נק' מוניטין:
28,250
- 10,536
- 63
התכוונתי לסמים קשים יותר...
אין לו כסף למשהו יותר חזק מזה כרגע, ג'וני.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התכוונתי לסמים קשים יותר...
בואנה רק אני מוציא 80 שקל לקילו לבשר סינטה טרי באנבוליק דיאט??😵
אני עכשיו בחיטוב אז לא יוצא לי יקר,קילו מספיק לי ל 4-5 ימים ואז באה העמסה כך שיוצא בערך 80-מאה שקל לבשר לשבוע.אתה צודק במאסה זה מה שאעשה.וגבינה צהובה אני מפרק 200 גרם כל יום.ישמע מוזר אבל בחיטוב לא יוצא לבזבז הרבה כסף יחסית באנבוליק דיאט.למה לקנות חלק יקר ? בשביל עוד 2 גרם חלבון ופחות 5 גרם שומן אולי ?
קנה חלק זול וטוב כמו צלעות/גרון טחון תעשה קציצות/המבורגרים
וגם אתה לא חייב כל יום חצי קילו בשר, אפשר 200 גרם ואת השאר עוף (כרעיים)
אתה לא צריך כמויות מטורפות של בשר בקר, אתה לא מקצועון
וגם יש לך ביצים וגבנצ' עם כולסטרול ושומן רווי
אני עכשיו בחיטוב אז לא יוצא לי יקר,קילו מספיק לי ל 4-5 ימים ואז באה העמסה כך שיוצא בערך 80-מאה שקל לבשר לשבוע.אתה צודק במאסה זה מה שאעשה.וגבינה צהובה אני מפרק 200 גרם כל יום.ישמע מוזר אבל בחיטוב לא יוצא לבזבז הרבה כסף יחסית באנבוליק דיאט.
סך הכל יוצא לי ליום 100 גרם חמאת בוטנים, 250 גרם סינטה, 200 גרם גבינה צהובה 28 אחוז שומן,ירקות וכמה סקופים של חלבון.
20 גרם פחמימה למאה גרם -וזה כל הפחמימות שלי ליום בלי להחשיב ירקות...איך אתה אוכל חמאת בוטנים באנבוליק?
זה לא יותר מידי פחממה....?
20 גרם פחמימה למאה גרם -וזה כל הפחמימות שלי ליום בלי להחשיב ירקות...
אתה מסוגל לאכול טחינה בלי כלום?🤫אני מעדיף טחינה גולמית על חמאת בוטנים
WTF?איכס טחינה זה גועל נפש
סקיפי 4 אבר
2000++ שח לפחות...
עכשיו עברתי למשרה מלאה ככה שיש לי 3 ארוחות בעבודה + חלב , יוגורטים ועוגות קינמון (השם ישמור) חופשי במקרר...
אז יצא לי פחות אני מקווה....אבל עדיין זה מבאס לבזבז על עצמך כסף שמספיק ל 2-3 אנשים...
2000++ שח לפחות...
עכשיו עברתי למשרה מלאה ככה שיש לי 3 ארוחות בעבודה + חלב , יוגורטים ועוגות קינמון (השם ישמור) חופשי במקרר...
אז יצא לי פחות אני מקווה....אבל עדיין זה מבאס לבזבז על עצמך כסף שמספיק ל 2-3 אנשים...
2000 שקל למה? כמה א1ף וע1רז אתה אוכל?
חבר שלי שהיה מתאמן עבר קומה קומה בעבודה שלו ואכל את כל היוגורטים וכל מה שבמקררים (היי-טק)
אחד המנהלים קלט אותו ב 2 קומות
מזל שזה פאדיחה הדדית... מה הוא עשה שם גם כן
טבעי זה בלי שלוקים ואוריאו, רמאי.תוספים גדלים על עצים?
ואצלי יש הוצאה שבועית בסופר של 300 שקל, +100-150 על אוכל בחוץ.
לא לוקח אפקות, אני רוצה להתקדם כמה שיותר טבעי.
די ליצן, אתה רוצה שנחשוף את המשתמש השני שלך בפומבי? בתור מפקד זרוע המודיעין של המטבח1ן אני מזהיר אותך בפעם האחרונה. בפעם הבאה ההטרלה תתפוצץ לך בפרצ1ף.קוקי, אתה משתמש ?😵