הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טעמי לוואי בלתי נסבלים באבקות חלבון של MP

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
אני כבר מתחיל להרים ידיים עם החברה, טעמתי מעל למחצית מהטעמים של whey שלהם
ולאחוז מאוד גדול יש טעם לוואי של ממתיקים וכמו חומרי טעם זולים.

מישהו נתקע בטעמים ללא הטעם לוואי הנורא שלהם?
איך הLatte? וטעמי הNatural?
או אפילו אם מכירים חברות אחרות בטווחי מחירים דומים, אני כבר אבוד 🍽️🥹🏳️🏳️

פשוט קונים ללא טעם. מוסיפים בננה תות תמרים פירות יער ומה שבא לך ומה שהתקציב מאפשר. יוצא לך גרושים וטעים
לסבר את האוזן: 20 גרם חלבון שלהם יוצא 1.40 שקל. בננה וקצת תותים ומה שלא יהיה ואתה גג ב 4 שקלים עם שייק שבא לך עוד

קבצים מצורפים

• IMG-20191229-WA0022.jpeg
    IMG-20191229-WA0022.jpeg
    KB 125.6 · צפיות: 67
טעמתי natural בננה ותות ושניהם היו סבבה לי אבל הרגישו קצת טעמי לוואי, עכשיו אני עם קרם תות וזה ממש נחמד ואני לא מרגיש טעמי לוואי.
רק אציין שאני אדם חסר סטנדרטים ואין לי בעיה אפילו לסיים שק חלבון בטעם של זבל, אין לי שום רגישות לטעמי לוואי אז מה שעובר אצלי חלק לא בטוח שיעבור גם אצלך כך שאולי לא כדאי לך להתבסס על שום דבר חוץ ממבחן הטעימה, קנה סאמפלים של כמה טעמים מעניינים ותבחר מה שהכי טוב לך או שבאמת תעשה מה שאליה המליץ לך, שוקל לעשות את זה גם כשיסתיים לי השק.

• פותח/ת השרשור
טעמתי natural בננה ותות ושניהם היו סבבה לי אבל הרגישו קצת טעמי לוואי, עכשיו אני עם קרם תות וזה ממש נחמד ואני לא מרגיש טעמי לוואי.
רק אציין שאני אדם חסר סטנדרטים ואין לי בעיה אפילו לסיים שק חלבון בטעם של זבל, אין לי שום רגישות לטעמי לוואי אז מה שעובר אצלי חלק לא בטוח שיעבור גם אצלך כך שאולי לא כדאי לך להתבסס על שום דבר חוץ ממבחן הטעימה, קנה סאמפלים של כמה טעמים מעניינים ותבחר מה שהכי טוב לך או שבאמת תעשה מה שאליה המליץ לך, שוקל לעשות את זה גם כשיסתיים לי השק.

עשיתי כבר את מה שכתבתם האמת, הללא טעם שלהם גם עם טעם חזק של מי גבינה ככה שזה אופציה נחמדה אבל אני מוגבל מאוד בזמן ורוצה לזרוק אבקה מוכנה לבקבוק ולצאת לסידורים..

סמפלים קניתי מהם המון, ורוב הטעמים שלהם הם טעמים עם ממתיקים מאוד חזקים שאי אפשר להישען עליהם לאורך זמן, הטעמים שרשמתי לא טעמתי ומעניין אותי אם גם נמצאים באותה הנקודה.
תודה אבל מעריך מאוד את התגובות

טעמים שאני חוזר אליהם הם וניל, כרמל מלוח, וקפה כרמל.
הם היחידים שאני נהנה מהם ללא טעמי לוואי, בלי יותר מדי קצף וערבוב קל.

• פותח/ת השרשור

קפה כרמל לא מתוק מידי?
וכרמל מלוח מרגיש שהוא לא נמאס מהר לאורך זמן בגלל המתיקות?

אני כבר מתחיל להרים ידיים עם החברה, טעמתי מעל למחצית מהטעמים של whey שלהם
ולאחוז מאוד גדול יש טעם לוואי של ממתיקים וכמו חומרי טעם זולים.

מישהו נתקע בטעמים ללא הטעם לוואי הנורא שלהם?
איך הLatte? וטעמי הNatural?
או אפילו אם מכירים חברות אחרות בטווחי מחירים דומים, אני כבר אבוד 🍽️🥹🏳️🏳️

מסכים איתך, גם אני בזמן האחרון התחלתי להרגיש טעם לוואי אצלם. במיוחד בטעמי השוקולד שלהם (היה לי שוקולד רגיל ושוקוקלד קוקוס).
לפי דעתי המוקה, הבננה והקרמל מלוח טובים.

איך הוניל שלהם לפי דעתך? הטעם מורגש טוב או שהוא חלש יחסית? מזכיר קצת גלידה/מילקשייק וניל?
לפי דעתי וניל הוא תמיד הימור באבקות חלבון ומיי פרוטאין ידועים בטעמים הבינוניים שלהם אז תמיד היססתי להזמין את הוניל שלהם.

האם יש להם טעם שאין לו קצף לעזאזל?
הללא טעם דוחה ברמות,הנטורל בננה בהתחלה היה סבבה בשבילי. אבל שתיתי אותו בחיטוב,עכשיו שאני במסה ובלוטות הטעם שלי חזרו, אני לא נוגעת בזה. תאכלס אני שותה בשביל הכיף. אני מקבלת 200 גרם חלבון נטו מהאוכל

תנסה את Combat Protein Powder, הסדרה הזאת הרבה יותר מוצלחת מה-Whey מבחינת טעם.

קוטג׳, טונה, ביצים, גבינה לבנה, גבינה צהובה, חזה עוף מעדן חלבון/משקה חלבון. לא חסר אופציות
בדיוק המקורות שלי ועדיין קשה לי לגרד את ה190 גרם ביום.
אני בחיטוב על 1,700 קלוריות ומנסה להכניס 190-200 גרם חלבון אבל הבעיה שהרבה מהמקורות כמו ביצים, מוצרי חלב ודגים מסוימים מגיעים עם הרבה שומן שתופס הרבה קלוריות בתפריט אז אני קצת מתקשה בקטע הזה.

אני בחיטוב על 1,700 קלוריות ומנסה להכניס 190-200 גרם חלבון אבל הבעיה שהרבה מהמקורות כמו ביצים, מוצרי חלב ודגים מסוימים מגיעים עם הרבה שומן שתופס הרבה קלוריות בתפריט אז אני קצת מתקשה בקטע הזה.

טכנית אני צריכה 80 גרם חלבון כפול 1.6
אני צורכת 4 גרם לכל קילו, ש3 גרם מהם הם חלבון מלא.
אז טכנית יש לי גם תוספת של חלבון משקדים,לחם וקצת משאר הפחמימות...ואני צורכת 2400

אם שומן זו הבעיה:
בחזה עוף אין לך שומן.
טונה במים כנ"ל.
דג - תעדיף אמנון מאשר סלמון. (סתם דוגמה)
יש מעדני פרו שהם 0 אחוז שומן, ובכלל מעדנים של 0 אחוז
יש חלקים מסוימים בבשר שהם לא שומניים בכלל, אם מעניין אותך אז אפרט.
זה מה שעולה לי לראש בשלוף לבינתיים...

אם שומן זו הבעיה:
בחזה עוף אין לך שומן.
טונה במים כנ"ל.
דג - תעדיף אמנון מאשר סלמון. (סתם דוגמה)
יש מעדני פרו שהם 0 אחוז שומן, ובכלל מעדנים של 0 אחוז
יש חלקים מסוימים בבשר שהם לא שומניים בכלל, אם מעניין אותך אז אפרט.
זה מה שעולה לי לראש בשלוף לבינתיים...
בדיוק כמו אצלי. ואני מוסיפה ״פרטני״ ולפי הצורך שלי את השומן. נניח במעדן מוסיפה חמאת בוטנים ואגוזים וכו

בחזה עוף אין לך שומן.
טונה במים כנ"ל.
תודה רבה על הטיפ.
האמת שבזמן האחרון העליתי את הכמות של החזה עוף והחלפתי את הטונה בשמן לטונה במים בשביל להכניס יותר חלבון בפחות קלוריות.
דג - תעדיף אמנון מאשר סלמון
לגמרי, סבתא שלי בדיוק הכינה סלמון אז בימים האחרונים הייתי צריך ממש לקצץ בפחמימה כדי להכניס מספיק סלמון לתפריט בשביל החלבון. 200 ג' סלמון 440 קלוריות (לפי פיטנס פאל).
יש מעדני פרו שהם 0 אחוז שומן
כן זה אחלה פתרון, ב130 קלוריות אני מכניס 20 ג' חלבון וזה ממש טעים. רק שזה קצת יקר, גם אחרי מבצע יוצא 5 שקלים למעדן.
אם מעניין אותך אז אפרט
אשמח לשמוע על אילו חלקים אתה ממליץ.

תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית