הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גרמניה זקנה

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך
יש לך קיה סורנטו, יונדאי סנטה פה, ניסאן אקס טרייל

אלו אופציות טובות

• פותח/ת השרשור
יש לך קיה סורנטו, יונדאי סנטה פה, ניסאן אקס טרייל

אלו אופציות טובות
זה בדיוק מה שאמר לי מנהל המכירות באוטודיל.

איך שהגעתי ראיתי את האאודי 2012
מנוע 3.0 דיזל 145 אלף₪!!! 85,000קמ
ואוו ואוו
זה לא גיפ,זה מיני נגמש,רק לאבזר בתת מקלעים וזהו
•טרם גיבשתי החלטתה לרכוש

כמו שאמרו, עלויות אחזקה יכולות להיות אסון
זה רכב יוקרה שעלה איזה חצי מיליון בתור חדש.
סתם ברמה של הקטע תשאל כמה עולה להחליף ברקסים, טיימינג, טיפול גדול.זה ייתן לך פרספקטיבה התחלתית

• פותח/ת השרשור
יקר יקר מאוד,אתה בהחלט צודק.
לקנות אפשר
האחזקה מתישה אותך

אגב מישו ראה מקרוב את ה e tron
מבחוץ ומבפנים.
נשבע שלשבת בפנים יותר טוב מ**** עם בחורה

שתצטרך להחליף חיישנים/צמות חשמל תבין למה לא קונים האודי/מרצדס וחברתיה למי שלא יושב טוב+מוכן לזרוק כסף והרבה.

אבא של אח שלי נהג מונית והביא מרצדס חדשה...הלך מסרק הגה עולה 20אלף(ולא רק מסרק,עוד כמה דברים שקשורים להיגוי אבל שתבין מה הסדר גודל במקרה ובעיות הרכב היה באחריות למזלו)
תחשוב עכשיו אתה קונה את הקיו 7,הלך הנועל מרכזי של הדלתות...תגיד ביי ל3 אלף.
חיישן חרטא כלשהו?אותו סרט.

חבר שלי קנה האודי a4 2010 והלך לו צמת חשמל וכמה חרטות וירדו לטמיון 5 אלף. ולא מזמן מכר כי נמאס לו מהביטוח וגם לא רצו לבטח אותו בכלל.
הוא הביא מאזדה 3 שנת 2011 ומאושר עכשיו...

לקנות רכב גם ב200 אלף זה לא כזה בעיה,הבעיה זה לתחזק אותם,ואתה לא תשלח קיו7 לאיזה מוסך חרטא.
אם אתה לא מוכן נפשית/כלכלית לתקלות שיעלו גם עשרייה עם איזה 2 פאדיחות אין לך מה לחפש באודי שהיא לא a1...

אם אכפת לך מהכסף שלך,תשאר עם הספורטאג.
אם אתה רוצה פוזה לך לכיוון אינפיטי/לקסוס...יותר אמין והרבה יותר שפיות לאחזקה וטיפולים.

אה ודבר אחרון,אני חייל ועובד בתחנת דלק...יודע כמה במוו והאודי אני רואה שממלאים כל יום ב30 שקל כל יום
ושאומרים לי לנסות לפתוח להם באשראי העסקה מבוטלת..
זה לא עושה פוזה,זה עלוב.

אני באמת מתעסק בעולם הרכב..האודי/במוו/מרצדס קונים חדש ל5 שנים ומוכרים.
זה לא רכבים שכדאי להתחיל לתקן את הבלאי שלהם.

שתצטרך להחליף חיישנים/צמות חשמל תבין למה לא קונים האודי/מרצדס וחברתיה למי שלא יושב טוב+מוכן לזרוק כסף והרבה.

אבא של אח שלי נהג מונית והביא מרצדס חדשה...הלך מסרק הגה עולה 20אלף(ולא רק מסרק,עוד כמה דברים שקשורים להיגוי אבל שתבין מה הסדר גודל במקרה ובעיות הרכב היה באחריות למזלו)
תחשוב עכשיו אתה קונה את הקיו 7,הלך הנועל מרכזי של הדלתות...תגיד ביי ל3 אלף.
חיישן חרטא כלשהו?אותו סרט.

חבר שלי קנה האודי a4 2010 והלך לו צמת חשמל וכמה חרטות וירדו לטמיון 5 אלף. ולא מזמן מכר כי נמאס לו מהביטוח וגם לא רצו לבטח אותו בכלל.
הוא הביא מאזדה 3 שנת 2011 ומאושר עכשיו...

לקנות רכב גם ב200 אלף זה לא כזה בעיה,הבעיה זה לתחזק אותם,ואתה לא תשלח קיו7 לאיזה מוסך חרטא.
אם אתה לא מוכן נפשית/כלכלית לתקלות שיעלו גם עשרייה עם איזה 2 פאדיחות אין לך מה לחפש באודי שהיא לא a1...

אם אכפת לך מהכסף שלך,תשאר עם הספורטאג.
אם אתה רוצה פוזה לך לכיוון אינפיטי/לקסוס...יותר אמין והרבה יותר שפיות לאחזקה וטיפולים.

אה ודבר אחרון,אני חייל ועובד בתחנת דלק...יודע כמה במוו והאודי אני רואה שממלאים כל יום ב30 שקל כל יום
ושאומרים לי לנסות לפתוח להם באשראי העסקה מבוטלת..
זה לא עושה פוזה,זה עלוב.

אני באמת מתעסק בעולם הרכב..האודי/במוו/מרצדס קונים חדש ל5 שנים ומוכרים.
זה לא רכבים שכדאי להתחיל לתקן את הבלאי שלהם.
לגזור ולשמור, תגובה חזקה

• פותח/ת השרשור
תגובה לפנתאון!
הצלחת להזיז את הראש בלטה שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית