עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מאמין שמישהו באולימפיאדה טבעי בטוח יש להם מספיק שיטות לעקוף את בדיקות סמים.
מה גם שהחומרים שיש להם כנראה הרבה יותר מתקדמים ממה שאנחנו מכירים, בטח לכל אתלט מוביל יש מעבדה משלו שמכינה לו כל מיני דברים שאיאפשר יהיה לגלות
יש סיכוי לא רע בכלל שאת מה שיש לספורטאים אולימפיים בדם לא יודעים למצוא, גם אם עושים להם בדיקות דם אקראיות.
פשוט פסיכי. מעניין כמה הוא היה מרים אם הוא היה מתחיל יותר מוקדם....
פחות היו אומרים לו לא להרים כבד, לשמור על קטגוריית משקל, ולעשות הרבה טכניקה.
כן הוא היה צריך ללמוד להרים מהספרים של מארק ריפטו + ה-DVD שלו על הPC.
בינתיים המאמן שלו הצליח להרוס אותו עם היי באר ועוד איזה עומק בדוק כואבות לו הברכיים
------------------------
ועכשיו ברצינות, מזו התגובה המפגרת הזאתי מה אתה מצפה שאני יענה לך 😳
לא יודע חשבתי שממנו אתם יודעים לעשות PC לא? LOL
גם לדעת להתנקות צריך, אל תחשוב שהם מגיעים בסייקלים לתחרויות.
בגלל זה התחילה השיטה האולימפית של הבדיקות כמה פעמים בשנה וללא הודעה.
צאו מהסרט החומרים בחיים לא ייצאו מהספורט.
מה שכן, אם כבר, שיאפשרו שימוש שווה לכולם ולא ייתפסו באופן אקראי כמה ספורטאים ויעשו מהם משפט ראווה...
בידיוק,לא משנה איזה בדיקות סמים יעשו תמיד ימציאו דרכים לעקוף אותם.עדיף כבר שלא יבדקו ושיהיה מה שהיה עד שנות ה 90 כולם על סמים:Sync-0h5y1d7:צאו מהסרט החומרים בחיים לא ייצאו מהספורט.
מה שכן, אם כבר, שיאפשרו שימוש שווה לכולם ולא ייתפסו באופן אקראי כמה ספורטאים ויעשו מהם משפט ראווה...
לא יודע חשבתי שממנו אתם יודעים לעשות PC לא? LOL
למה רמאים,כש כולם משתמשים התנאים שוויםאני בעד בדיקות קפדניות, אחת מהסיבות שאנשים אוהבים לראות ספורט
זה השוואה לעצמם וליכולת שלהם, כשאתה אומר שהאנשים שהם רואים
הם רמאים זה מוציא חלק גדול מההנאה שלי ושל רוב האנשים מהספורט.
אז אתה מעדיף לראות פוורליפטרים עושים סקוואטים עם 300 קילו במקום חצי טון?אני בעד בדיקות קפדניות, אחת מהסיבות שאנשים אוהבים לראות ספורט
זה השוואה לעצמם וליכולת שלהם, כשאתה אומר שהאנשים שהם רואים
הם רמאים זה מוציא חלק גדול מההנאה שלי ושל רוב האנשים מהספורט.
למה רמאים,כש כולם משתמשים התנאים שווים