עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן עודד 45 שקלים 4000-5000 קלוריות AD
רק לי זה נשמע הזוי ?
מה אתה אוכל עכברושים וחתולות ?
זה הולך, זה הולך. תחשוב שקילו בשר טחון עולה הרי משהו כמו 40 ש״ח, קילו גבינה צהובה במשקל גם משהו כזה, קילו אגוזים 45-48 ש״ח, ביצים אפשר גם להשיג בשקל לביצה. זה מסתדר אם אתה אוכל בבית וטוחן כל הזמן את אותו אוכל, אבל הטרול שכח להוסיף את הפחמימה, ואם מדובר ב-3 קילו פחמימות לשבוע נגיד זה מוסיף עוד 30 שקל ליום בערך, ככה שזה יוצא גם ככה בסביבות ה-2200 שקל לחודש, ולא יצאת אפילו פעם אחת לאכול בחוץ.
בשר חצי קילו 20
6 ביצים 8
גבנצ' 200 גרם 15
עוד לא התחלנו לאכול וכבר 43 ~
אני מדבר על אוכל, עזוב תוספים
שוחטים אותך במחיר רן, אני קונה חצי קילו ב17 בערך, 12 ביצים ב12-13 שקל, גבינה צהובה בערך ב7-10 שקל.בשר חצי קילו 20
6 ביצים 8
גבנצ' 200 גרם 15
עוד לא התחלנו לאכול וכבר 43 ~
אני מדבר על אוכל, עזוב תוספים
מתי אמרתי את זה ? איפה משיגים סלמון נורמלי בישראל בכלל?אני מחכה שמשה יבוא ויגרום לכולנו לקנא.
עודד, אני זוכר שאמרת פעם שאתה אוכל סלמון שלוש פעמים בשבוע כמקור לאומגה 3, איך 45 ש"ח ליום?
זה מרגיש שכל הבשר שאנחנו אוכלים מפוצץ מים מעצבן כלכך קילו עוף "טרי" אחרי טיגון/בישול יורד לאיזה 600 גרם3 תבניות ביצים - 50 ~ (אני אוכל כ2 תבניות אבל אני קונה 3 כי תמיד לוקחים לי)
1 קילו בקר טחון (חזה וצלעות) - 40
2 קילו עוף (כרעיים) - 50
8 שקיות חלב - 40
כל 3 ימים קניה כזו
בקבוק שמן זית - 40~
שקדים/אגוזי מלך - 80~
פעם בשבועיים
שק פחמימות 25 קילו שמספיק ליותר מחצי שנה העלו פה לינק לחנות לציוד לבירה שמשם אפשר לקנות בזול
אפקת חלבון כל חודש/חודשיים פח 200 ~