הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פט מנדס

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0

אני לא יודע מה לומר 🥷

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם הייתי המאמן שלו הייתי מגניב לו עוד פלטה של עשר קילו מכל צד של הסנאצ'. הוא בטח היה שובר את השיא בלי להרגיש בכלל.

בחור מוכר

פשוט חזק ברמות

הנה עוד כמה סרטונים של החיה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בן 19?!😲
איזה חזיר, אבל שימוש בחומרים לא בעייתי בגיל הזה?
נ.ב: בהחלט, למרימי משקולות אין היפרטרופיה משמעותית:s49:

בן 19?!😲
איזה חזיר, אבל שימוש בחומרים לא בעייתי בגיל הזה?
נ.ב: בהחלט, למרימי משקולות אין היפרטרופיה משמעותית:s49:

הוא היה שחקן פוטבול נדמה לי
ובטח כבר שם דחפו לו דיבולים ומזרקים לתחת

אם הייתי המאמן שלו הייתי מגניב לו עוד פלטה של עשר קילו מכל צד של הסנאצ'. הוא בטח היה שובר את השיא בלי להרגיש בכלל.

אל תדאג אני בטוח שהמאמן שלו מגניב לו מספיק דברים 😛

הוא היה שחקן פוטבול נדמה לי
ובטח כבר שם דחפו לו דיבולים ומזרקים לתחת

כן, הוא היה שחק פוטבול בתיכון, הוא ניצח בתחרות הפאוורקלין שם (בעיקר שחקני פוטבול מתחרים בזה) עשה איזה 160 קילו ושם. אני חושב ששם המאמן שלו גייס אותו. לפי מה שקראתי הוא ויתר על כמה הצעות למלגת פוטבול לקולג' בשביל להקדיש את עצמו להרמת משקולות.

אם תקרא קצת בשרשורים של המאמן שלו (ג'ון ברוז) בBB.COM על שיטת האימונים שלהם לא יהיו לך הרבה ספקות לגבי כמות הזריקות, למרות שהוא מכחיש.

אגב עוד ספורטאי של המאמן הזה שניצח בתחרות הPC זכה עכשיו בתואר אלוף ארה"ב למכללות באגרוף, בתור freshman...

בחור חזק אבל אני לא יודע כמה סיכוי יש לו בתחרות רצינית של הרמת משקולות, הוא לא כל כך יפה ואני ממש לא בטוח כמה טייטס יישב עליו טוב.

כן, הוא היה שחק פוטבול בתיכון, הוא ניצח בתחרות הפאוורקלין שם (בעיקר שחקני פוטבול מתחרים בזה) עשה איזה 160 קילו ושם. אני חושב ששם המאמן שלו גייס אותו. לפי מה שקראתי הוא ויתר על כמה הצעות למלגת פוטבול לקולג' בשביל להקדיש את עצמו להרמת משקולות.

אם תקרא קצת בשרשורים של המאמן שלו (ג'ון ברוז) בBB.COM על שיטת האימונים שלהם לא יהיו לך הרבה ספקות לגבי כמות הזריקות, למרות שהוא מכחיש.

אגב עוד ספורטאי של המאמן הזה שניצח בתחרות הPC זכה עכשיו בתואר אלוף ארה"ב למכללות באגרוף, בתור freshman...

זה בעיה בארצות הברית בכל תחומי האתלטיקה(קלה וכבדה).
אנשים הולכים לאיפה שיש כסף, ולכן הרמה יחסית נמוכה למה שהיא יכולה להיות.

למישהו יש מושג איך ה C&J שלו?
הוא ממש צעיר , נראה לי יש לו סיכוי מעולה להגיע למקומות מכובדים באולימפיאדה אם הוא יתמקד ב olympic weightlifting

מה הגובה שלו?

מעניין איך הוא עם חגורה

למישהו יש מושג איך ה C&J שלו?
הוא ממש צעיר , נראה לי יש לו סיכוי מעולה להגיע למקומות מכובדים באולימפיאדה אם הוא יתמקד ב olympic weightlifting

מה הגובה שלו?

מעניין איך הוא עם חגורה

הסרטון שהעלתי למעלה של ה PC + J של ה 190 קילו הוא מלפני 7 חודשים .. ככה ש....
לבחור יש עתיד:Banane36:

אני דווקא יודע מה לומר:
ביי ביי חוסיין ריזאזאדה

ה"ילד" הזה הוא משהו מיוחד, אין דברים כאלה.

אם כי המומחים אומרים שהסקוואט שלו לא טוב 😣

ממש. הילד לא יעבור בדיקות סמים בחיים.

ממש. הילד לא יעבור בדיקות סמים בחיים.
אני לא מאמין שמישהו באולימפיאדה טבעי בטוח יש להם מספיק שיטות לעקוף את בדיקות סמים.
מה גם שהחומרים שיש להם כנראה הרבה יותר מתקדמים ממה שאנחנו מכירים, בטח לכל אתלט מוביל יש מעבדה משלו שמכינה לו כל מיני דברים שאיאפשר יהיה לגלות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית