילום שונה, גם לדעתי יש סקוואטים שבגלל הזווית אי אפשר לקבוע.

אבל זה לא משנה, ככל שמזיינים תשכל על הסווקאט שלי הוא רק גדל.
אני הולך להתקדם לינארית ל240 אז כולם יכולים להזדיין מראש.
260, אנחנו סופרים רק פלטות וPRים.

oau5uv.gif

LOL LOL LOL LOL LOL

יפה, אני לא יודע להוריד סירטונים ולהפוך אותם, ואני לא מאמין שעשית את זה, אבל זאת בדיוק הייתה הטענה שלי.
עדיין לא רואים את ההבדל ביניהם?

בכל מקרה עידן עוד יתן לכל הליצני HB בראש, רק תזכרו לחייך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית