הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פט מנדס

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0

אני לא יודע מה לומר 🥷

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני מעדיף לראות PL בלי ציוד ובלי חומרים.
אני קורא להם רמאים, כי הם מכחישים את השימוש, וזה אסור על פי החוקים של התחרות בה הם משתתפים. איך תקרא להם ?
סבבה, בזה אתה צודק.
לגבי הציוד אני גם חושב כמוך, אבל סמים וספורט זה משהו שהולך ביחד.
ונכון, הם באמת "רמאים" בגלל שהם מכחישים את השימוש, אין מה להגיד.
בגלל זה אני חושב שלא צריך להיות חוק נגד השימוש.

יש הרבה תחרויות פאורליפאינג עם בדיקת סמים ושם לדעתי זה שונה כי אם אתה משתמש ומתחרה איפה שלא משתמשים אז אתה מרמה את עצמך.
וזה בחירה שלהם ליהות מקצוענים ולהשתמש אף אחד לא מונע ממך להפוך מחובבן למקצוען.
ומזה מכחישים ברור שיכחישו בפני התקשורת כי זה אסור על פי החוק,אלא אם הם רוצים לצאת עבלים כמו מריון ג'ונס ולשבת אחרי זה בכלא 😣
אני כמעט בטוח שכל המאמנים והספורטאים מודעים לזה שכל אחד לקוח כך שהתחרות ביניהם זה לא ממש רמאות.תלוי מאיזה נקודת מבט אתה מסתכל.

אין נקודת מבט אחרת, אם כולם רוצחים זה עדיין פשע.
כל עוד זה לא חוקי, מבחינתי זה רמאות.

הוא לא פחות ולא יותר מסומם מאחרים (האמת היא שאני די סקפטי לגבי ענייני המעבדות מיוחדות וכו' למשקולנים פרט לסינים, מעריך שכולם משתמשים פלוס מינוס באותם דברים) ולמרות שהוא אולי הכי טוב בארה"ב כרגע, הוא עדיין די רחוק מרמה עולמית - אני לא זוכר את התוצאות המדוייקות האחרונות שלו, אם אני זוכר נכון זה משהו כמו 182 הנפה ו220 דחיקה. זה בערך 20 קילו פחות (בכל תרגיל!) ממה שהוא יצטרך לעשות בשביל לנצח באליפות עולם לקבוצת הגיל שלו ו30-40 קילו מרמה עולמית לבוגרים...

זה בעיה בארצות הברית בכל תחומי האתלטיקה(קלה וכבדה).
אנשים הולכים לאיפה שיש כסף, ולכן הרמה יחסית נמוכה למה שהיא יכולה להיות.

כן. אני לא יודע מה אומר עליו זה שהוא ויתר על כסף יחסית בטוח (יחסית למשקולות ששם בטוח אין) בפוטבול לטובת התמקדמות בהרמת משקולות. מצד אחד זה ראוי להערכה מצד מי שאוהב את הספורט מצד שני זה לא אומר דברים טובים לגבי האינטיליגנציה שלו 😃

LOL

אל תפחד ממני, אני בחור נחמד. לא רצית משהו במסנג'ר בכלל?

זה בסדר, אי אפשר לשלוט על עצמך כשיש לך Roid Rage...

מחר,לא היה לי זמן להתחבר למסנ' להרבה זמן היום, אני עף לישון מחר יש תגבורים בכלכלה.

לילה טוב ריפטואים יקרים:120ag:

הוא לא פחות ולא יותר מסומם מאחרים (האמת היא שאני די סקפטי לגבי ענייני המעבדות מיוחדות וכו' למשקולנים פרט לסינים, מעריך שכולם משתמשים פלוס מינוס באותם דברים) ולמרות שהוא אולי הכי טוב בארה"ב כרגע, הוא עדיין די רחוק מרמה עולמית - אני לא זוכר את התוצאות המדוייקות האחרונות שלו, אם אני זוכר נכון זה משהו כמו 182 הנפה ו220 דחיקה. זה בערך 20 קילו פחות (בכל תרגיל!) ממה שהוא יצטרך לעשות בשביל לנצח באליפות עולם לקבוצת הגיל שלו ו30-40 קילו מרמה עולמית לבוגרים...
לא ראינו הרגע 200 סנאץ' ? באימון?

אל תתן לו להפחיד אותך, יש לו פאוורקלין של ילדה קטנה עם צמות.

😆

---------- התגובה התווספה ב 22:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:39 ----------

אל תתן לו להפחיד אותך, יש לו פאוורקלין של ילדה קטנה עם צמות.

😆

אני חושב שסת' התכוון שבאימון זה לא נחשב כי הוא לא התנקה מחומרים, והכי הרבה שהוא עשה בתחרות זה 182 (?)

עושה סנץ' עם 200 קילו ודי בקלות
זה 16 קילו פחות משיא העולם
ומדובר על ילד בן 19

כנראה שכן 😣 הוידאו לא עובד אצלי אז כתבתי מה שזכרתי שהוא עשה. 200 באימון זה יפה מאוד, זה כבר שם אותו פחות או יותר בשורה הראשונה בנוער. מצאתי עכשיו בגוגל שהוא גם דחק 230, זה כבר יכול להספיק למדליה באליפות לעד גיל 23. יהיה מעניין לראות איך הוא מתמודד עם התנקות (המאמן שלו מכיר מקרוב את השיטות של הבולגרים, נקווה שגם פה תדרכו אותו כמו שצריך...) לפני תחרות ואיך הוא מתפקד בתחרות בינלאומית...

לא, כתבתי 182 כי זה מה שזכרתי שהוא עשה כי הוידאו לא עבד אצל:( אין לו עד היום שום תוצאה רישמית (לא התחרה באף תחרות רישמית, רק בתצוגות כמו הארנולדס) והוא גם לא יכול לייצג את ארה"ב כי הוא לא בתוכנית של הבדיקות שלהם, אני זוכר שקראתי על כמה מהלכים של קביעת תאריכים אחרונים להצטרפות ע"מ להיות יכול לייצג את ארה"ב באליפות העולם הזאת או הבאה שנראה כאילו נועדו לחסום אותו. לא יודע מה יצא מזה בסוף.

תגידו, רק אני שמתי לב שבתור OL די מוזר הבנץ' הזה שהוא עושה שם?...
מה קשור בנץ' לרוטינה של OL?

נראה לי שהם עושים את מה שהם צריכים לעשות
ואם הם יכולים להוסיף עוד דברים שהם חלשים בהם ולא יפריעו להתאוששות אז הם מוסיפים

הוא לא עושה בנץ' באימונים, פשוט הייתה לו התערבות עם המאמן שלו כמה ישתפר הבנץ' שלו מבלי שהוא יתאמן עליו (הוא הוסיף איזה 30 קילו לבנץ').

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית