עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם להתחיל סייקל או להמשיך טבעימה ההתלבטות בדיוק?
לא משתחצן,הרבה יותר גדול במציאות מבתמונות,בכמ זה סתם לצורך המחשה מסוימת,אני לא נוהג להתרשם מתמונות , כי הכל עניין של זווית וצילום לרוב אבל ממה שרואים כאן אתה נראה מעולה ועוד טבעי , ככה שאתה לא תלוי באף חומר. מנגד כן בסיס מעולה לסייקל אתה תצמח יפה.
השאלה יותר התכוונה אל ה"למה". למה אתה רוצה להתחיל? מה המטרה שלך? האם אתה מוכן להשלכות של חומרים? האם עשית שיקול רציני של pros vs cons של לקחת חומרים?אם להתחיל סייקל או להמשיך טבעי
שיקול שלך. אני הייתי מריץ חיטוב, ואז מתחיל.לא משתחצן,הרבה יותר גדול במציאות מבתמונות,בכמ זה סתם לצורך המחשה מסוימת,
כוונתי הייתהמה ההתלבטות בדיוק?
זה שיש לי ידיים לא אומר שאני צריך לדוג.השאלה יותר התכוונה אל ה"למה". למה אתה רוצה להתחיל? מה המטרה שלך? האם אתה מוכן להשלכות של חומרים? האם עשית שיקול רציני של pros vs cons של לקחת חומרים?
מצטער אבל לא הבנתי ״זה שיש לי ידיים לא אומר שאני צריך לדוג״ אולי זן השעה חחכוונתי הייתה
זה שיש לי ידיים לא אומר שאני צריך לדוג.
השאלה היא מה אתה מחפש להשיג בחומרים, והאם אתה יודע את ההשלכות שלהם?
השאלה האם אתה מוכן להשקיע את הכסף, זמן וסיכונים כדי לספק רק את הסקרנות שלך. או שמא יש עוד סיבות שאתה שוקל להתחיל עם חומרים.כי אני סקרן למה אני מסוגל עם חומרים
מה יש לי לא לספר,לא הבנתי את הרמיזות חחחחחחהשאלה האם אתה מוכן להשקיע את הכסף, זמן וסיכונים כדי לספק רק את הסקרנות שלך. או שמא יש עוד סיבות שאתה שוקל להתחיל עם חומרים.
אני לא רוצה לשפוט, אבל סקרנות נשמעת כמו סיבה די עלובה.
תסתכל על המוזרקים הענקיים כדי לספק את סקרנותך.
למה שתרצה להשקיע אלפי שקלים, זמן, סיכונים ומאמץ רק בשביל סקרנות?
אני בטוח שיש עוד משהו שאתה לא מספר.
לא שיש לך משהו לא לספר.מה יש לי לא לספר,לא הבנתי את הרמיזות חחחחחח
אז למה פתחת פוסט שאתה עשיר ופוסט אחר שאתה חזק בטירוף, ואז עוד אחד שאתה "עולה בבשר איכותי בקצב מסחרר"?לא משתחצן
מה הכוונהאני לא אומר לך לעשות סמים
אבל אתה תתפוצץ מגודל אם היית עושה אותם
שב בשקט טמבלאז למה פתחת פוסט שאתה עשיר ופוסט אחר שאתה חזק בטירוף, ואז עוד אחד שאתה "עולה בבשר איכותי בקצב מסחרר"?
תפסיק לזיין לנו במוח ותעשה מה שבא לך עם עצמך.
עדיף להיות טמבל תאמין לי , אתה ליצן ברמות שלא הכרתי.שב בשקט טמבל