הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים במפשעה בעת ביצוע סקאוט

• פותח/ת השרשור As-21
  • פורסם בתאריך

As-21

משתמש פעיל
722
1
נק' מוניטין:
1,842
722
1
במה אולימפית וציוד מלא בבית
עברתי משקל גוף שלי בהרמה ב 15 קילו ובזמן האחרון יש לי כאבים במפשעה בזמן ביצוע סקאוט
מרגיש כאילו אני עושה מתיחות למפשעה.

זה לא מפריע לי כל כך לבצע את הסקאוט אבל עדיין זה קצת מעיק.

AM I DOING IT WRONG ?

אם אתה חושב שאתה עושה משהו לא נכון אתה תמיד יכול להעלות סירטון, זה יהפוך את הדיון לפחות תיאורטי.

גם לי היה ככה,כל מאמץ הייתי מרגיש כאבים חלשים ונפיחות,מתברר שהיה לי קילה דו צדדי,עשיתי ניתוח והיום אני כמו בנאדם רגיל,תלך להיבדק שלא תחמיר את המצב.

• פותח/ת השרשור
אין לי זמן לצלם היום אני אעלה את הסקאוט של אימון הבא עקרונית מרגיש כאילו ה Adductors שלי מועמסים כהגון.

---------- התגובה התווספה ב 15:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:39 ----------

גם לי היה ככה,כל מאמץ הייתי מרגיש כאבים חלשים ונפיחות,מתברר שהיה לי קילה דו צדדי,עשיתי ניתוח והיום אני כמו בנאדם רגיל,תלך להיבדק שלא תחמיר את המצב.

הכאבים לא בידיוק במפשעה אלא יותר קצת למטה .

בין הרגל לביצים?
מרגישים אי נעימות כזאת ולפעמים טיפה כואב,בכל זאת בדיקה זה 5 דקות,אם תמשוך את זה יותר מידיי זמן ויש לך קילה המעי יכול להיכלא בתוך ואז יש סיפור.

• פותח/ת השרשור
adductorsanatomy.jpg

גם לי היו כאבים במפשעה.. במיוחד עם זה שכבר נפצעתי שם בעבר.
יש הרבה עומס על המקרבים בסקוואט.. תנסה להצר טיפה את העמידה יכול להיות שאתה עומד מאוד רחב.
הכאבים הפסיקו לי אחרי שהחלפתי נעליים לנעליים טיפה יותר גבוהות ויותר קשות.. לא יודע כמה זה קשור אבל זה עזר.

לי הייתה פציעה רצינית בהם, אם הכאבים בלתי נסבלים ממש.
תעבור לעמידה צרה יותר או לHB אם זה בלתי נסבל.

• פותח/ת השרשור
מתאמן עם אולסטאר גבוהות עקרונית זה לא כואב כל כך בזמן הסקאוט אחרי הביצוע התרגיל אני מרגיש כאילו
הם נמתחו מאוד .
ההרגשה מזכירה לי מאוד כאבים שמרגישים כאשר עושים מתיחות לרגליים.
אני אנסה אימון הבא שלי לעמוד יותר צר וגם אני אעלה סט אחד שלי סרטון עם העמידה שלי כרגע ולא יותר צר
אולי הבעיה היא לא בעמידה.

גם לי זה היה והבנתי שעמדתי רחב מידי , אז עמדתי צר יותר ואני מנסה ללמוד איך להוציא ברכיים כמו שצריך זה עוזר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית