עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סבבה, בזה אתה צודק.אני מעדיף לראות PL בלי ציוד ובלי חומרים.
אני קורא להם רמאים, כי הם מכחישים את השימוש, וזה אסור על פי החוקים של התחרות בה הם משתתפים. איך תקרא להם ?
כן. יש לך בעיה עם ה PC שלי?
לא 😳
לא 😳
זה בעיה בארצות הברית בכל תחומי האתלטיקה(קלה וכבדה).
אנשים הולכים לאיפה שיש כסף, ולכן הרמה יחסית נמוכה למה שהיא יכולה להיות.
LOL
אל תפחד ממני, אני בחור נחמד. לא רצית משהו במסנג'ר בכלל?
לא ראינו הרגע 200 סנאץ' ? באימון?הוא לא פחות ולא יותר מסומם מאחרים (האמת היא שאני די סקפטי לגבי ענייני המעבדות מיוחדות וכו' למשקולנים פרט לסינים, מעריך שכולם משתמשים פלוס מינוס באותם דברים) ולמרות שהוא אולי הכי טוב בארה"ב כרגע, הוא עדיין די רחוק מרמה עולמית - אני לא זוכר את התוצאות המדוייקות האחרונות שלו, אם אני זוכר נכון זה משהו כמו 182 הנפה ו220 דחיקה. זה בערך 20 קילו פחות (בכל תרגיל!) ממה שהוא יצטרך לעשות בשביל לנצח באליפות עולם לקבוצת הגיל שלו ו30-40 קילו מרמה עולמית לבוגרים...
אל תתן לו להפחיד אותך, יש לו פאוורקלין של ילדה קטנה עם צמות.
אל תתן לו להפחיד אותך, יש לו פאוורקלין של ילדה קטנה עם צמות.
לא ראינו הרגע 200 סנאץ' ? באימון?
עושה סנץ' עם 200 קילו ודי בקלותהוא לא פחות ולא יותר מסומם מאחרים (האמת היא שאני די סקפטי לגבי ענייני המעבדות מיוחדות וכו' למשקולנים פרט לסינים, מעריך שכולם משתמשים פלוס מינוס באותם דברים) ולמרות שהוא אולי הכי טוב בארה"ב כרגע, הוא עדיין די רחוק מרמה עולמית - אני לא זוכר את התוצאות המדוייקות האחרונות שלו, אם אני זוכר נכון זה משהו כמו 182 הנפה ו220 דחיקה. זה בערך 20 קילו פחות (בכל תרגיל!) ממה שהוא יצטרך לעשות בשביל לנצח באליפות עולם לקבוצת הגיל שלו ו30-40 קילו מרמה עולמית לבוגרים...
לא ראינו הרגע 200 סנאץ' ? באימון?
תגידו, רק אני שמתי לב שבתור OL די מוזר הבנץ' הזה שהוא עושה שם?...
מה קשור בנץ' לרוטינה של OL?
זה כבר נשמע יותר מתאים לאמריקאים... 🤘הוא לא עושה בנץ' באימונים, פשוט הייתה לו התערבות עם המאמן שלו כמה ישתפר הבנץ' שלו מבלי שהוא יתאמן עליו (הוא הוסיף איזה 30 קילו לבנץ').