הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ספיגה של אבקת חלבון כאשר שותים אותה עם מים.

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
יש בעיה אם בן אדם שותה לדוגמא 5 סקופים של חלבון רק עם מים(מבחינת הספיגה)?
אני אשמח להסבר,ואם אני לא טועה ראיתי גם תגובה של מייק לגבי הנושא.
@Mike
@kotzer
אשמח לעזרה,תודה.

על פי מה שאני זוכר, עלולה להיות בעיה של ספיגה כאשר צורכים את האבקת חלבון עם מים על בטן ריקה ובלי שום דבר בנוסף. תוסיף חלב או שתאכל איזה משהו קטן בצד ופתרת את הבעיה.
אגב, 5 סקופים ביום זה המון. לדעתי כדאי לך להפחית קצת, ולצרוך יותר מאוכל רגיל. באבקת חלבון אין ויטמנים ומינרלים שכן יש באוכל רגיל, זאת אחת הסיבות שלא כדאי להסתמך רק על אבקת חלבון.
שבוע טוב אחי

• פותח/ת השרשור
אני לא התכוונתי למה שכתבת,השאלה שלי הייתה לגבי 5 סקופים ביום כאשר אני פורס אותם במהלך היום: 1 בבוקר,2 בצהריים ו2 בערב.
על פי מה שאני זוכר, עלולה להיות בעיה של ספיגה כאשר צורכים את האבקת חלבון עם מים על בטן ריקה ובלי שום דבר בנוסף. תוסיף חלב או שתאכל איזה משהו קטן בצד ופתרת את הבעיה.
אגב, 5 סקופים ביום זה המון. לדעתי כדאי לך להפחית קצת, ולצרוך יותר מאוכל רגיל. באבקת חלבון אין ויטמנים ומינרלים שכן יש באוכל רגיל, זאת אחת הסיבות שלא כדאי להסתמך רק על אבקת חלבון.
שבוע טוב אחי
תודה,אני בצבא אז הסיטואציה יותר בעייתית.
זה בסדר אם אני אוסיף לכל סקופ 20 מ"ל חלב והשאר מים?
5 סקופים לדעתי יותר מידי ביום ולא משתלם לך גם כלכלית , עדיף לצרוך יותר אוכל ולהשלים בקטנה עם האבקה כמה שצריך .
קניתי את כל השקים של mp בבלאקפריידי,יוצא סכה 1.3 שקל ל20 גרם חלבון(אם תשווה לטונה אז זה 4-5 שקל ל22 גרם בערך).
ויש לי בבית בערך 17.5 קילו.

אני לא התכוונתי למה שכתבת,השאלה שלי הייתה לגבי 5 סקופים ביום כאשר אני פורס אותם במהלך היום: 1 בבוקר,2 בצהריים ו2 בערב.

תודה,אני בצבא אז הסיטואציה יותר בעייתית.
זה בסדר אם אני אוסיף לכל סקופ 20 מ"ל חלב והשאר מים?

קניתי את כל השקים של mp בבלאקפריידי,יוצא סכה 1.3 שקל ל20 גרם חלבון(אם תשווה לטונה אז זה 4-5 שקל ל22 גרם בערך).
20 מ"ל? התכוונת ל200 מ"ל? אם כן, אז סבבה
לא רואה איך תצליח למדוד 20 מ"ל, ואם בכלל תרגיש את הטעם של החלב ככה

5 סקופים עולים כמו קופסת קוטג
[/QUOTE]

התכוונתי שבן אדם שמשתמש ב5 סקופים כל יום יגמור תאבקה שלו הרבה יותר מהר מה שיגרום לו להוציא עוד פעם כסף על עוד אבקה , זה שיש לו אבקה של 5 קילו לא ידעתי אבל רוב האבקות הם באזור ה2 קילו ככה שאם אתה משתמש ב5 כל יום אתה תוך שבועיים בערך צריך כבר לקנות חדשה .. חוץ מזה להשתמש ב5 סקופים ביום ושזה יחליף אוכל יכול לגרום למחסור בהרבה דברים שאין באבקה ויש באוכל אמיתי ..

5 סקופים לדעתי יותר מידי ביום ולא משתלם לך גם כלכלית , עדיף לצרוך יותר אוכל ולהשלים בקטנה עם האבקה כמה שצריך .
תמיד אבקה תהיה יותר זולה ממקורות חלבון אחרים. אם אתה צורך פחות אבקה תצטרך לאכול יותר מזון=יותר יקר.
לא שאני בעד לקבל את כל או רוב החלבון מתוספים כי זה מה שהם "תוספים".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית