עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא התכוונתי למה שכתבת,השאלה שלי הייתה לגבי 5 סקופים ביום כאשר אני פורס אותם במהלך היום: 1 בבוקר,2 בצהריים ו2 בערב.האם זה תקין לאכול 130 גרם חלבון בישיבה אחת? (5 קופסאות טונה)
מחיפוש קצר בפורום.
תלמד לגגל כמו שצריך:s59:.
תודה,אני בצבא אז הסיטואציה יותר בעייתית.על פי מה שאני זוכר, עלולה להיות בעיה של ספיגה כאשר צורכים את האבקת חלבון עם מים על בטן ריקה ובלי שום דבר בנוסף. תוסיף חלב או שתאכל איזה משהו קטן בצד ופתרת את הבעיה.
אגב, 5 סקופים ביום זה המון. לדעתי כדאי לך להפחית קצת, ולצרוך יותר מאוכל רגיל. באבקת חלבון אין ויטמנים ומינרלים שכן יש באוכל רגיל, זאת אחת הסיבות שלא כדאי להסתמך רק על אבקת חלבון.
שבוע טוב אחי
קניתי את כל השקים של mp בבלאקפריידי,יוצא סכה 1.3 שקל ל20 גרם חלבון(אם תשווה לטונה אז זה 4-5 שקל ל22 גרם בערך).5 סקופים לדעתי יותר מידי ביום ולא משתלם לך גם כלכלית , עדיף לצרוך יותר אוכל ולהשלים בקטנה עם האבקה כמה שצריך .
20 מ"ל? התכוונת ל200 מ"ל? אם כן, אז סבבהאני לא התכוונתי למה שכתבת,השאלה שלי הייתה לגבי 5 סקופים ביום כאשר אני פורס אותם במהלך היום: 1 בבוקר,2 בצהריים ו2 בערב.
תודה,אני בצבא אז הסיטואציה יותר בעייתית.
זה בסדר אם אני אוסיף לכל סקופ 20 מ"ל חלב והשאר מים?
קניתי את כל השקים של mp בבלאקפריידי,יוצא סכה 1.3 שקל ל20 גרם חלבון(אם תשווה לטונה אז זה 4-5 שקל ל22 גרם בערך).
ויש לי בבית בערך 17.5 קילו.
5 סקופים עולים כמו קופסת קוטג'5 סקופים לדעתי יותר מידי ביום ולא משתלם לך גם כלכלית
קניתי את כל השקים של mp בבלאקפריידי,יוצא סכה 1.3 שקל ל20 גרם חלבון(אם תשווה לטונה אז זה 4-5 שקל ל22 גרם בערך).
ויש לי בבית בערך 17.5 קילו.
[/QUOTE]5 סקופים עולים כמו קופסת קוטג
מסכים אתך, אבל באבקת חלבון אין ויטמנים ומינרלים שיש באוכל רגיל כך שלהתבסס רק עליה כמקור חלבון זה רעיון רע5 סקופים עולים כמו קופסת קוטג'
אף אחד לא אמר להתבסס. דיברתי על כדאיות כלכליתמסכים אתך, אבל באבקת חלבון אין ויטמנים ומינרלים שיש באוכל רגיל כך שלהתבסס רק עליה כמקור חלבון זה רעיון רע
נכון, פשוט ציינתי זאתאף אחד לא אמר להתבסס. דיברתי על כדאיות כלכלית
תמיד אבקה תהיה יותר זולה ממקורות חלבון אחרים. אם אתה צורך פחות אבקה תצטרך לאכול יותר מזון=יותר יקר.5 סקופים לדעתי יותר מידי ביום ולא משתלם לך גם כלכלית , עדיף לצרוך יותר אוכל ולהשלים בקטנה עם האבקה כמה שצריך .