הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אין בעיה עם ככ הרבה שומן במסה?

Government

משתמש פעיל
472
27
נק' מוניטין:
41
472
27
אני צורך כל יום 2800 קלוריות
90 שומן
140 חלבון
350 פחמימה
רוב השומן אצלי מגיע משמן זית (שמבושל עם הפחמימה), חמאת בוטנים 2 כפות, שקדים לא קלויים (60 ג׳)

זה לא מספר פיקס, זה רלוונטי למשקל הגוף שלך.
התשובה הנכונה של מייק תהיה X גרם עבור כל קילו משמקל הגוף, סתם דוגמה
טכנית נכון. ושוב,ככה אני פועלת וזה עובד לי טוב במסה, יכול להיות שגם לא תהיה בעיה להוסיף שומן בלתי רווי, אני לא רוצה לבוא בהצהרות ולהטעות אנשים

לא חקרתי ואין לי מספיק את הידע לבוא בהצהרות, אני נטו מסתמכת על דברים שקראתי ״בחטף״ מאנשים שאני מאוד מעריכה. לכן אני אישית נמנעת מהרבה שומן במסה. (בהמלצתו של מייק עדיף להישאר בין ה50-80) אלא אם כן קשה להכניס את האוכל.
בדיאטה קטוגנית אתה נמצא בגירעון לכן זה לא רלוונטי
מי אמר שנמצאים בגרעון בדיאטה קטוגנית?

• פותח/ת השרשור
לא חקרתי ואין לי מספיק את הידע לבוא בהצהרות, אני נטו מסתמכת על דברים שקראתי ״בחטף״ מאנשים שאני מאוד מעריכה. לכן אני אישית נמנעת מהרבה שומן במסה. (בהמלצתו של מייק עדיף להישאר בין ה50-80) אלא אם כן קשה להכניס את האוכל.
בדיאטה קטוגנית אתה נמצא בגירעון לכן זה לא רלוונטי
אוריד ל70 (שוקל 71).
אתה צודק, אני טעיתי.
סתם נתפס בעיניי מי שאומר דיאטה מתכוון להרזות
70 שומן
140 חלבון
400 פחמימה
יוצא לי 400 פחמימה אבל... זה לא מוגזם?
הבנתי.
ממה שאני יודע דיאטה זו צורת אכילה ולא בהכרח אכילה בגרעון, אבל אולי אני טועה.
מה אתה אומר לגבי ה90 ג שומן?

אוריד ל70 (שוקל 71).

70 שומן
140 חלבון
400 פחמימה
יוצא לי 400 פחמימה אבל... זה לא מוגזם?

מה אתה אומר לגבי ה90 ג שומן?
אני חושב שלא תרוויח כלום מלאכול מעל 70ג שומן.
כמו שאמרתי קודם, 2800 קלוריות נשמע כמו מתכון להשמנה, אז כן 400 זה קצת מוגזם.

שאלת אם זה מוגזם, עניתי לך שלדעתי כן.
קודם כל הוא במסה אם לא הבנת....
ולפי מה אתה קובע שזה מוגזם לבן אדם?
אתה יודע כמה פעיל הוא ביום יום? מה הניטרלי שלו? כמה קלוריות הוא מוציא ביום? מה עצימות האימונים שלו ואם הוא עושה אירובי? לפי מה אתה קובע שזה מוגזם לבן אדם?

קודם כל הוא במסה אם לא הבנת....
ולפי מה אתה קובע שזה מוגזם לבן אדם?
אתה יודע כמה פעיל הוא ביום יום? מה הניטרלי שלו? כמה קלוריות הוא מוציא ביום? מה עצימות האימונים שלו ואם הוא עושה אירובי? לפי מה אתה קובע שזה מוגזם לבן אדם?
הבנתי שהוא במסה.. הוא כתב שהוא עלה 3 ק''ג בחודש באחת מההודעות שלו.
זה נשמע לי קצת הרבה והוא שאל את דעתי אז אמרתי אותה.

הבנתי שהוא במסה.. הוא כתב שהוא עלה 3 ק''ג בחודש באחת מההודעות שלו.
זה נשמע לי קצת הרבה והוא שאל את דעתי אז אמרתי אותה.
ברור. זה לא שהוא עלה שומן נקי. איפה הנוזלים? הוא העלה את הכמות קלוריות. נפח האוכל..פחמימות. זה גם לא שהוא זרק מספר שגורם לך להרים גבה. 2800 לגבר במסה זה די הגיוני.

וקבעת את זה כי?
לא קבעתי וגם לא באתי בהצהרות שזה המספר קלוריות שהוא צריך. אולי יותר אולי פחות מי יודע. אבל זה לא מספר קלוריות שגורמות לך להיות מופתע או להרים גבה. הוא זרק מספר ממוצע לחלוטין

מגדר זה רק מרכיב אחד מהגורמים המשפיעים על הוצאה קלורית יומית.

גבר לרוב צריך יותר קלוריות מאישה בגלל שהוא נושא עליו יותר מסת שריר וגדול יותר פיזית.

האם כל גבר נושא כמות מסת שריר X או שישנם הרבה אנשים מסוגים שונים שחלקם בעלי משקל נמוך מאוד או במשקל תקין אבל עם מסת שריר מעטה מאוד?

2,800 קלוריות במסה לא יגרמו לי להרים גבה אלא זה פשוט לא נחוץ משום שעובדה שהוא עלה 3 קילוגרם בחודש שזה עלייה של 700 גרם בשבוע - מה שאומר שהנייטרלי שלו הוא 2,100 ושאם הוא רוצה לעלות במסת השריר בצורה "איכותית" הוא צריך לקיים את ההמלצות שכתבתי למעלה וצריכה קלורית של 2,800 קלוריות בהחלט לא מקיימת אותן.

2,800 קלוריות לגבר במסה ביום זה לא מוגזם בהנחה שהוא עולה פחות מקילו לחודש. כאשר הגבר המדובר עולה 3 קילו בחודש או יותר - אכן זה מוגזם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית