הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התמחות בתזונה \ תזונת ספורט וכול

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
מהם התנאים להתקבל ללימודים כאלה בשביל להתמחות ברמה גבוהה, בארץ? האם הם גבוהים? ואיך התחום בכללי?

אין דבר כזה תזונת ספורט בארץ. והתזונה בארץ נחשבת לשכונה.

אני גם חושב על הכיוון הזה.
באוניברסיטה ברחובות התנאי קבלה הם 92- ממוצע בגרויות ו620 אם אני לא טועה פסיכומטרי.

זה תואר בתזונה קלינית, 3 וחצי שנים ושנה סטאז, יש עבודה בתחום, והוא רק הולך ומתפתח לפי מה שאני בדקתי.

כדי להיות תזונאי ספורט נדרש להיות תזונאי קליני + שנה של לימודים לתזונאי ספורט

זה לא מחייב, ככל שהממוצע בגרויות יותר קטן סה"כ הפסיכומטרי נדרש להיות יותר גבוה.
לדוגמה אם תוציא 700 בפסיכומטרי הממוצע בגרויות יכול לרדת מ 92 (שזה כולל בונוסים ד"א, 5 יחידות מקבלים 25 נק' בונוס ו4 יחידות מקבלים 12.5 נק' בונוס בתנאי שהציון מעל 70~) למשהו כמו 80-85.

• פותח/ת השרשור
למעשה אני לא יודע עד כמה הציום בגרות שלי יהיה...כרגע יש לי 80 לשון + היסטוריה, אנגלית הולך להיות בין ה 90~
כמו כן גל פסיכולוגיה וכלכלה אמורים לנוע בין ה 80-90
הבעיות עכשיו הם אזרחות ספרוצ ותנך, שסה"כ הם קלים, אבל אני צריך להשלים המוןןן חומר במספר ימים קטן מאוד, ועוד לבד >< נראה מה יהיה, אני בכל זאת רוצה ללכת למשהו בסגנון הזה...התחום רק הולך ומתפתח

לפי המחשבון של העברית עם 700 פסיכומטרי צריך לפחות ממוצע בגרויות 10.1 כדי להיכנס רק להמתנה.

לא קשה להתקבל לזה אם זה מה שאתה שואל

זה לא המוסד. תסתכל מה התנאי קבלה- זה לא בשמיים לאנשים אינטליגנטיים

• פותח/ת השרשור
התחום רק הולך ומשגשג לפי איך שזה נראה...שווה לשים עין על זה

עליה מבחינת תעסוקה אתה מתכוון.
אני מדבר על הידע. תעסוקה גם יש באבטחה

עליה מבחינת תעסוקה אתה מתכוון.
אני מדבר על הידע. תעסוקה גם יש באבטחה

אנחנו מדברים על תעסוקה שהולכת וגודלת בתחום התזונה, בקשר לידע דווקא אנשים מתחילים טיפה להראות יותר ידע ממה שהיה בעבר(לפחות ממה שאני זוכר), ויודעים להתאים תפריטים לספורטאים בצורה הרבהיותר טובה משבעבר(כמובן עדיין יותר מ2 גרם חלבון פר קילו זה יפגע בכליות-אבל בכל זאת יש התקדמות), אולי זה רק התזונאית במקום העבודה שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית