הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל מי שסובל מסימני מתיחה

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
חפרתי פה ברמות אבל זה משהו שאני חייבת לשתף.
ירדתי 32 קילו ירידה דרסטית בטירוף ללא ספורט בכלל משמע שילוב מנצח לסימני מתיחה בגוף. שהצטברו בעיקר בבטן התחתונה וביריכיים. תקופה ארוכה שאני מורחת את שני הקרמים האלה -
DBC88B19-16D2-431C-83D2-F2022BF73B26.png 3F11478A-23AE-4036-AF48-CB5F8779FE2E.png
ואני חייבת לומר שהסימנים כמעט לא בולטים בכלל. והם היו לבנים ובולטים לחלוטין.
אין לי מושג איך ולמה אבל זה עוזר.
גם בתקופת המסה כרגע שעליתי 9 קילו מרחתי ואין סימנים שהופיעו פתאום

• פותח/ת השרשור
תוך כמה זמן זה משפיע וצריך לקנות את שניהם?
אני חושבת שאחרי שבועיים של התמדה כבר ראיתי תוצאות...את זה עם האריזה הירוקה קניתי לא מזמן ואני משתמשת אחד מהם בבוקר ואחד בערב. אבל השני (זה עם הכיתוב תכלת) עובד יותר טוב לדעתי.

יכול להיות שהאפקט היה זהה לאחר מריחה של קרם לחות רגיל.

סימני מתיחה הינם קרעים בדרמיס שנוצרים לאחר שינויים מהירים יחסית בגודל העור, נפוצים נובע לרוב אצל נשים בהריון, אנשים בעודף משקל ומפתחי גוף. כל עוד מוודאים שהעור יהיה לח על ידי שימוש בקרם לחות, הדבר עוזר לעור להיות גמיש יותר ולכן מעט חסין יותר להיווצרות סימני מתיחה. מרגע שסימני המתיחה קיימים, הקרמים עוזרים מעט לטשטש אותם, אבל יהיה די בלתי אפשרי להעלים אותם. כל קרם שעשיר בשמנים, חומצה היאלורונית או כל רכיב אחר שעוזר בייצור של קולגן, יהיה מומלץ לשימוש.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שהאפקט היה זהה לאחר מריחה של קרם לחות רגיל.

סימני מתיחה הינם קרעים בדרמיס שנוצרים לאחר שינויים מהירים יחסית בגודל העור, נפוצים נובע לרוב אצל נשים בהריון, אנשים בעודף משקל ומפתחי גוף. כל עוד מוודאים שהעור יהיה לח על ידי שימוש בקרם לחות, הדבר עוזר לעור להיות גמיש יותר ולכן מעט חסין יותר להיווצרות סימני מתיחה. מרגע שסימני המתיחה קיימים, הקרמים עוזרים מעט לטשטש אותם, אבל יהיה די בלתי אפשרי להעלים אותם. כל קרם שעשיר בשמנים, חומצה היאלורונית או כל רכיב אחר שעוזר בייצור של קולגן, יהיה מומלץ לשימוש.
יכול להיות,פירסמתי שני מוצרים שעזרו לי בטירוף וגם - מחיר נגיש וזול להבדיל מהמוצרים שמשווקים בשוק לצורך העלמת סימנים וכו בסכומים הרבה יותר גבוהים.

יש מצב את מצלמת תמונה איך הסימנים מתיחה שלך נראים עכשיו?
ועוד יותר טוב אם יש לך תמונה מלפני להשוות

מעניין, אני חושב שניסיתי בערך 5 סוגי קרמים שונים ושום דבר לא עזר, אולי שווה לנסות את זה

• פותח/ת השרשור
מעניין, אני חושב שניסיתי בערך 5 סוגי קרמים שונים ושום דבר לא עזר, אולי שווה לנסות את זה
7E323C3B-53F0-4F76-AD07-4360AFB66B69.png
אם אתה מתלבט אז הייתי הולכת על זה. אותו קניתי ראשון הוא הרבה יותר לחותי והוא נתן לי תוצאות מטורפות. ריח חזק של קקאו - יש כאלה שיאהבו,בעיניי לא משהו, אבל שווה בהחלט. מרחתי שכבה דקה בבוקר ושכבה עבה לפני השינה

צפה בקובץ המצורף 53058
אם אתה מתלבט אז הייתי הולכת על זה. אותו קניתי ראשון הוא הרבה יותר לחותי והוא נתן לי תוצאות מטורפות. ריח חזק של קקאו - יש כאלה שיאהבו,בעיניי לא משהו, אבל שווה בהחלט. מרחתי שכבה דקה בבוקר ושכבה עבה לפני השינה
אם יהיה לי כוח להשקיע בעניין אני אנסה, כרגע באמת שכבר ממש לא אכפת לי מזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית