הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה רק אני או שריפטו מלמד סקוואט עם butt wink?

בסרטון זה נראה שהמתאמן עושה באט ווינק לא?
זה נראה כמו, אבל זה לא.
באט וינק כאשר האגן מסתובב קדימה, מה שיש פה בעצם זה כיווץ יתר של הגב התחתון, ובתחתית האגן מתיישר כראוי עם הגב

בסרטון זה נראה שהמתאמן עושה באט ווינק לא?
גם אם המתאמן עושה באט ווינק, זה לא אומר שריפטו מלמד: "סקוואט עם באט ווינק".

אפשר לומר לכל היותר: שבסרטון הספציפי הזה, ועם המתאמן הספציפי הזה - לא היה לו חשוב לומר על זה שום דבר.

מה גם - שריפטו (בסרטונים שלו) נותן למתאמנים צ'פחות על הגב התחתון, וגם מפקס אותם לחשוב על העלייה מהבור כעלייה של הגב התחתון, אז אם כבר - ההדרכה שלו (לפחות כפי שאני מכיר אותה) לא ממש מחפשת לייצר באט ווינק.

בקיצור: אתה אולי יכול לשאול אם המתאמן עושה באט ווינק בסרטון, אבל קשה לומר שאפשר להסיק מהסרטון ש: "ריפטו מלמד סקוואט עם באט ווינק".

נערך לאחרונה:
בדרך כלל ה באט וינק קורה בדיפ סקוואט
מה שקורה בסקוואט עד 60 מעלות יש לך סיבוב אגן לפנים. מתחת ל 60 נהיה לך סיבוב אגן לאחור שזה מערב יותר גלוטוס

בשום אופן לא בזמן ההרמה.
כל עוד הגב נמצא באותו מנח כל ההרמה אפשר להתחיל עם "פלקשיין" בגב העליון.

אין לי מה להגיד לך אז, אני לא אתווכח איתך על משהו שנחשב כעובר במקרים בודדים,
ורק כדי שנהייה באותו דף, אני לא מדבר על באטוינק של השמחות, אני מדבר על באטוינק קטן,
לא אצל כולם הבאטוינק הזה מוציא את העמוד שדרה מ alignment ברמה שזה יגרום לפציעה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית